Menjadi Ahli Shaklee · Peluang Jana Pendapatan Dari Rumah

Tambah Pendapatan Sampingan dengan Bisnes Shaklee

Zaman sekarang ni ramai yang nak buat bisnes untuk menampung keperluan hidup yang sangat mencabar sekarang. Mana tak nya, hari ni masuk gaji, hari ni jugak habis bayar itu bayar ini. Tak sempat nak menyimpan bagai. Sebab tu kita kena tambah pendapatan sampingan untuk biayai keperluan ahli keluarga kita.

Bagi mereka yang nak TAMBAH PENDAPATAN, tak kiralah yang berkerja atau surirumah, mia nak ajak korang grab peluang yang Shaklee tawarkan ni. Korang tau tak, Shaklee adalah company yang paling tinggi bayar bonus tau. Tapi, bukan bonus je yang kita nak pandang, tapi untuk TINGKATKAN KESIHATAN juga.

Tambah pendapatan

Ramai yang selalu bagi alasan:

Saya tak pandai buat bisnes la..
Malu la nak jual-jual ni…
Modal pun takde…   

Haa, mia dulu pun camtu jugak, tak pandai apa-apa pun untuk tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee ni. Tapi dengan adanya group support yang akan bantu kita lebih mahir dan keinginan untuk kita keluar dari comfort zone, semua tu tak akan jadi halangan. Dari zero kita akan bentukkan jadi hero.   

KENAPA BISNES SHAKLEE untuk tambah pendapatan, bukan bisnes produk lain?

Disamping jana pendapatan, kita dapat sihat jugak dengan amalkan produk shaklee. Secara tak langsung kita boleh ajak ramai orang disekeliling kita mengamalkan gaya hidup sihat.

Shaklee ni mempunyai prinsip tersendiri. Ia bukan hanya suruh kita makan vitamin je, tetapi ia mengajak kita untuk menjaga gaya pemakanan yang sihat serta melakukan aktiviti senaman yang baik untuk kesihatan.

Shaklee adalah sebuah syarikat yang bertahan lama. Dah 60 tahun berada di Malaysia. Produk yang ditawarkan tetap menjadi pilihan ramai. Selalu je habis stok di HQ tu kan. Dan yang paling penting, produk yang dipasarkan sangat berkualiti. Ia merupakan suplemen yang SEMULAJADI, BERKESAN & SELAMAT.

Syarikat Shaklee adalah satu-satunya syarikat yang mempunyai landmark study dan suplemennya terbukti berkesan melalui kajian. Suplemen yang dihasilkan telah melalui pelbagai ujian klinikal dah disahkan selamat dan semestinya HALAL  

Pendaftaran pun murah je, nak dapat free membership pun boleh. Bisnes ni tak perlukan modal yang banyak pun, hanya RM65 je. Tak perlu buat pinjaman pun untuk sertainya. Daripada kita habiskan masa scroll FB baca status orang, lebih baik kita jana pendapatan dengan FB. Dengan blog pun masih boleh jana pendapatan juga. Sambil-sambil kita membaca entry blog lain, apa kata kita tulis entry untuk jana pendapatan. Mudah kan.

Banyak bonus yang shaklee tawarkan, termasuklah bonus bulanan, bonus kepimpinan, bonus kereta, berpeluang bercuti ke luar dan dalam negara secara percuma, dan lain-lain lagi.   

Sekarang ni dengan bisnes Shaklee ni mia dah boleh makan shaklee dengan free, dapat kumpul wang bonus, dan sekarang nak kumpul bonus untuk dapatkan trip percutian percuma. hihi.

Bermacam-macam lagi Mia terangkan disini kenapa bisnes Shaklee adalah bisnes yang paling mudah dilakukan untuk tambah pendapatan sampingan.

>>Cara Tambah Pendapatan Sampingan Dari Rumah Dengan Mudah<<

Yang penting, dengan mengamalkan suplemen Shaklee, kita jadi lebih sihat dan dapat membantu orang lain supaya jadi lebih sihat. Bila kita sihat, ahli keluarga juga sihat, orang sekeliling kita juga sihat, itulah perkara yang paling menggembirakan.   

Bertindak sekarang!!!

Ayuh, bertindak sekarang. Sebelum ni pon Mia dah buat bermacam-macam jenis bisnes. Akan tetapi bisnes Shaklee je yang bertahan lama. Kerana ia boleh memberikan Mia kebebasan masa dan kebebasan wang.

Nak tahu lebih lanjut tentang bisnes shaklee? Whatsapp mia segera di 012-9283726. 

——————————————————————————-
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah #GreatLeaderTeam, #MummyPrenuer, #TeamMia

Jika anda berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee,
sila hubungi :
✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]
FB : Salmiah Md Zain

“Tingkatkan Kesihatan Untuk Jaminan Masa Depan”
“Bantu Orang Lain Untuk Membantu Diri Sendiri”
———————————————————————————

3 thoughts on “Tambah Pendapatan Sampingan dengan Bisnes Shaklee

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge