Menjadi Ahli Shaklee · Peluang Jana Pendapatan Dari Rumah

6 Sebab Kenapa Perlu Buat Bisnes Shaklee

Zaman sekarang ni ramai yang nak buat bisnes untuk menampung keperluan hidup yang sangat mencabar sekarang. Mana tak nya, hari ni masuk gaji, hari ni jugak habis bayar itu bayar ini. Tak sempat nak menyimpan kan. Nak bagi kat mak ayah pon teragak-agak nak bagi sebab takut tak cukup nak guna untuk keperluan diri sendiri dan keluarga.

Salah tu sebenarnya tau. Jangan teragak-agak untuk memberi pada mak ayah kita. Kerana disitulah terletaknya keberkatan rezeki kita. Tapi, ada banyak cara untuk kita tak berkira untuk bagi wang lebih pada mereka. Salah satunya adalah dengan menjalankan bisnes online sahaja. Tak kisah samada anda telah berkerja atau hanya seorang surirumah, atau seorang pelajar juga boleh melakukan bisnes ini.

Tapi, kenapa Mia syorkan bisnes Shaklee ni? Apa yang hebat sangat bisnes ni? Ok, kalau nak tahu, kena baca sampai habis k.

 

6 sebab kenapa kena buat bisnes Shaklee

#1: Modal permulaan yang sangat rendah

Antara banyak-banyak bisnes online, inilah lah bisnes yang hanya perlukan modal yang rendah. Kalau ada yang ajak korang untuk buat bisnes Shaklee tapi perlu bayar beratus-ratus ribu tu, tolong lah jangan percaya. Macam tu memang boleh berjaya. Tapi takkan kekal lama.

Dengan hanya RM 70 sebagai yuran pendaftaran, anda dah boleh menjalankan bisnes Shaklee. Tapi, kalau anda tak nak bayar yuran pendaftaran sebanyak RM 70 tu kan, nak dapatkan keahlian percuma, boleh whatsapp Mia sekarang untuk tahu cara-caranya.

#2: Syarikat yang telah lama bertapak di Malaysia

Syarikat shaklee dah lebih 50 tahun berada di Malaysia. Jadi, memang tak ragu-ragu lagi kalau kita nak buat bisnes ni sebab dah ramai yang berjaya. Syarikatnya yang kukuh juga buatkan kami sayang sangat pada bisnes Shaklee ni. Buktinya, pihak shaklee tak pernah pon terlambat untuk membayar bonus kami.

Kalau syarikat yang baru setahun jagung bermula, mudah kita nak rasa was-was kan.

#3: Produk yang semulajadi, selamat dan terbukti berkesan

Yang ni paling penting. Kalau kita nak sebarkan kebaikan, pastinya produk tu selamat digunakan. Rasa bersalah sangat kalau kita nak suruh orang pakai produk yang belum tentu lagi selamat.

Produk Shaklee ni dihasilkan dari sumber semulajadi, tanpa bahan kimia merbahaya. Mereka juga mempunyai saintis tersendiri yang akan membuat ujian klinikal tentang produk mereka. Berbillion USD mereka laburkan hanya untuk mereka buat ujian klinikal ni tau.

Sebab tu la Mia suka sangat dengan produk Shaklee ni, bukan sebab Mia jual je, tapi sebab ianya selamat digunakan. Mia nak lebih ramai lagi orang tahu tentang selamat nya produk ini. Jom tolong Mia sebarkan kebaikan ini.

#4: Bonus yang infinity

Sistem bonus shaklee ni sangat unik. Tiada had. Dan yang paling best, macam-macam bonus boleh dapat. Antaranya adalah bonus pembelian setiap bulan, bonus kereta, bonus kepimpinan, bonus naik rank dan macam-macam lagi.

Bayangkan Mia pernah jumpa, seorang student U yang baru berumur awal 20 an dah dapat bonus 5 angka setiap bulan. Lepas habis belajar dah tak perlu risau ada kerja atau pun tak. Best kan.

#5: Bisnes ala Dropship

Bisnes paling mudah yang Mia pernah buat. Ala dropship. Tak perlu pon nak simpan stok berkotak-kotak. Kalau ada yang nak order, terus je klik-klik di www.shaklee2u.com, kemudian semua urusan pembungkusan, penghantaran dibuat oleh pihak shaklee. Mudah kan. Kalau ada yang nak COD, boleh terus dapatkan di branch shaklee sekiranya berdekatan.

#6: Satu-satunya syarikat yang mempunyai landmark study

Landmark study ni adalah kajian yang dibuat oleh pihak ketiga (takde kaitan dengan pihak shaklee) untuk menentukan keberkesanan suplemen shaklee ni. Kajian ini mengambil masa selama 20 tahun.

Hasil dari kajian tersebut membuktikan bahawa mereka yang mengambil suplemen shaklee mempunyai risiko yang rendah untuk mendapat penyakit berbanding mereka yang langsung tidak ambil suplemen.

Dan lebih memeranjatkan hasil dari kajian tersebut membuktikan bahawa mereka yang mengambil suplemen jenama lain( bukan shaklee) mempunyai risiko yang tinggi untuk mendapat penyakit berbanding dengan mereka yang tidak mengambil suplemen langsung. jadi, pastikan korang ambil suplemen yang selamat yea.

Untuk tahu lebih lanjut mengenai landmark study ni, boleh baca di Landmark Study: Bukti Vitamin Selamat untuk Diamalkan

Banyak lagi sebenarnya kelebihan bisnes ni. Cukuplah dulu Mia senaraikan 6 sebab ni dulu.

Jadi, bagi mereka yang nak TAMBAH PENDAPATAN, tak kiralah yang berkerja, yang masih belajar, atau hanya surirumah macam mia ni, mia nak ajak korang grab peluang yang Shaklee tawarkan ni. Korang tau tak, Shaklee adalah company yang paling tinggi bayar bonus tau. Tapi, bukan bonus je yang kita nak pandang, tapi untuk TINGKATKAN KESIHATAN juga.

 

Anda berminat untuk menambah pendapatan melalui bisnes Shaklee?

Sekiranya anda betul-betul berminat, Mia akan guide anda dan ajarkan anda bagaimana untuk membuat bisnes shaklee ni sehingga berjaya. Teknik marketing halimunan, teknik marketing sosial media, testimoni, maklumat tentang produk, semuanya akan Mia ajarkan.

Tak perlu tunggu-tunggu lagi dah. Inilah masanya untuk kita berubah keluar dari masalah kewangan ini. Makin lama anda tunggu, makin naik taraf hidup kita. Jadi, bermulalah sekarang.

Boleh whatsapp Mia untuk dapatkan maklumat lanjut mengenai bisnes Shaklee ni. Jom sertai team mia sekarang.

——————————————————————————-
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif
☑️ Konsultasi percuma berterusan
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

FB : Salmiah Md Zain
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia

PENAFIAN | Kenyataan dihalaman ini tidak dinilai oleh badan FDA (Food And Drug Adminstration)
Ia tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuh, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit

———————————————————————————

5 thoughts on “6 Sebab Kenapa Perlu Buat Bisnes Shaklee

  1. Salam..Adaa sendiri pernah cuba pelbagai jenis bisnes online. Ada yang modal mahal, ada pulak yang modal rendah, produk pula kurang berkualiti. Last2 memang kekal dengan Shaklee jer. Semua atas sebab2 yang mcm dinyatakan diatas. Tu baru 6 sebab kenapa kena buat bisnes dengan Shaklee kan. Kalau dah mula buat, banyak lagi sebab lain yang kita boleh nampak kenapa bisnes Shaklee best hehe Keep it up!
    Pengedar Shaklee Seremban recently posted…Petua Hilangkan Hitam Bawah MataMy Profile

    1. yup, betul tu. tu baru 6 je. hehe. memang banyak kelebihan buat bisnes ni. bila dah start, memang kena buat sampai berhasil sebab banyak sangt yang shaklee boleh bagi. hihi…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge