Vivix

15 Koleksi Testimoni Vivix Shaklee daripada Pengguna Setia Vivix

MiaZain nak kongsikan antara koleksi testimoni vivix Shaklee daripada pengguna setia vivix Shaklee. Semakin hari semakin ramai peminat setia vivix ni. Mana tak nya mereka yang dah pernah ambil vivix tu pasti akan repeat order sebab dah rasa kelainannya apabila konsisten ambil vivix ni.

Sebelum ni MiaZain dah kongsikan lebih lanjut mengenai Vivix ni. Lanjutkan pembacaan anda ke Vivix Shaklee: Kandungan dan Manfaat Polifenol Dalam Vivix untuk tahu lebih lanjut tentang vivix.

testimoni vivix shaklee

 

15 Koleksi Testimoni Vivix Shaklee daripada Pengguna Setia Vivix

Testimoni #1: Buah pinggang ayah rosak

“Alhamdulillah setiap hari telefon ayah, ayah rasa lebih bertenaga, kurang sakit0sakit badan dan boleh teruskan solat jemaah di surau”

 

Testimoni #2: Fibroid dari 10cm mengecut 

“Fibroid 10cm mengecut dah boleh bersalin normal”

 

Testimoni #3: Bacaan gula dalam darah makin stabil

“Alhamdulillah, makin sembuh. Luka tu nak tutup sikit demi sikit. Doktor kata kena stabilkan kencing manis dulu. Kencing manis mak pon dah terkawal. Takde macam roller coaster dah bacaan gula tu”

 

Testimoni #4: Isi luka pembedahan semakin pulih

 

Testimoni #5: Dah tak pening

“Tiga empat jenis juga vitamin kami ambil. Kami amalkan minum oats setiap pagi. Selepas jam 10 pagi baru ambil makanan lain dalam kuantiti sedikit atau kekadang terus makan tengahari. Doktor kata kalau boleh kekal bacaan tak perlu ubat. Sebab tu kena kawal selalu.

Sebelum ni Pakcik beritahu Acik dia rasa pening-pening tapi lepas Acik beri vivix, alhamdulillah tak pening, inShaaAllah”

~Acik Siti, Port Dickson~

Turunkan paras gula dalam darah

 

Testimoni #6: MAKAN MAKANAN MANIS, TAPI GULA TAK NAIK DAH

” Salam, saya nak share pengalaman ibu mertua saya. minggu lepas suami saya ada hadiahkan vivix untuk ibu mertua saya. Ibu mertua saya ni ada kencing manis, darah tinggi, sakit lutut dan asma. Jadi, ibu mertua saya mula makan vivix pada hari ahad.

Malam khamis berikutnya dia ada pergi ke kenduri dan makan segala makanan yang manis-manis di situ. Esok pagi dia test gula dan dia TERKEJUT!!!, kerana gula dia tak naik, cuma 6.2.

Sebelum ni dia tak boleh langsung makan makanan yang manis, esoknya pasti gula akan tinggi. Pagi sabtu terus call kami cerita tentang kesihatan dia. Saya dan suami gembira dan syukur sangat bila dengar berita atas perubahan yang mendadak tu. Alhamdulillah, thanks shaklee”

~Nurul Azliza~

Turunkan paras gula dalam darah

Testimoni #7: Bacaan dah normal

“Saya bagi mak saya vivix. Dah masuk 2 botol. Sebelum ni mak paling risau bacaan blood sugar dan kolesterol dia. Now, bacaan dah normal since 1st bottle lagi”

Testimoni #8: Berat turun, badan cergas, rasa lebih sihat

Testimoni #9: Vivix untuk kulit sihat

“Tersalah pilih produk, kulit berjerawat dan bernanah. Lepas ambil vivix, kulit makin licin semula”

 

Testimoni #10: Badan dah tak letih macam dulu

 

Testimoni #11: Sukar berjalan setelah membuat pembedahan tulang

“Selepas mengambil vivix selama seminggu, dah boleh mula bangun, berjalan dengan sendiri, dan sudah boleh masak benda-benda simple”

 

Testimoni #12: Dulu susah nak berhenti merokok, tapi sekarang tidak lagi dengan vivix

“Lepas 2 bulan konsisten ambil Vivix, yang paling tak disangka-sangka, abah dah tak merokok lagi. Dia rasa tak best hisap rokok”

 

Testimoni #13: Datang bulan kembali lancar

“Selepas amalkan vivix, memang period datang tiap-tiap bulan, macam tak percaya tapi memang itulah kenyataannya”

Testimoni #14: “Sekarang saya dah lebih sihat dan tiada lagi alahan”

 

Testimoni #15: Luka jahitan cepat sembuh

 

Cara untuk dapatkan Vivix Shaklee

Anda berminat untuk dapatkan Vivix sekarang? Tapi tak tahu nak dapatkan vivix dimana

Jangan risau, mudah sahaja. Anda boleh tekan gambar dibawah untuk membeli sebotol vivix secara debit atau kredit kad. Vivix akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee.

Harga untuk sebotol vivix adalah RM475 sahaja untuk 150ml. Sebotol boleh bertahan sehingga 1-2 bulan bergantung pada cara pengambilan. Jadi, anda hanya laburkan sebanyak RM 7.92 – RM 15.83 untuk sehari.

Berapa sangatlah harga untuk kesihatan kita kan kalau dibandingkan dengan harga vivix ni. Hanya yang memandang tinggi tentang kesihatan seperti anda sahaja akan sanggup melaburkan duit demi kesihatan untuk jangka masa panjang.

ATAU

Sekiranya anda lagi bijak dan sangat mementingkan kesihatan orang disekeliling anda, Mia sangat galakkan anda untuk mengambil terus dua botol vivix. Ini kerana anda akan dapat lebih banyak penjimatan.

Bayangkan dengan 2 botol vivix yang sepatutnya berharga RM950, tetapi anda boleh dapat pada harga yang lebih rendah dan sangat berbaloi.

Kerana dengan membuat pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat:

  1. FREE MEMBERSHIP SHAKLEE (BERNILAI RM65.00)
  2. PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI (JIMAT 10-15% DARI HARGA ASAL)
  3. FREE KOS PENGHANTARAN (BERNILAI RM10)
  4. CASH BACK BONUS (BERNILAI RM38)

Anda bakal jimat hampir RM200 … Anda yang bijak sahaja tahu menilai erti penjimatan ini.

Untuk mendapatkan penjimatan dengan pembelian 2 botol vivix ini, boleh whatsapp Mia di 012-928 3726. Atau terus klik gambar dibawah. Mia akan uruskan pendaftaran dan pembelian produk.

Atau sekiranya anda ada sebarang pertanyaan mengenai vivix, atau nak dapatkan sebotol vivix pada harga yang rendah juga, boleh whatsapp Mia sekarang.

Kesihatan adalah lebih penting daripada harta. Dengan kesihatan yang baik, kita boleh hidup dengan lebih gembira. Sayangi kesihatan kita sebelum sakit menjengah.

——————————————————————————-
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif
☑️ Konsultasi percuma berterusan
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

FB : Salmiah Md Zain
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia

PENAFIAN | Kenyataan dihalaman ini tidak dinilai oleh badan FDA (Food And Drug Adminstration)
Ia tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuh, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit

———————————————————————————

 

5 thoughts on “15 Koleksi Testimoni Vivix Shaklee daripada Pengguna Setia Vivix

    1. Alhamdulillah. Memang susah nak cari produk yang terbaik sekarang. Produk shaklee pastinya selamat dan berkesan. hee~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge