Testimoni Set Menyusu Shaklee

Testimoni Set Menyusu Shaklee – Pengalaman Pengguna Set Menyusu Shaklee

Set menyusu Shaklee adalah antara yang paling popular dikalangan ibu-ibu diluar sana. Pengambilan suplemen juga sangat penting ketika kita menyusukan anak. Berdasarkan testimoni set menyusu Shaklee, ia dapat menghasilkan susu ibu yang lebih berkualiti, lebih dari segi kuantiti, dan dalam masa yang sama badan ibu tetap sihat dan bertenaga.

Ramai yang ingat pengambilan suplemen hanya perlu diambil ketika hamil sahaja, akan tetapi pengambilan suplemen sewaktu menyusukan anak juga sangat penting. Walaupun penyusuan hanya boleh dilakukan dengan menggunakan teknik demand & supply, akan tetapi apabila badan kita kurang nutrisi, badan akan jadi penat. Apabila penat, susu akan terus berkurang.

Pengalaman Pengguna Set Menyusu Shaklee

Sehingga kini set menyusu terbaik ini telah membantu ramai mereka diluar sana untuk menjayakan proses penyusuan anak mereka sehingga 2 tahun. Ini terutama kepada ibu-ibu yang berkerja. Dengan stress dan penat di tempat kerja menyebabkan susu mereka berkurang. Set ini membantu mereka lebih bertenaga, tidak cepat penat dan susu makin bertambah meriah.

Kita lihat testimoni set menyusu shaklee ini, apa kata mereka yang telah menggunakan set ini.

Testimoni Set Menyusu Shaklee

Testimoni #1: Berjaya menyusukan anak sepenuhnya dari anak pertama hingga anak ketiga

“Produk Shaklee menyokong perjalanan penyusuan saya – ia memberi nutrient yang terbaik untuk saya dan bayi saya. Saya menyusu sepenuhnya dari anak pertama saya sehinggalah ke anak ketiga saya.

Terima Kasih Shaklee!”

Berjaya menyusukan anak

Testimoni #2: “Dapat juga buat stok EBM untuk anak…”

“Alhamdulillah, berkat try makan set b & ESP, start pada 11/12/11 aritu, dapat la jugak buat stok untuk si buchuk Emeer Darwisy. EBM yang penuh khasiat, pekat”

Dapat buat stok EBM

Testimoni #3: Baby susu sekejap, dah lena

“Saya berkenalan dengan ESP semasa pregnant anak ke-2 dan menyusu anak pertama. Memang ajaib ni, lepas consume yang saya perasan anak tak mengempeng lagi. Menyusu kejap dah lena. Yang besrnta malam-malam tak perlu nak bangun 2, 3 kali menyusu. Anak Shaklee memnag lain sikit dari yang lain, sedikit tembam dan behave. Senang nak handle”

Testimoni ibu menyusu

Testimoni #4: Dapat 12oz sekali pam selepas susukan baby

“Penangan ESP di dinihari, 12 oz sekali pam lepas Anieq menyusu”

Manfaat ESP:
– menyokong penghasilan susu ibu
– Sebagai milk booster
– Membekalkan nutrisi untuk pertumbuhan bayi
– Bantu penghasilan kulit, otot, kesihatan kuku dan rambut kuat kepada ibu dan bayi
– Memberikan tenaga dan stamina berpanjangan kepada ibu

Review Set Menyusu Shaklee

Testimoni #5: Marmet 5 hari, dapat kumpul 25 botol EBM!!!

Saya amalkan full set pantang shaklee jugak. Baru hari ke10 stok susu dah nak dekat 25 botol (1 botol 4oz). Tu hasil perahan untuk 5 hari ja. Itu pun curik2 pam bila anak tido ja. Badan memang tak penat sangat. Rasa bertenaga walaupun tidur 2 jam ja waktu malam.

Review Set Menyusu Shaklee

Testimoni #6: “Dapat 15oz sekali pam”

“Penangan ESP. Kisahnya SP habis sabtu haritu. Tunggu closing baru beli. Isnin memang perasan susu dropped sikit. Semalam beli ESP, malam tadi start minum balik, pagi tadi baju lencun dengan susu. Pam kat opis dapat 15oz sekali pam. Alhamdulillah”

Review Set Menyusu Shaklee

Testimoni #7: Susu pekat dan meriah!

“Saya amalkan minum ESP sejak prgnant dan brpantang. Kini anak saya baru brusia 5 bulan dan stok susu hampir mmnuhi deep freezer!”

Pengalaman Set Menyusu Shaklee

Testimoni #8: Penangan ESP dan Alfalfa

“Pam balik kerja tadi, dah lewat petang pun, still dapat sebotol pnuh. Bestnya ESP dan Alfalfa.”

Manfaat ESP dan Alfalfa:
– Menyokong penghasilan susu ibu
– Milk Booster
– Membekalkan nutrisi untuk prtumbuhan bayi
– Membantu pnghasilan kulit, otot, kuku, rambut yang sihat kepada ibu dan bayi
– Memberi tenaga dan stamina berpanjangan kepada ibu

Pengalaman Set Menyusu Shaklee

Testimoni #9: Sembelit hilang, susu makin banyak

“wasalam, haah ok dah”
“start ambik ESP tu pon dah ok”
“lega rasa”
“sampai tak dan kadang-kadang, kena terus duduk”
“susu ok, makin banyak, alhamdulillah”

Pengalaman Set Menyusu Shaklee

Testimoni #10: “Ini hasilnya selepas minum ESP”

“Percaya atau tidak, inilah hasilnya lepas minum ESP. Sekali session dah dapat macam ni. Syukur alhamdulillah. Kenyang baby Rayyan Nadzim”

Manfaat ESP:
– menyokong penghasilan susu ibu
– Sebagai milk booster
– Membekalkan nutrisi untuk pertumbuhan bayi
– Bantu penghasilan kulit, otot, kesihatan kuku dan rambut kuat kepada ibu dan bayi
– Memberikan tenaga dan stamina berpanjangan kepada ibu

Pengalaman Set Menyusu Shaklee

Testimoni #11: “Susu banyak setiap kali pam”

“Salam akak”
“Nak bagi tahu ni, sejak minum ESP, susu banyak sangat tak henti-henti”
“Pam mesti dapat banyak”
“Tak rugi beli”

Pengalaman Set Menyusu Shaklee

Testimoni #12: Berjaya menyusukan anak sehingga ke usia sekarang

“Perjalanan menyusu tidak mudah untuk semua orang, bagi saya, dengan sokongan daripada suami saya dan produk Shaklee, bayi saya mempunyai peluang untuk mengambil susu ibu sehingga usia 18 bulan”

Set Menyusu Shaklee

Testimoni #13: ESP milk booster terbaik

“Saya memang bf fully. Sepanjang berpantang bersalin tiada masalah. Tapi baru-baru ni saya dapati susu badan saya agak cair. Saya pon ambil keputusan untuk ambil milk booster shaklee (ESP + alfalfa)… Sehari saje penggunaan 3 scoop ESP + 2 biji alfalfa saya dah dapat result yang baik keesokan harinya. Susu badan kembali menjadi pekat sama macam dalam pantang haritu. So far saya sangat berpuas hati dengan result gitu dan sekarang dah 1 minggu saya consume milk booster Shaklee”

Testimoni Set Menyusu Shaklee

Kelebihan Set Menyusu

Berdasarkan pengalaman pengguna yang telah dikongsikan diatas, set menyusu ini bukan sahaja dapat membantu untuk memperbanyakkan susu, malah banyak manfaat lain yang boleh kita dapat. Ia bukan semata-mata untuk memperbanyakkan susu sahaja. Antaranya adalah:

  • Memberi tenaga kepada badan
  • Menyenyangkan ibu kerana menyusu akan membuatkan kita lapar
  • Menyelesaikan masalah sembelit
  • Susu lebih pekat, kesannya anak lebih cepat kenyang
  • Menyokong kesihatan kuku, rambut dan kulit ibu dan bayi
  • Menyahtoksin dalam badan dengan pengambilan alfalfa complex
  • Menyokong kesihatan tulang ibu dan bayi

Walaupun kesannya tidak sama bagi sesetengah orang, akan tetapi set menyusu Shaklee ini telah membantu ramai ibu-ibu diluar sana untuk meneruskan proses penyusuan anak mereka. Kebanyakkan yang menggunakan set ini akan merasakan badan lebih bertenaga dan berasa lebih sihat. Apabila badan kita bertenaga, semakin banyak susu yang boleh dihasilkan.

Untuk menjayakan proses penyusuan anak sehingga dua tahun bukanlah perkara yang mudah. Tentunya pengambilan suplemen sangat membantu untuk memastikan badan kita tetap sihat, emosi terjaga dan anak gembira.

Cara dapatkan Set Menyusu Shaklee

Untuk mendapatkan set menyusu shaklee ini, anda boleh hubungi Mia melalui whatsapp dengan menekan ikon dibawah.

Whatasapp Mia Sekarang!!!

Mia akan terangkan kepada anda fungsi setiap satu suplemen yang dicadangkan dan cara pengambilan yang betul.

——————————————————————————-
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif
☑️ Konsultasi percuma berterusan
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

FB : Salmiah Md Zain
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia

PENAFIAN | Kenyataan dihalaman ini tidak dinilai oleh badan FDA (Food And Drug Adminstration)
Ia tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuh, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit
———————————————————————————

5 thoughts on “Testimoni Set Menyusu Shaklee – Pengalaman Pengguna Set Menyusu Shaklee

  1. I seriously love your blog.. Very nice colors & theme.
    Did you create this website yourself? Please reply back as I’m planning to create my very own website
    and would love to know where you got this from or exactly what the theme is called.
    Thanks!
    kamagra Jelly recently posted…kamagra JellyMy Profile

    1. Yea, betul tu. Memang sangat membantu… dapat tingkatkan tenaga jugak. Sebab ibu menyusu kan selalu penat.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge