Info Shaklee · Peluang Jana Pendapatan Dari Rumah

Bonus Pengedar Shaklee Malaysia Yang Unik

Dalam Shaklee, selain mempunyai produk yang bagus dan berkesan, terdapat lagi satu keistimewaan dalam bisnes ini, iaitu bonus pengedar Shaklee. Bonus pengedar Shaklee ini akan dimasukkan ke dalam bank akaun masing-masing sebelum 14hb setiap bulan. Apa yang uniknya bonus pengedar Shaklee ni sehinggakan sistem ini tidak digunapakai dalam bisnes MLM yang lain? Teruskan pembacaan anda… Continue reading Bonus Pengedar Shaklee Malaysia Yang Unik

Info Shaklee · Keperluan Vitamin

7 Sebab Kenapa Perlu Ambil Vitamin Untuk Hidup Lebih Sihat

Kenapa kena ambil vitamin dalam kehidupan seharian kita???  Penting ke ambil vitamin tiap-tiap hari???  Itulah pertanyaan yang sering berlegar-legar diminda kita apabila menyoalkan tentang kenapa perlu ambil vitamin dalam kehidupan harian kita. Ramai yang mempertikaikan kenapa mereka perlu mengamalkan pengambilan vitamin ini. Mungkin bagi mereka, kesihatan adalah tidak penting bagi mereka. Dulu-dulu takde pun vitamin-vitamin… Continue reading 7 Sebab Kenapa Perlu Ambil Vitamin Untuk Hidup Lebih Sihat

Info Shaklee · Landmark Study Shaklee

Landmark Study: Bukti Vitamin Selamat untuk Diamalkan

Banyak pilihan vitamin yang terdapat di pasaran tu kan. Tetapi susah kita nak tahu vitamin mana yang terbaik untuk diamalkan. Kita perlu kenalpasti vitamin selamat untuk diamalkan supaya vitamin yang diambil tidak memudaratkan lagi kesihatan kita. Kita ambil vitamin untuk kekal sihat kan, tetapi kalau tersalah pilih vitamin, ia boleh merosakkan organ dalam badan kita… Continue reading Landmark Study: Bukti Vitamin Selamat untuk Diamalkan

Info Shaklee

Karnival Sambutan Hari Malaysia Bersama Shaklee 22 September 2018

Setiap tahun kita akan menyambut Hari Malaysia yang jatuh pada 16 September 2018. Jadi, sempena sambutan hari Malaysia pada tahun 2018 ini, pihak Shaklee Malaysia telah menjalankan satu karnival. Karnival ini terbuka kepada semua orang tau. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk bersama-sama kami untuk merayakan sambutan Hari Malaysia bersama Shaklee ini.   Sambutan Hari Malaysia… Continue reading Karnival Sambutan Hari Malaysia Bersama Shaklee 22 September 2018

Info Shaklee

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway – Sunway Geo Tower

Baru-baru ni HQ Shaklee yang lama telah berpindah dari Sunway Pinancle ke tempat baru di Sunway Geo. Dan pada 29 April lepas mereka dah merasmikan tempat baru tersebut. Semuanya teruja tau dengan lokasi baru ni. Sebabnya banyak yang menarik perhatian kami semua.   Di Sunway Geo, lokasinya lebih strategik dah lebih mudah nak cari. Cuma… Continue reading Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway – Sunway Geo Tower