CarotoMax · Produk Shaklee

Rahsia Mata Sihat: Makanan untuk mata sihat bebas rabun

Mata adalah salah satu pancaindera yang penting untuk kita. Tanpa mata yang sihat, kita tidak boleh melihat dengan baik. Dengan pengambilan nutrisi yang cukup daripada makanan, kesihatan mata kita pasti terjaga. Sepertimana tubuh kita memerlukan kalsium untuk tulang yang kuat, mata kita juga memerlukan zat makanan yang tertentu untuk mendapatkan mata yang sihat, bebas dari… Continue reading Rahsia Mata Sihat: Makanan untuk mata sihat bebas rabun

Energizing Soy Protein · Produk Shaklee

Kebaikan ESP Shaklee Sebagai Sumber Protein Dalam Badan

ESP Shaklee adalah minuman berkhasiat yang terdiri daripada sumber protein yang bermutu tinggi yang dihasilkan daripada kacang soya. ESP Shaklee merupakan produk yang kedua paling laris di Malaysia. Banyak sangat kebaikan ESP Shaklee ini sehinggakan ia boleh jadi habis stok sewaktu promosi dijalankan. ESP Shaklee ini bukan sahaja popular dikalangan mereka yang nak kurus, tetapi… Continue reading Kebaikan ESP Shaklee Sebagai Sumber Protein Dalam Badan

Kencing Manis · Vivix

Ketahui peringkat-peringkat kencing manis supaya dapat elak kaki dipotong

Semua sedia maklumkan bahawa masalah kencing manis ni boleh menyebabkan kaki kita dipotong sekiranya penyakit kencing manis ini tidak dikawal dengan betul. Jadi hari ni MiaZain nak kongsikan peringkat-peringkat kencing manis supaya kita dapat elak daripada kaki dipotong. Masalah kencing manis dah menjadi perkara biasa dah bagi orang Malaysia ni. Dah macam tak kisah pun… Continue reading Ketahui peringkat-peringkat kencing manis supaya dapat elak kaki dipotong

Vivix

15 Koleksi Testimoni Vivix Shaklee daripada Pengguna Setia Vivix

MiaZain nak kongsikan antara koleksi testimoni vivix Shaklee daripada pengguna setia vivix Shaklee. Semakin hari semakin ramai peminat setia vivix ni. Mana tak nya mereka yang dah pernah ambil vivix tu pasti akan repeat order sebab dah rasa kelainannya apabila konsisten ambil vivix ni. Sebelum ni MiaZain dah kongsikan lebih lanjut mengenai Vivix ni. Lanjutkan… Continue reading 15 Koleksi Testimoni Vivix Shaklee daripada Pengguna Setia Vivix

Merawat Kanser · Vitamin A · Vitamin C · vitamin E · Vivix

Cara Elak Kanser Kembali Berulang Supaya Hidup Lebih Sihat Dan Cergas

Kepada penderita penyakit kanser, tentu mereka akan lebih berhati-hati kerana penyakit kanser boleh berulang. Walaupun peratusannya hanya sedikit, tetapi tetap ada risiko kanser kembali berulang. Jadi, penjagaan kesihatan sangat penting untuk elak kanser berulang. Kanser kembali berulang menyerang badan kita kerana berkemungkinan masih terdapat lagi sel-sel kanser yang belum mati sepenuhnya. Jika terdapat sesuatu yang… Continue reading Cara Elak Kanser Kembali Berulang Supaya Hidup Lebih Sihat Dan Cergas