Produk Review

Diskaun sehingga 80% Sempena Big Baby Fair di Lazada dari 25 ke 29 Julai 2018

Mesti ada mak-mak yang tertunggu-tunggu kan program Big Baby Fair di Lazada ni. Senyum lebar lagi bila dapat tahu Lazada ada buat Big Baby Fair ni kan. Mana tak nya sebab boleh jimat banyak kerana Lazada bagi tawaran ekslusif dan diskaun harga sehingga 80% semasa Big Baby Fair ni berlangsung.

Zaman sekarang ni, penjagaan anak juga memerlukan kos perbelanjaan yang besar kerana harga produk penjagaan bayi semakin mahal. Sudah menjadi tanggungjawab ibu bapa untuk menyediakan barang keperluan bayi seperti lampin pakai buang, susu, kit pembelajaran dan sebagainya. 

Jadi, inilah masanya yang sesuai untuk membeli barang keperluan anak-anak kerana terdapat tawaran harga yang rendah untuk produk yang berjenama dan berkualiti. 

 

Big Baby Fair 2018
 
 
Untuk pengetahuan semua Big Baby Fair ini berlangsung dari 25 ke 29 Julai 2018. Banyak masa tu untuk lihat dulu barang yang berkenan dihati. Terdapat pelbagai jenis barangan bayi termasuk jenama produk antarabangsa yang ekslusif turut mengambil tempat dalam Big Baby Fair ini. 
 
Antara jenama produk yang ada tawaran menarik adalah:
  • Drypers
  • Dutch Lady
  • Fisher-Price
  • Huggies
  • PediaSure
  • Sweet Heart Paris
  • PetPet
  • Enfagrow A+
  • Poney
  • Friso Gold
  • Dan lain-lain lagi

Haa, memang rugi la kan kalau tak membeli belah di Lazada waktu Big Baby Fair ni. Sebab banyak juga jenama produk yang popular ni ada diskaun kan.

 

4 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Belah di Big Baby Fair Lazada ini!

1. Banyak pilihan dan tak perlu bersesak-sesak

Terdapat pelbagai jenis produk penjagaan bayi samada produk tempatan atau dari luar negara yang ditawarkan semasa Big Baby Fair ini. Antara jenama terkenal yang ditawarkan adalah Drypers, Petpet, MamyPoko, Huggies, Dutch Lady, Sweet Cherry, PONEY, Anmum, Philips Avent dan bermacam-macam lagi. Produk yang ditawarkan termasuklah susu formula, lampin pakai buang, botol susu, tisu bayi, produk penjagaan kebersihan dan kesihatan bayi, dan bermacam-macam lagi. 

Jadi, kita boleh membeli belah disatu tempat sahaja secara online. Terdapat banyak pilihan yang menarik. Dan lagi best, kita tak perlu bersesak-sesak untuk membeli produk ini kerana kita boleh membeli secara online sahaja. Kita cuma pilih dan bayar. Mudah kan.

2. Penjimatan Berganda

Semua sedia maklum bahawa harga barangan bayi ni sangat mahal. Lebih-lebih lagi sekiranya barangan tersebut dari produk jenama antarabangsa. Jadi, inilah masanya untuk kita mendapatkan produk bayi yang berkualiti dengan harga yang lebih rendah. Kita boleh dapat penjimatan yang berganda dengan adanya tawaran ekslusif dan diskaun sehingga 80% yang ditawarkan oleh pihak Lazada ini.

3. Tawaran Ekslusif

Banyak tawaran ekslusif untuk ada yang membeli belah di laman web Lazada ni tau. Antaranya adalah:

  • Baucer; dah murah ditambah lagi dengan baucer, bertambah la murah
  • Flash Sales
  • Kos penghantaran percuma ke semenanjung Malaysia
  • Hot Deals, tawaran produk berharga RM49 kebawah
  • Diskaun 50% keatas
  • Bundles; harga lebih murah sekiranya pembelian lebih banyak
Big Baby Fair 2018
Dan yang paling menarik adalah Milk Formula Guarantee, dimana susu formula yang dijual pastinya original dan tarikh tamat tempohnya adalah minimum 6 bulan keatas. Jadi tak perlu ragu-ragu untuk membeli susu di laman web Lazada ni. 
 
Haa, bestkan tawaran yang Lazada bagi ni sempena Big Baby Fair ni kan. Tawaran ekslusif ni hanya ada sewaktu Big Baby Fair ni berlangsung je tau. Haa, jangan lepaskan peluang yea. Memang rugi kalau tak shopping waktu tengah sale ni kan. 
 

 

Big Baby Fair 2018

 

4. Peluang untuk menang baucer bernilai RM1000

Sempena Big Baby Fair ni juga, kita ada peluang untuk menang baucer yang berharga RM1000. Haa, lumayan tu kan. Macam-macam boleh beli. Sambil membeli belah, anda boleh menyertai ‘Big Baby Fair Instagram photo contest – Mission Adorable!’
 
Untuk menyertai pertandingan ini, anda hanya perlu:
  1. Pakaikan pakaian yang menarik kepada anak anda dengan bertemakan ‘Baby Spy!
  2. Muat naik gambar anak anda di instagram (akaun IG kena set public yer)
  3. Ceritakan kepada kami apakah inspirasi kostum yang dipakai dan bagaimana reaksi anak anda ketika memakainya
  4. Jangan lupa masukkan #LazadaBabySpy sekali

Pertandingan ini berlangsung sehingga 26 Julai ini dan 3 pemenang bertuah akan diumumkan pada 28 Julai ini. Untuk info lanjut mengenai pertandingan ini boleh layari https://www.instagram.com/p/BlcvA4Ph06l/

 
Jom sertai sekarang.
 
Cepat bertindak sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk penjagaan bayi pada harga terendah hanya di Lazada

4 thoughts on “Diskaun sehingga 80% Sempena Big Baby Fair di Lazada dari 25 ke 29 Julai 2018

  1. Betul bila buat kiraan balik memang menguntungkan. Kalau beli secara offline sudah tentu Ada Kos tertentu.

    Termasuk Kos anak nak beli mainan, nak makan Dan lain-lain kan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge