Pengedar Shaklee Pulau Pinang

Pengedar Shaklee USM, Pulau Pinang Aktif 2018

Disebabkan permintaan produk shaklee makin meningkat, semakin ramai mereka yang mencari Pengedar Shaklee USM, Pulau Pinang. Jadi, kepada mereka yang menetap sekitar USM, anda boleh dapatkan produk shaklee dengan Pengedar Shaklee USM, Pulau Pinang ini.

Pengedar Shaklee USM, Pulau Pinang

Saya adalah Puan Mia dan merupakan seorang Pengedar Shaklee USM, Pulau Pinang. Saya komited dalam mengedarkan produk Shaklee di sekitar kawasan USM, Pulau Pinang.

Pengedar Shaklee USM, Pulau Pinang

 

Pengalaman Sendiri Mengambil Produk Shaklee

Asalnya Mia ambil shaklee ni untuk makan sendiri je. Mula-mula dulu ambil ESP je, sebab waktu tu tengah menyusukan Emil, anak pertama. Lepas amalkan ESP ni memang nampak perbezaannya. Memang badan rasa lebih bertenaga, susu pun makin pekat, dan yang paling best memang dapat kawal berat badan. Maintain semula macam sebelum mengandung. Hihi. Best tau makan Shaklee ni, memang rugi tak cuba.

Dan bila dah rasa kesan yang best tu, rasa bersalah plak kalau tak share dengan kawan-kawan. Kan best kalau kawan-kawan yang lain-lain pun dapat rasa apa yang Mia rasa jugak.

Lagi satu, bila dah tahu shaklee ni produk semulajadi, banyak buat ujian klinikal, memang rasa terjamin la dari segi keselamatannya. Jadi, rasa dua tiga kali ganda plak bersalahnya kalau tak share dengan korang tentang suplemen yang bagus dan selamat ni.

Mana tahu kalau Mia tak kongsikan tentang kebaikan produk ini,  korang akan terambik produk yang tak selamat digunakan pula. Sekarang ni kan banyak produk yang bagi keuntungan pada pengeluar je, tapi tak jamin keselamatannya. Bahaya tu tau.

Cara Dapatkan Produk Shaklee dari Pengedar Shaklee USM, Pulau Pinang

Jadi, sekiranya anda semua menetap disekitar USM induk Pulau Pinang boleh terus hubungi Mia. Mereka yang tinggal di Sungai Dua, Sungai Nibong, Bayan Baru, Bukit Jambul, Gelugor boleh dapatkan produk shaklee dari Mia juga.

No Hp: 012-928 3726  

atau terus je klik link dibawah ni untuk terus whatsapp Mia: 
Lokasi penghantaran boleh dibuat di sekitar USM sekiranya anda berada di USM. RM 10 akan dikenakan sekiranya COD dilakukan di luar kawasan USM. Kos penghantaran di dalam kampus USM adalah percuma
 
Waktu untuk COD – Samada pagi (8.30am) atau tengah hari (12.00pm)

Untuk COD vitamin disekitar kawasan USM, boleh terus contact Mia. Kalau nak saya pos pun boleh. Available satu Malaysia.

——————————————————————————-
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee andaJika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif
☑️ Konsultasi percuma berterusan
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan

Penghantaran ke seluruh Malaysia

———————————————————————————

0 thoughts on “Pengedar Shaklee USM, Pulau Pinang Aktif 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge