Pengedar Shaklee Pulau Pinang

Mana Nak Cari Pengedar Shaklee di Gelugor, Pulau Pinang yang Aktif 2018

Anda masih tercari-cari pengedar Shaklee Gelugor Pulau Pinang? Ada ramai je Pengedar Shaklee Gelugor Pulau Pinang ni. Tapi dah tak ramai yang aktif. Jadi, kalau anda nak tahu siapa Pengedar Shaklee yang masih aktif sehingga sekarang ni di Gelugor Pulau Pinang, anda sekarang berada di halaman web yang betul.

Sebelum ni ada yang bertanya Mia kenapa produk Shaklee tidak dijual di pasar raya mahupun di farmasi. Korang ada perasan tak produk Shaklee yang dijual di toko-toko jamu atau pun di farmasi tu? Tak de kan, kalau ada pun, itu salah sebenarnya tu. Boleh dibuat aduan kepada pihak Shaklee tau.

pengedar shaklee gelugor pulau pinang

Sebenarnya banyak sebab kenapa produk Shaklee tidak dijual di pasar raya mahupun di farmasi. Salah satu sebabnya adalah supaya pelanggan akan mendapat penerangan yang betul mengenai produk shaklee daripada pengedar Shaklee yang sah sahaja. Mereka wajib mendapatkan konsultansi dan penerangan cara pengambilan vitamin dengan betul supaya penggunaannya lebih berkesan.

Sebab tu anda kena beli Shaklee dengan pengedar yang sah je. Carilah pengedar yang berilmu skit, barulah dia boleh guide anda cara pengambilan yang betul. Lagi satu, sangat penting kalau pengedar tu akan follow up anda selepas seminggu atau dua minggu pengambilan produk shaklee ni.

Anda jangan terasa rimas pulak kalau pengedar shaklee tu asyik follow up anda je kan. Itu bagus sebenarnya tau, supaya kami boleh tahu samada ok ke tak cara pengambilan sebegitu. Sebab, badan setiap orang tak sama, jadi tak semestinya cara kita ambil vitamin, sama macam orang lain.

 

Mana nak cari Pengedar Shaklee Gelugor Pulau Pinang

Ok, Di mana nak cari pengedar shaklee kalau anda berada di Gelugor Pulau Pinang atau dikawasan sekitarnya, seperti USM, Bukit jambul, Bukit Gambir, dan lain-lain lagi?

Kalau nak pergi beli di Branch Shaklee, jauh pula kan. Jadi, salah satu caranya adalah dengan menghubungi Mia. Boleh tekan icon Whatsapp dibawah ni untuk memudahkan anda terus bertanyakan tentang produk Shaklee melalui whatsapp.

Whatsapp Mia Sekarang!!!

Kalau takde aplikasi whatsapp boleh terus hantar massage atau call Mia di 012-9283726.

Mia akan membantu anda untuk mendapatkan produk Shaklee. Mia akan cadangkan produk shaklee yang sesuai dengan masalah anda dan mengikut bajet anda. Mia akan berikan penerangan cara pengambilan vitamin yang betul beserta tip-tips yang penting apabila mengambil vitamin. Khidmat COD (Cash on Delivery) juga disediakan dikawasan sekitar mengikut kesesuaian masa dan tempat.

Kalau nak tahu apa itu produk Shaklee pon, boleh je Whatsapp Mia. Mia akan terangkan satu-satu k.

Kalau nak tambah pendapatan melalui bisnes Shaklee pun, Mia boleh tolong ajarkan. Yang penting kena rajin je.

Ok, itu je pesanan dari Mia.

Pastikan korang mendapatkan produk Shaklee daripada pengedar yang sah sahaja k.

mana nak cari shaklee, shaklee gelugor, shaklee pulau pinang

——————————————————————————-
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif
☑️ Konsultasi percuma berterusan
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

FB : Salmiah Md Zain
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia
———————————————————————————

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge