#MiaZainStory · Menjadi Ahli Shaklee

Bisnes Online yang Menguntungkan Sampai Boleh Berhenti Kerja Makan Gaji

Walaupun setiap hujung bulan dah dapat gaji, kita masih boleh menambah pendapatan sampingan untuk menampung keperluan keluarga kita. Antara salah satu cara mudah untuk menambah pendapatan adalah dengan melakukan bisnes online. Akan tetapi tak banyak bisnes online yang menguntungkan sehingga ramai yang boleh berhenti kerja.

Tetapi, bisnes online yang Mia nak kongsikan ini adalah bisnes online yang menguntungkan sehinggakan ramai diantara mereka sanggup berhenti kerja. Walaupun sebelum ni dah ada kerja tetap dan bergaji besar, mereka masih lagi boleh survive dengan bisnes online ini, malah rasa lebih lagi berbanding dulu.

Bisnes online yang menguntungkan

Jadi hari ni Mia nak kongsikan satu bisnes online yang menguntungkan dan boleh dibuat dimana-mana sahaja. Sehinggakan telah ramai yang sudah berhenti kerja makan gaji kerana dia boleh dapat keuntungan yang berlipat kali ganda berbanding gaji yang dia dapat sewaktu berkerja dengan hanya melakukan bisnes ini sahaja. Dan inilah juga bisnes kesayangan Mia.

Bisnes online yang menguntungkan ini adalah bisnes shaklee. Bisnes ini boleh dilakukan secara online dan sangat menguntungkan. Kenapa bisnes Shaklee adalah bisnes online yang menguntungkan? Mia terangkan dibawah.

 

5 fakta kenapa Shaklee adalah Bisnes yang Menguntungkan

 1. Produk yang bagus, berkualiti dan menambah baik kesihatan penggunanya.
  • Sebagai peniaga semestinya kita akan menitik beratkan apa yang kita jual. Produk haruslah selamat, yang tidak memudaratkan, yang patuh syariah. Baru lah ada keberkatan. Kalau kita jual produk yang kita sendiri pun tidak tahu keberkesanannya, ini akan membuatkan kita susah untuk berniaga dan membuatkan pembeli akan tertipu dengan produk yang dijual.
 2. Sistem yang adil dan saksama
  • Ramai yang berfikiran MLM adalah sesuatu sistem yang tidak adil. Tetapi dalam bisnes Shaklee, berbeza sama sekali. Konsepnya mudah, Siapa Usaha Dia Dapat. Bukan sewenang-wenangnya kita dapat bonus dari downline kalau kita sendiri goyang kaki tanpa buat apa.
 3. Patuh Syariah
  • Bonus yang diberi berdasarkan jualan dan kepimpinan. Tiada bonus ‘headhunting’. Kami bukan bisnes ‘headhunting’, orang yang datang kepada kami kerana produk yang bagus.
 4. Bonus dan Insentif yang menarik
  • Dalam sistem bonus Shaklee, ia akan dibayar sehingga ke infinity. Macam yang Mia cerita dalam entry Bonus Shaklee Malaysia Yang Lumayan dan Unik. Jadi, mereka boleh dapatkan seberapa banyak bonus yang mereka mahukan. Sebab ini ramai yang pengedar Shaklee kini sudah mula hidup selesa dan ramai yang kini buat full time bisnes Shaklee sehinggakan ada yang berhenti kerja.
 5. Bisnes di mana-mana
  • Bisnes yang Mia buat ni boleh dijalankan dimana-mana sahaja. Walaupun pergi melancong sekalipun tetap masih boleh ambil order dari pelanggan. Best kan. Tak perlu buka kedai dari pagi hingga ke petang, tetapi kedai Mia dibuka 24 jam tanpa perlu pengawasan. Semuanya dijalankan secara online atau secara atas talian. Jadi, tak perlu susah-susah untuk ambil cuti dan boleh buat kerja sambil bermain bersama anak-anak

Jadi, melalui bisnes online yang menguntungkan ini Mia boleh dapat TIME FREEDOM dan MONEY FREEDOM yang Mia memang nak dari dulu lagi. Siapa yang berusaha dia pasti akan dapat. Tiada kerja yang hanya dapat untung banyak dengan hanya goyang kaki kan.

Sekiranya anda juga ingin berhenti kerja dan berminat untuk melakukan bisnes online yang menguntungkan ini, Mia boleh guide anda dari A-Z. Jangan risau sekiranya anda tidak mempunyai pengalaman dalam berbisnes. Dah ramai yang berjaya melalui bisnes online yang menguntungkan ini.

Berminat untuk buat bisnes online yang menguntungkan?

Berminat untuk join group Mia? Boleh hubungi Mia untuk maklumat lanjut. Mia akan guide anda untuk buat bisnes dengan cara yang betul sehingga anda berjaya. Anda boleh baca lebih lanjut tentang kelebihan bisnes Shaklee yang Mia dah tulis sebelum ni.

——————————————————————————-
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah #GreatLeaderTeam, #MummyPrenuer, #TeamMia

Jika anda berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee,
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

FB : Salmiah Md Zain

“Bantu Orang Lain Untuk Membantu Diri Sendiri”

———————————————————————————

2 thoughts on “Bisnes Online yang Menguntungkan Sampai Boleh Berhenti Kerja Makan Gaji

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge