Merawat Jerawat · Vitamin Kulit Cantik

Rahsia Merawat Kulit Kusam dan Berjerawat Dengan Cepat dan Mudah

Masalah kulit kusam dan berjerawat adalah masalah biasa bagi penduduk di Malaysia ni kan. Antara faktor yang mempengaruhi kulit kusam dan berjerawat ini adalah disebabkan oleh cuaca yang kadang kala panas terik. Selain itu pencemaran udara juga menyebabkan kulit kusam dan berjerawat kerana banyak bakteria yang terdapat dalam debu dan habuk melekap dikulit muka kita.… Continue reading Rahsia Merawat Kulit Kusam dan Berjerawat Dengan Cepat dan Mudah

Energizing Soy Protein · Set Kulit Cantik · Vitamin C · Vitamin Kulit Cantik

Punca & Cara Atasi Kulit Muka Berminyak Supaya Kulit Kembali Sihat

Ramai yang tak selesa kan bila kulit muka berminyak je. Kalau pakai make up mesti akan jadi tak sekata dan bercapuk. Jadi, kita perlu mencari cara yang sesuai untuk atasi kulit muka berminyak ini supaya kulit kita kembali sihat. Nak pakai make up pun takde masalah kan. Lagi satu, apabila kulit muka terlalu berminyak, lebih… Continue reading Punca & Cara Atasi Kulit Muka Berminyak Supaya Kulit Kembali Sihat

Merawat Jerawat · Set Kulit Cantik · Vitamin Kulit Cantik

Cara kecutkan Jerawat Dengan Cepat dan Berkesan

Masalah jerawat di muka memang tak asing lagi bagi semua golongan, tak kiralah samada lelaki, mahupun perempuan atau yang muda mahupun tua. Macam-macam cara kecutkan jerawat dah dicuba, tapi masih belum berkesan. Bila muka ditumbuhi jerawat, mula lah tangan tu gatal nak kutil-kutil jerawat tu kan. Kalau kita picit jerawat tu, tidak akan membantu pun… Continue reading Cara kecutkan Jerawat Dengan Cepat dan Berkesan