Set Kulit Cantik · Tips Berguna · Youth Skin Care

Kempen Kesedaran Kulit Cantik Tanpa Kimia Berbahaya

Sekarang sudah ramai yang buka minda untuk mendapatkan kulit yang cantik tanpa kimia berbahaya. Walaupun terdapat banyak produk untuk kulit cantik di pasaran, orang kita sekarang dah pandai untuk memilih produk yang dapat menjadikan kulit mereka cantik tanpa kimia berbahaya. Kerana rata-rata telah tahu bahawa produk kecantikkan yang mengandungi bahan kimia berbahaya ini akan merosakkan… Continue reading Kempen Kesedaran Kulit Cantik Tanpa Kimia Berbahaya

Tips Berguna · Youth Skin Care

Petua Cantikkan Kulit Muka Dengan Hanya Menggunakan Bahan Yang Ada Di Rumah

Soal kecantikan kulit muka sangat berkait rapat dengan kehidupan wanita. Terdapat banyak petua cantikkan kulit muka yang ada diluar sana. Semuanya mudah untuk diamalkan. Kebiasaannya petua untuk mencantikkan kulit muka ini hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi sahaja. Tetapi untuk kelihatan cantik, tiada jalan pintas untuk dapatkannya. Ia memerlukan kesabaran dan perlu dilakukan dengan konsisten untuk mendapatkan hasil… Continue reading Petua Cantikkan Kulit Muka Dengan Hanya Menggunakan Bahan Yang Ada Di Rumah

Tips Berguna

8 tips mudah elak kain tak berlipat menimbun tinggi

Assalamualaikum semua...   Ramai yang tak suka melipat kain kan sampaikan kain tak berlipat menimbun tinggi macam gunung. Nak minta suami tolong lipat pun jarang ada yang nak lipat. Kalau lipat pun mesti tak kemas, kita pulak yang tak berkenan dihati.    Lagi satu, pernah tak alami situasi macam ni. Tiba-tiba orang datang rumah, lepastu… Continue reading 8 tips mudah elak kain tak berlipat menimbun tinggi

Tips Berguna

Renting an apartment? Consider breaking these rules

Often, the atmosphere in the apartment affects one's spirits and moods. A well-decorated house will always warm your heart every time you get home. On contrary, a poorly done house may only serve to give you feelings of loneliness. As a homeowner, it is easy to pimp in money to get the house decorated to… Continue reading Renting an apartment? Consider breaking these rules

Tips Berguna

Cara Mengaktifkan Touch Pad Laptop Acer yang Terkunci

Assalamualaikum semua...Paksa jugak hari ini untuk menulis blog ni pagi ni agar tak bersawang. Sayang pulak bila blog ni sepi jek. Tapi alkisahnya pagi ni buat mia panik sekejap bila bukak laptop ni tiba-tiba je touch pad laptop ni tak berfungsi. Tiba-tiba je cursor laptop ni tak bergerak-gerak. Baru je semangat nak update blog, tiba-tiba… Continue reading Cara Mengaktifkan Touch Pad Laptop Acer yang Terkunci