Masalah Ibu Menyusu · Vitamin Ibu Menyusu · Vitamin Tambah Tenaga

Produk untuk bantu ibu menyusu puasa bertenaga

Alhamdulillah, dah hari ketiga kita berpuasa. Semoga hari-hari mendatang kita lebih bertenaga untuk sempurnakan ibadah puasa kita disamping melakukan ibadah-ibadah lain. Bagi ibu menyusu memang terasa sangat keletihannya kalau berpuasa ni. Selalunya kalau hari-hari biasa kita boleh minum dan makan bila-bila waktu je. Tapi bila berpuasa kita dah tak boleh buat macam tu. Ibu menyusu memang akan… Continue reading Produk untuk bantu ibu menyusu puasa bertenaga

Masalah Ibu Menyusu · Penyusuan

8 Tips Kekalkan Susu Ibu Sentiasa Cukup Untuk Anak

Assalamualaikum...Semalam berkesempatan pergi ziarah anak kawan di hospital. Anaknya baru 25 hari, tapi jaundisnya masih belum pulih. Kesian sangat tengok anak tu. Matanya kuning kehijauan. Salah satu cara untuk pulihkan jaundis nie dengan memberi susu ibu. Tapi, ibu anak tu mengadu yang susunya macam tiada. Jadi, Mia terfikir untuk kongsi tips untuk banyakkan susu ibu nie.… Continue reading 8 Tips Kekalkan Susu Ibu Sentiasa Cukup Untuk Anak