Energizing Soy Protein · Set Kulit Cantik · Vitamin C · Vitamin Kulit Cantik

Punca & Cara Atasi Kulit Muka Berminyak Supaya Kulit Kembali Sihat

Ramai yang tak selesa kan bila kulit muka berminyak je. Kalau pakai make up mesti akan jadi tak sekata dan bercapuk. Jadi, kita perlu mencari cara yang sesuai untuk atasi kulit muka berminyak ini supaya kulit kita kembali sihat. Nak pakai make up pun takde masalah kan. Lagi satu, apabila kulit muka terlalu berminyak, lebih… Continue reading Punca & Cara Atasi Kulit Muka Berminyak Supaya Kulit Kembali Sihat

Merawat Jerawat · Set Kulit Cantik · Vitamin Kulit Cantik

Cara kecutkan Jerawat Dengan Cepat dan Berkesan

Masalah jerawat di muka memang tak asing lagi bagi semua golongan, tak kiralah samada lelaki, mahupun perempuan atau yang muda mahupun tua. Macam-macam cara kecutkan jerawat dah dicuba, tapi masih belum berkesan. Bila muka ditumbuhi jerawat, mula lah tangan tu gatal nak kutil-kutil jerawat tu kan. Kalau kita picit jerawat tu, tidak akan membantu pun… Continue reading Cara kecutkan Jerawat Dengan Cepat dan Berkesan

Set Kulit Cantik · Tips Berguna · Youth Skin Care

Kempen Kesedaran Kulit Cantik Tanpa Kimia Berbahaya

Sekarang sudah ramai yang buka minda untuk mendapatkan kulit yang cantik tanpa kimia berbahaya. Walaupun terdapat banyak produk untuk kulit cantik di pasaran, orang kita sekarang dah pandai untuk memilih produk yang dapat menjadikan kulit mereka cantik tanpa kimia berbahaya. Kerana rata-rata telah tahu bahawa produk kecantikkan yang mengandungi bahan kimia berbahaya ini akan merosakkan… Continue reading Kempen Kesedaran Kulit Cantik Tanpa Kimia Berbahaya