Ebook

Sering Rasa Duit Tak Cukup Untuk Berbelanja? Dapatkan Ebook Terapi Dompet Berisi Sekarang

Assalamualaikum…

Ebook Terapi Dompet Berisi
SELALU RASA TAK CUKUP LEPAS GUNA DUIT???
RASA RAGU-RAGU UNTUK BELANJA, RISAU DUIT HABIS???
TAKUT DUIT TAK CUKUP SELEPAS BERBELANJA???
Perasaan inilah yang sering kita rasa apabila duit kat tangan dah berkurang, nak membeli barang pon masih teragak-agak. Risau duit habis. Mana tak nya, dapat je gaji hujung bulan, terus tinggal sikit. Bayar kereta la, bayar rumah lagi.

Tu belum masuk bayar pinjaman yang dah dibuat sebelum ni kan. Tambah pula kalau dah kahwin, ada anak-anak. Bayar yuran sekolah, nafkah kat isteri. Mana nak cukup untuk diri sendiri kan.

Macam mana nak keluar dari masalah rasa TAK CUKUP ni???

SEGERA KELUAR DARI ZON RASA TIDAK CUKUP!!!


Jangan risau, Mia ada terapi yang boleh bantu anda semua untuk keluar dari zon rasa tidak cukup tu. Selepas amalkan terapi ni, anda mesti akan rasa tenang je untuk keluarkan duit bila nak membeli, malah terapi ini dapat tarik rezeki lebih banyak lagi tau.

Haa, best ke best…

Terapi yang dimaksudkan itu adalah TERAPI DOMPET BERISI (TDB)

Apa itu Terapi Dompet Berisi

Terapi ini telah disusun kemas di dalam sebuat ebook yang diberi nama Ebook Terapi Dompet Berisi.

Ebook TDB ini telah ditulis oleh individu yang telah mengamalkannya dan merasai keajaiban amalan yang telah dibuat.

Sejak beliau mengamalkan terapi ini, alhamdulillah apa yang beliau rasa selepas itu, beliau tak rasa berkurangan walaupun selepas membeli sesuatu.

Malah, bukan itu sahaja, ada satu masa, beliau hanya mendapat gaji untuk setengah bulan sahaja, tetapi Allah “cukupkan” perbelanjaan beliau untuk bulan tersebut. Ada je rezeki orang belanja makan dan minum. Subhanallah

Supaya lebih ramai yang dapat menikmati rasa CUKUP ini, beliau telah berkongsi terapi yang diamalkannya melalui ebook ini. Bukan sahaja rasa CUKUP, malah rezeki yang beliau dapat adalah lebih daripada cukup.

Terapi ini terbukti keberkesanannya kerana telah dipraktikkan terlebih dahulu oleh penulis, maka ianya tidak mustahil akan berlaku kepada anda juga.

Ebook Terapi Dompet Berisi

Selepas anda mempraktikkan terapi ini, anda pasti tidak berasa gusar lagi untuk berbelanja.

Sebelum tu, mari kita lihat dulu apa kata mereka yang telah mengamalkan terapi ini.

Apa kata pengamal Ebook TDB ini?

Baca apa kata mereka yang telah praktikkan Ebook TDB ini

**********

Testimoni #1

Selama ni hidup saya selalu runsing memikirkan masalah dalam kehidupan seharian. Dari segi kerjaya bisnes.
Jatuh bangunn..jatuhh..jatuh..
Dan selepas saya dapat ilmu dari sini dan cuba amalkan sedikit, ketenangan lain dari yang lain menerjah dalam diri….
Ketenangan dari segi kesempitan…kekosongan…kerunsingan. Alhamdulilah..Allah menghadirkan seseorang penyampai ilmu yang simple…
Terima kaseh…

-Am- (bukan nama sebenar)
Pengamal bahagia Ebook Terapi Dompet Berisi

**********

 

**********

Testimoni #2

Sebelum ni, saya selalu risau bila tengok duit dalam dompet semakin sedikit terutama bila hujung bulan.
Selepas 3 hari amalkan TDB, FA (identiti dirahsiakan) berkongsi di emel kami:
Alhamdulillah. Syukur pada Allah, terima kasih Che Happy. Sudah 3 hari amalkan TDB, in shaa ALLAH akan teruskan sehingga 21 hari.
Bila sudah masuk 4 hari, dia berkongsi lagi di emel kami.
Hari ini hari ke-4 saya guna Terapi Dompet Berisi. Ada keajaiban yang saya dapat hari ini.
Sewaktu beratur membayar barang dapur di pasaraya, Allah hadirkan seorang aunty berbangsa Cina nak pinjam kad ahli saya sebab dia nak hadiahkan point kad pada saya.
Alhamdulillah, dengan point tersebut saya boleh tukarkan kepada voucher.
1st time keajaiban ini berlaku pada saya. Saya rasa sangat bahagia dan seronok nak share pada sahabat lain tentang TDB ini.
Kini saya lebih tenang sebab saya tahu saya ada Allah yang Maha Kaya. Nak belanja pun rasa best sebab boleh apply teknik ni.
Rasa seronok bila dah bayar harga barang sebab Allah pilih saya sebagai pengagih rezeki-Nya. Terima kasih Che Happy.
Semoga dengan asbab puan kongsi ilmu ini, Allah masukkan puan ke dalam syurga-Nya di akhirat nanti. Aamin Ya Mujib.

-FA-
Pengamal bahagia Ebook Terapi Dompet Berisi

*********

Haa,best kan kalau dapat rasa seperti mereka ni. Tak rasa risau pun bila nak berbelanja.

Macam mana nak buat terapi ni? Susah ke?

Senang je nak amalkan. Ada 2 perkara mudah yang anda kena lakukan apabila berbelanja.

  1. Masa nak belanja dan bagi duit tu baca ayat #1
  2. Selepas berbelanja kena baca satu surah famous yang biasa kita baca

Dan lagi satu, bila kita terasa gusar dengan rezeki cepat-cepat sebut ni ________.

Amalan mudah ni semua telah didedahkan dalam ebook Terapi Dompet Berisi ni tau. 

Apa lagi yang akan dipelajari dalam ebook TDB ni?

Bonus untuk anda semua, dengan ebook ini, anda bukan sahaja mempelajari tentang langkah-langkah terapi ni, tetapi dalam ebook TDB edisi Premium ni turut dikongsikan…

>>> 3 Fakta Penting Yang Bakal Mengubah Mindset Anda Tentang Rezeki

>>> 2 Teknik Bonus Menjemput Rezeki Melimpah

>>> Siapa yang beli melalui link ni juga akan dapat BONUS istimewa iaitu akan dimasukkan ke dalam ‘Group VIP TDB’

Dalam ‘Group VIP TDB’ itu nanti kita akan bincang dan kongsi pengalaman setelah mengamalkan terapi ini, amalan dan insyaAllah tips-tips rezeki akan dikongsikan secara PERCUMA. 

Ebook Terapi Dompet Berisi


Berapa harga Ebook ini?

Harga Asal 
RM20
 
Harga Promosi Sekarang (Diskaun 50%)
RM10
 

Ya.. Harga sekarang RM10 sahaja. Bila-bila masa sahaja harga akan berubah kepada harga asal. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk belajar terapi ini.Cepat dapatkan sekarang!!!

Isi borang tempahan di bawah.


Sekiranya ada sebarang masalah untuk menempah Ebook ini, boleh whatsapp terus ke +6012-928 3726 (MiaZain). Atau terus tekan icon dibawah.


Nota Kaki: Terapi Dompet Berisi ini adalah dalam bentuk digital. Ebook akan terus dihantar ke alamat email anda.   

0 thoughts on “Sering Rasa Duit Tak Cukup Untuk Berbelanja? Dapatkan Ebook Terapi Dompet Berisi Sekarang

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge