Set Kulit Cantik · Tips Berguna · Youth Skin Care

Kempen Kesedaran Kulit Cantik Tanpa Kimia Berbahaya

Sekarang sudah ramai yang buka minda untuk mendapatkan kulit yang cantik tanpa kimia berbahaya. Walaupun terdapat banyak produk untuk kulit cantik di pasaran, orang kita sekarang dah pandai untuk memilih produk yang dapat menjadikan kulit mereka cantik tanpa kimia berbahaya. Kerana rata-rata telah tahu bahawa produk kecantikkan yang mengandungi bahan kimia berbahaya ini akan merosakkan… Continue reading Kempen Kesedaran Kulit Cantik Tanpa Kimia Berbahaya

Tips Berguna · Youth Skin Care

Petua Mencantikkan Kulit Muka Dengan Hanya Menggunakan Bahan Yang Ada Di Rumah

Soal kecantikan kulit muka sangat berkait rapat dengan kehidupan wanita. Terdapat banyak petua mencantikkan kulit muka yang ada diluar sana. Semuanya mudah untuk diamalkan. Kebiasaannya petua untuk mencantikkan kulit muka ini hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi sahaja. Tetapi untuk kelihatan cantik, tiada jalan pintas untuk dapatkannya. Ia memerlukan kesabaran dan perlu dilakukan dengan konsisten untuk mendapatkan… Continue reading Petua Mencantikkan Kulit Muka Dengan Hanya Menggunakan Bahan Yang Ada Di Rumah

Youth Skin Care

Youth Skin Care: Set Penjagaan Kulit Selamat dan Berkesan Tanpa Bahan Kimia Merbahaya

Pada tahun 2018 ini, Shaklee Malaysia telah mengeluarkan produk penjagaan kulit yang selamat digunakan iaitu Youth Skin Care. Memang susah kan sekarang ni nak cari produk yang betul-betul selamat yang mana semua bahannya dihasilkan dari bahan semulajadi dan tanpa dicampur bahan kimia merbahaya. Kalau ada pun, mesti akan mengambil masa yang lama untuk berkesan. Kebanyakkan… Continue reading Youth Skin Care: Set Penjagaan Kulit Selamat dan Berkesan Tanpa Bahan Kimia Merbahaya

Youth Skin Care

Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Dah menjadi fenomena pula sekarang ni dengan set penjagaan muka Youth ni. Baru 3 hari dilancarkan pada awal bulan Mac baru-baru ni, terus habis stok. Bukan sebab stok yang dibawa masuk tu sikit, tetapi sebab mereka tak sabar-sabar nak dapatkan perubahan kulit muka macam dalam review pengguna set penjagaan muka Youth ni. Untuk pengetahuan semua,… Continue reading Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar