Potongan Harga Dan Promosi Hebat Sempena Kempen Wang Bersama Shopee Sekarang!!!

Sudah menjadi trend sekarang rakyat Malaysia memilih untuk membeli barang secara online kerana lebih mudah dan pantas. Lebih-lebih lagi platform belian secara online ini selalu membuat potongan harga dan promosi hebat sampai tak capai dek akal. Apabila tiba musim perayaan, makin bertambah aktiviti carian dan belian secara online ini.

Hal ini telah disahkan sendiri oleh platform carian dalam talian yang paling terkenal iaitu Shopee. Sebanyak 32% peningkatan terhadap bilangan carian dalam talian di Shopee terutama apabila menghampiri Tahun Baru Cina baru-baru ini. Lonjakan ini merupakan petanda baik yang sejajar dengan inisiatif kerajaan untuk memacu sektor e-Dagang di Malaysia.

Kempen Wang Bersama Shopee


Jadi, sempena musim perayaan ini, pihak Shoppe telah melancarkan Kempen Wang Bersama Shopee yang sedang berlangsung pada 15 Januari sehingga 25 Februari. Dalam kempen ini, pihak Shopee telah menawarkan potongan harga sehingga 90% dan hadiah kemenangan berjumlah lebih daripada RM1 juta.

Kempen Wang Bersama Shopee


Wow, sangat menarik kan hadiah tu. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menyertai kempen ini. Untuk pengetahuan semua, Shopee menyediakan platrform yang pantas, mudah dan selamat untuk membeli-belah. Tambahan pula dengan insentif penghantaran percuma ke seluruh Malaysia dan komisyen sifar (0), telah menarik minat rakyat Malaysia membeli-belah di Shopee dengan mudah dan menjimatkan.

Antara carian paling popular sempena Tahun Baru Cina bagi tahun 2018 ini adalah mengikut kategori berikut:

  • Pakaian wanita (blaus, jeans, gaun panjang, gaun pendek, cheongsam)
  • Mobil & gajet (iPhone, Samsung, Jam Pintar, Xiaomi)
  • Permainan, kanak-kanak & bayi (pakaian budak perempuan, pakaian budak lelaki, pakaian bayi, Tommee Tippee) 
  • Kasut wanita (kasut, kasut sukan, kasut jenis wedges, sandal) 
  • Beg wanita (beg sangkut, beg, dompet, beg galas)
Potongan Harga Dan Promosi Hebat Sempena Kempen Wang Bersama Shopee Sekarang!!!
 

Manakala pembelian paling popular dalam kalangan rakyat Malaysia sepanjang musim perayaan ini adalah:

  • Kasut Terbuka
  • Set Pakaian Bayi
  • Set Hadiah Tupperware 
  • Set Solekan Mata Tahun Baharu Cina, dan
  • KitKat Edisi Khas 
Potongan Harga Dan Promosi Hebat Sempena Kempen Wang Bersama Shopee Sekarang!!!
 
Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk di Shopee dengan harga yang sangat rendah dan berpatutan. Shopee telah menyediakan lebih 6 juta pilihan produk yang ditawarkan oleh 200,000 usahawan untuk memenuhi keperluan kepada semua rakyat Malaysia untuk membeli belah sempena musim perayaan ini. 
 
Potongan Harga Dan Promosi Hebat Sempena Kempen Wang Bersama Shopee Sekarang!!!
 
Selain itu, pengguna boleh terus bermain permainan Fortune Ang Pao untuk memenangi Tiket Emas dan hadiah utama berbentuk wang tunai berjumlah RM8,888. Kemudian pada 26 hingga 28 Februari pula, Shopee akan melancarkan Kempen Hari Gaji dimana terdapat pelbagai tawaran hebat bagi pelbagai jenama terkemuka termasuklah Jualan Murah Komputer Riba Shopee dengan jenama popular seperti Acer, ASUS, Dell dan Lenovo. 
 
Jangan lepaskan peluang yang hanya datang semasa musim perayaan ini yea. Cepat-cepat muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play untuk membuat pembelian dengan pantas.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge