Energizing Soy Protein · Set Kulit Cantik · Vitamin C · Vitamin Kulit Cantik

Punca & Cara Atasi Kulit Muka Berminyak Supaya Kulit Kembali Sihat

Ramai yang tak selesa kan bila kulit muka berminyak je. Kalau pakai make up mesti akan jadi tak sekata dan bercapuk. Jadi, kita perlu mencari cara yang sesuai untuk atasi kulit muka berminyak ini supaya kulit kita kembali sihat. Nak pakai make up pun takde masalah kan. Lagi satu, apabila kulit muka terlalu berminyak, lebih… Continue reading Punca & Cara Atasi Kulit Muka Berminyak Supaya Kulit Kembali Sihat