CoQ-Trol Plus · Produk Shaklee

5 Fungsi CoQ10 Shaklee untuk Meningkatkan Kesihatan Badan

Pernah dengar tak tentang CoQ10 Shaklee ni? Mesti ada antara kita yang belum pernah dengar tentang CoQ10 dari Shaklee ni kan. CoQ10 ini sangat penting untuk proses penghasilan tenaga dalam badan kita. Organ jantung kita mengandungi 10 kali ganda lebih banyak CoQ10 berbanding mana-mana organ yang lain. Ini kerana jantung kita paling kuat berkerja kerana ia… Continue reading 5 Fungsi CoQ10 Shaklee untuk Meningkatkan Kesihatan Badan

Landmark Study Shaklee · Produk Shaklee

Kenapa Pentingnya Landmark Study dalam Memasarkan Produk Makanan Tambahan

Mengapa pentingnya landmark study???Shaklee salah satu company yang menjalankan landmark study keatas produk mereka. Kajian ini dijalankan oleh pihak ketiga yang takde kena mengena pun dengan shaklee.Melalui keputusan landmark study ni, menunjukkan bahawa tahap kualiti bagi sesetengah penyakit menjadi penanda terbaik untuk kesihatan masa depan di mana 8 daripada 10 pengguna shaklee yang diuji menunjukkan… Continue reading Kenapa Pentingnya Landmark Study dalam Memasarkan Produk Makanan Tambahan

Landmark Study Shaklee · Produk Shaklee

Landmark Study membuktikan suplemen atau vitamin itu selamat atau tidak

Assalamualaikum semua...Korang pernah dengar tak tentang landmark study? Mia pun baru je tahu tentang landmark study ni sejak berjinak-jinak dengan bisnes ni. hihi. Memang jarang dengar tentang landmark study kan sebab kat malaysia takde pun syarikat yang buat landmark study ni.Tapi, penting sebenarnya sekiranya sesebuah syarikat yang menjual makanan tambahan atau suplemen untuk menjalankan landmark… Continue reading Landmark Study membuktikan suplemen atau vitamin itu selamat atau tidak

Ostematrix · Produk Shaklee

Tambahkan zat nutrisi kalsium dengan Ostematrix

Assalamualaikum...OsteMatrix adalah tablet kalsium yang mengandungi 250 mg kalsium per tablet yang juga mempunyai khasiat-khasiat lain seperti Magnesium, Vitamin D, Zink, Copper, Manganese & Boron. Satu tablet OsteMatrix bersamaan dgn segelas susu tinggi kalsium dan 80 biji badam. Ianya istimewa kerana tablet kalsium ini mempunyai nutrisi yang lengkap dan sangat diperlukan oleh setiap orang. Mengapa OsteMatrix ini TIDAK… Continue reading Tambahkan zat nutrisi kalsium dengan Ostematrix

Nutriwhite · Produk Shaklee

Set Penjagaan Kulit Secara Luaran Dari Shaklee : Nutriwhite

Assalamualaikum...Nutriwhite adalah salah satu produk penjagaan kulit daripada Shaklee. Haa, mesti ramai tak tahu kan yang shaklee juga ada produk untuk penjagaan kulit dari luaran. Ramai yang ingat shaklee nie ada jual vitamin je. Sebenarnya, shaklee nie mempunyai produk yang lengkap, daripada set-set vitamin, set penjagaan kulit muka, set untuk kesihatan rambut, sehinggalah ke set… Continue reading Set Penjagaan Kulit Secara Luaran Dari Shaklee : Nutriwhite

B-Complex · Produk Shaklee

Q & A tentang Vitamin B-Complex yang anda perlu tahu

Assalamualaikum...Sempena bulan ni Shaklee ada buat promosi vitamin B-Complex nie, jom kita kenali lebih lanjut mengenai vitamin ini. Ramai yang pandang remeh akan kepentingan vitamin ini. Tahukan anda vitamin B-Complex adalah vitamin larut air. Ia mudah musnah bila kita stress, penat, terdedah terlalu lama di bawah cahaya matahari, dan bila kita minum banyak air. Selain itu,… Continue reading Q & A tentang Vitamin B-Complex yang anda perlu tahu

Produk Shaklee · Vivix

Kandungan dan Manfaat Vivix Shaklee

Assalamualaikum...Selamat datang bulan julai, bulan yang penuh barakah kerana dalam bulan julai adanya puasa dan hari raya. Dah habis setengah tahun, tinggal lagi setengah tahun untuk tahun ini. Semoga lagi setengah tahun ini lebih membawa kegembiraan dengan rezeki yang melimpah ruah dan kesihatan yang baik. Bercakap tentang kesihatan, Mia nak memperkenalkan salah satu produk Shaklee yang… Continue reading Kandungan dan Manfaat Vivix Shaklee

Alfalfa

Ramai Tak Senang Duduk Tanpa Alfalfa!!!

Assalamualaikum semua...Alhamdulillah... saya masih diberi kesempatan waktu untuk berkongsi maklumat dengan anda semua. Semoga perkongsian ini membuatkan anda lebih sihat dan dapat hidup dengan gembira disamping dapat melakukan ibadah dengan sempurna.Makanan tambahan ALFALFA Shaklee... diperbuat daripada tanaman alfalfa (Medicago sative) yang ditanam secara organik yang bebas daripada pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos sebagai baja.… Continue reading Ramai Tak Senang Duduk Tanpa Alfalfa!!!

Collagen Powder · Produk Shaklee

Collagen Powder Shaklee Rahsia Awet Muda

Siapa nak cantik??? Siapa nak awet muda??? Semua orang nak kan...Pasti semua kenal dengan kolagen(Collagen) kan. Kalau siapa nak cantik dan nak jadi awet muda tu, kenalah ambil kolagen nie. Kat pasaran berlambat kolagen dijual. Bezanya adalah sumber kolagen tersebut, keberkesanannya dan harga. Kebanyakkan kolagen semuanya mahal bergantung kepada sumbernya. Jadi, berhati-hati sekiranya ada kologen… Continue reading Collagen Powder Shaklee Rahsia Awet Muda

Produk Shaklee · Vita-C

Kenapa Perlukan Vitamin C – Keistimewaan Vitamin C Shaklee

Sebut saja tentang vitamin C mesti orang kaitkan dengan kecantikan kerana vitamin C telah sinonim untuk memelihara kecantikan kulit. Malangnya, manusia tidak boleh menghasilkan vitamin C secara semulajadi seperti mamalia yang lain. Kita hanya mendapat vitamin C hanya daripada sumber makanan sahaja. Vitamin C mudah musnah dibawah haba, sinaran ultra ungu, aditif makanan, bahan kimia pertanian… Continue reading Kenapa Perlukan Vitamin C – Keistimewaan Vitamin C Shaklee