Produk Review

Diskaun sehingga 80% Sempena Big Baby Fair di Lazada dari 25 ke 29 Julai 2018

Mesti ada mak-mak yang tertunggu-tunggu kan program Big Baby Fair di Lazada ni. Senyum lebar lagi bila dapat tahu Lazada ada buat Big Baby Fair ni kan. Mana tak nya sebab boleh jimat banyak kerana Lazada bagi tawaran ekslusif dan diskaun harga sehingga 80% semasa Big Baby Fair ni berlangsung. Zaman sekarang ni, penjagaan anak juga… Continue reading Diskaun sehingga 80% Sempena Big Baby Fair di Lazada dari 25 ke 29 Julai 2018

Produk Review

Top 10 Design Styles for a Beautiful Bedroom

The bedroom is one of the, if not the, space in your home where you spend the most time. Maybe you’re tired of your bedroom looking like a four-walled white box. Or maybe you have just found a seremban house for sale, but its interiors look like it came out of the 1980s. Here’s your… Continue reading Top 10 Design Styles for a Beautiful Bedroom

Produk Review

Online Gift Shop Malaysia: Design Sendiri Hadiah Anda Untuk Orang Tersayang

Assalamualaikum semua... Pernah tak korang rasa buntu sangat tak tahu nak bagi hadiah apa pada orang yang anda sayang? Mia selalu sangat lalui situasi ini. Contohnya nak bagi hadiah hari lahir untuk ahli keluarga kita, macam-macam idea berlegar-legar dikepala, tetapi semuanya nampak macam biasa-biasa sahaja. Kalau nak cari hadiah untuk kawan yang melangsungkan perkahwinan pon… Continue reading Online Gift Shop Malaysia: Design Sendiri Hadiah Anda Untuk Orang Tersayang

Produk Review

Produk daripada JD.com dan Mogujie kini berada di ezbuy

Hii semua!!! Sekarang ni pembelian secara online dah menjadi pilihan semua orang untuk membeli belah, termasuklah Mia. Bukan sahaja mudah, tapi lebih menjimatkan. Menjimatkan wang dan masa juga kan. Tak perlu nak pergi ke kedai untuk mencari barang yang kita nak tu. Tambah-tambah lagi kalau kita nak cari barang dari luar negara. Banyak produk dari… Continue reading Produk daripada JD.com dan Mogujie kini berada di ezbuy

Produk Review

Kempen Hari Gaji Shopee (26-28 Februari): Nikmati 18% Pulangan Wang Tunai

Shopee buat hal lagi, nie yang seronok ni. Kali ni Shopee buat Kempen Hari Gaji Shopee pula. Kempen ini berlangsung dari 26 hingga 28 Februari sahaja. Memang kena tanda dalam kalender tu yea, takut terlepas, nanti gigit jari je la. Memang dah jadi rutin kita kan, bila dapat gaji je, tak salah kita menggunakan sedikit… Continue reading Kempen Hari Gaji Shopee (26-28 Februari): Nikmati 18% Pulangan Wang Tunai

Produk Review

Potongan Harga Dan Promosi Hebat Sempena Kempen Wang Bersama Shopee Sekarang!!!

Sudah menjadi trend sekarang rakyat Malaysia memilih untuk membeli barang secara online kerana lebih mudah dan pantas. Lebih-lebih lagi platform belian secara online ini selalu membuat potongan harga dan promosi hebat sampai tak capai dek akal. Apabila tiba musim perayaan, makin bertambah aktiviti carian dan belian secara online ini.Hal ini telah disahkan sendiri oleh platform carian… Continue reading Potongan Harga Dan Promosi Hebat Sempena Kempen Wang Bersama Shopee Sekarang!!!

Produk Review

Manfaat Sabun Aura & Sabun Bidara Keluaran SUZY HONEY HERBS

Sekarang ni makin banyak produk sabun yang terdapat di pasaran kan. Tetapi kadang-kadang kita tak tahu apa kandungannya, adakah ia selamat digunakan? Tak ramai yang ambil tahu kandungan produk yang mereka ambil. Bila dah guna, banyak pulak kesan sampingan negatif pada kulit kita kan. Tapi sekarang, korang tak perlu risau lagi. Sebab Mia dah jumpa produk… Continue reading Manfaat Sabun Aura & Sabun Bidara Keluaran SUZY HONEY HERBS

Produk Review

Kit Kecemasan Yang Wajib Ada Di Rumah – Balm Bayi Tasneem Natural

AssalamualaikumDalam keadaan cuaca yang tak menentu ni kan, memang wajib ada kit kecemasan dalam setiap rumah. Di tambah pula sekarang ni, kita senang terdedah kepada pelbagai jenis penyakit. Terutamanya kanak-kanak dan bayi. Sistem imun badan mereka masih rendah, sebab tu mereka senang nak jatuh sakit. Bila dah ada anak-anak ni, kesihatan mereka lah yang wajib dijaga… Continue reading Kit Kecemasan Yang Wajib Ada Di Rumah – Balm Bayi Tasneem Natural

Produk Review

Semakan Keputusan Peperiksaan Secara Online Anak-anak Melalui SAPS

Waktu  sekolah dulu-dulu, kalau ibu bapa nak tengok pencapaian atau markah peperiksaan anak-anak, mesti kena gi sekolah kan. Selalunya cikgu akan buat program satu hari disekolah bersama ibu bapa supaya ibu bapa boleh tahu keputusan peperiksaan anak-anak. Atau pun, ada juga sesetengah sekolah akan bagi terus je keputusan pada anak-anak untuk ditunjukkan pada ibu bapa.Tapi,… Continue reading Semakan Keputusan Peperiksaan Secara Online Anak-anak Melalui SAPS

Produk Review

LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah Trending Masa Kini

Assalamualaikum semua...Sekarang ni dah banyak sangat butik online yang ada kan. Dah jadi trend sekarang, kita lebih suka dan mudah nak beli barang secara online. Tak perlu dah nak keluar ke kedai-kedai. Cukup hanya lihat di skrin gadgets, pilih, kemudian bayar. Sangat mudah kan. Tapi, bila dah banyak sangat butik online sekarang ni, kita dah rambang… Continue reading LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah Trending Masa Kini