Uncategorized

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Dah lama tak join Giveaway. Jadi, sempena hari yang selalunya dikaitkan dengan monday blues ni, kita ceriakan sikit dengan Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz.

Hadiah utamanya dah pastilah planner 2019 yang sangat cute tau. Dan yang lagi best, semua yang join giveaway ini akan dapat masuk senarai bloglist misz Lullabyssz untuk tahun depan. Ada lagi ni, sekiranya peserta yang join giveaway ni melebihi 40 orang, misz lullabyssz akan tambah lagi satu hadiah beg yang super cantik tau.

Jom join Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz ni. Tekan je banner kat bawah ni ok untuk join.

Planner 2019 Giveaway

Tempoh giveaway berlangsung bermula 4 hingga 30 November 2018

MiaZain
xoxo

8 thoughts on “Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

  1. Salam.. Akak x pernah joint giveaway ni. Pernah baca posted by blogger2 lain. Tapi akak Kurang paham.. Apa kelebihan nya ya ?

    1. waalaikumsalam.
      hihi, jom la join kak. Selain rapatkan ukhwah sesama blogger, dapat jugak kita support blogger2 kita. Boleh juga tambah trafik ke blog kita. hihi

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge