Omega Guard · Produk Shaklee

Minyak Ikan Omega 3: Lemak Sihat, Baik Untuk Semua

Semakin hari semakin ramai yang sedar akan kepentingan minyak ikan omega 3 ini. Ramai yang cari minyak ikan untuk diberikan kepada anak mereka supaya lebih fokus dalam pelajaran. Ada juga yang mencari asid lemak omega 3 ini untuk kurus, untuk masalah gout, masalah sendi, untuk masalah asma dan macam-macam lagi. Tetapi masih ramai juga yang… Continue reading Minyak Ikan Omega 3: Lemak Sihat, Baik Untuk Semua

Info Shaklee · Landmark Study Shaklee · Produk Shaklee

Landmark Study: Bukti Vitamin Selamat untuk Diamalkan

Banyak pilihan vitamin yang terdapat di pasaran tu kan. Tetapi susah kita nak tahu vitamin mana yang terbaik untuk diamalkan. Kita perlu kenalpasti vitamin selamat untuk diamalkan supaya vitamin yang diambil tidak memudaratkan lagi kesihatan kita. Kita ambil vitamin untuk kekal sihat kan, tetapi kalau tersalah pilih vitamin, ia boleh merosakkan organ dalam badan kita… Continue reading Landmark Study: Bukti Vitamin Selamat untuk Diamalkan

Merawat Jerawat · Produk Shaklee · Zinc Plus

Cara Kecutkan Jerawat dengan Mudah dan Cepat

Dalam sekelip mata jerawat boleh tumbuh kan. Bangun-bangun pagi, sedar-sedar dah ada jerawat di muka. Jerawat ni dah jadi musuh bagi kita kan sampaikan ada yang murung seharian sebab jerawat muncul sebiji kat muka. Jadi untuk pastikan hidup kita ceria sepanjang hari, kita kena cari cara kecutkan jerawat dengan mudah dan berkesan. Sebelum tu kita… Continue reading Cara Kecutkan Jerawat dengan Mudah dan Cepat

CoQ-Trol Plus · Produk Shaklee

5 Fungsi CoQ10 Shaklee untuk Meningkatkan Kesihatan Badan

Pernah dengar tak tentang CoQ10 Shaklee ni? Mesti ada antara kita yang belum pernah dengar tentang CoQ10 dari Shaklee ni kan. CoQ10 ini sangat penting untuk proses penghasilan tenaga dalam badan kita. Organ jantung kita mengandungi 10 kali ganda lebih banyak CoQ10 berbanding mana-mana organ yang lain. Ini kerana jantung kita paling kuat berkerja kerana ia… Continue reading 5 Fungsi CoQ10 Shaklee untuk Meningkatkan Kesihatan Badan

Produk Shaklee · Vivix

Vivix Shaklee: Kandungan dan Manfaat

Assalamualaikum... Sejak kebelakangan ini, Mia jumpa makin ramai yang kurang sihat. Ada yang mengalami masalah kencing manis, darah tinggi, kanser dan macam-macam lagi. Yang sedihnya, meraka masih di usia muda. Jadi, sangat penting untuk kita menjaga kesihatan bermula dari sekarang. Bila bercakap tentang kesihatan, Mia nak memperkenalkan salah satu produk Shaklee yang menjadi bualan ramai,… Continue reading Vivix Shaklee: Kandungan dan Manfaat