Menjadi Ahli Shaklee

10 Sebab Kenapa Ramai Orang Berminat Nak Jadi Ahli Shaklee!!!

Sejak kebelakangan nie ramai yang bertanya pada Mia kenapa ramai sangat yang nak jadi ahli Shaklee sekarang nie. Kalau bukak je facebook, ramai jek yang post tentang kebaikan Shaklee nie. Klu cari pasal suplemen jek, mesti ramai yang promote suplemen Shaklee.

Padahal banyak lagi suplemen jenama lain yang dijual kan. Boleh dikatakan Shaklee dah jadi fenomena sekarang nie, mana-mana je mesti terbaca pasal Shaklee… Best sangat ke Shaklee ni sehinggakan ramai orang berminat nak jadi ahli shaklee?

Nak jadi ahli Shaklee

 

10 Sebab Kenapa Ramai Orang Berminat Nak Jadi Ahli Shaklee!!!

Jom kita tengok, kenapa ramai orang berminat nak jadi ahli Shaklee ni.

10 sebab kenapa ramai orang suka sangat nak jadi ahli Shaklee adalah :

  1. Mudah dan Murah

    • Nak daftar ahli sangat mudah dan murah iaitu RM 65 sahaja (tidak termasuk kos pos untuk member kit). Keahlian pula seumur hidup. Tak perlu modal besar, tak perlu nak buat loan bank, tak perlu nak beli stok bagai.
  2. Beli produk dengan harga lebih murah

    • Bila jadi ahli, kita dapat diskaun untuk produk-produk shaklee dalam 15-20%. Lepas tu, setiap bulan ada promosi produk yang kita boleh dapatkan dengan harga yang sangat murah dan berbaloi. Kalau dah jadi ahli terpulang kepada kita, samaada nak jadi ahli untuk makan sendiri atau nak buat bisnes sambil-sambil tambah kewangan keluarga pun boleh.
  3. Produk yang bagus

    • Shaklee pulak ada banyak produk yang bagus dan pelbagai set kesihatan untuk semua golongan umur dari kecik sampai la besar. Contohnya Shaklee ada set kecantikan, set mengandung, set kurus, set berpantang, set kanak-kanak, set kesuburan dan macam-macam set lagi yang ada.
  4. Produk terjamin selamat dan berkesan

    • Shaklee pulak sentiasa ada jaminan untuk produknya kerana Shaklee ada pusat research dia sendiri. Sebelum nak hasilkan produk, team R&D Shaklee akan study betul-betul, dapatkan paten, dapatkan sijil halal bagi menjamin kualiti produknya.
  5. Produk yang halal

    • Shaklee yang dah 50 tahun bertapak sangat mementingkan penggunanya terutama sensitiviti orang Islam. Sijil HALAL akan dikeluarkan oleh ISA (Islamic Services of America http://www.isaiowa.org/) yang mana sudah diiktiraf oleh pihak JAKIM. Jadi gunakan Shaklee tanpa was-was
  6. Sistem yang adil

    • Bagi yang ingin serius berbisnes dalam SHAKLEE, sistem marketingnya sangat adil dimana semua orang mempunyai peluang sama rata untuk berjaya dalam Shaklee. Semua ada peluang untuk menjana kewangan 2 angka, 3 angka, 4 angka, 5 angka malah 6 angka pun ada. Dalam sistem Shaklee tiada istilah dowline mengkayakan upline ini kerana downline pun boleh mencapai pangkat yang lebih tinggi daripada upline-nya.
  7. Tawaran yang berganda hebat

    • Shaklee menawarkan 3C kepada ahlinya yang layak iaitu CASH BONUS, CAR BONUS, CONVENTION atau percutian dalam negara atau luar negara. Bagi yang layak, cash & car bonus akan diperolehi setiap bulan manakala Convention atau percutian diadakan setahun sekali. Bagi yang beragama Islam, percutian Umrah juga ditawarkan kepada yang layak.
  8. Insentif yang lumayan

    • Selain itu juga, banyak jugak insentif lain yang ditawarkan kepada pengedar Shaklee yang sah dan layak. Insentif selalunya berbentuk cash bonus, product voucher dan lain.
  9. Ilmu yang bermanfaat

    • Shaklee juga menyediakan latihan, bengkel, kelas-kelas nutrisi kepada pengedarnya yang sah. Setiap bulan Shaklee akan mengadakan latihan di negeri-negeri berlainan di Malaysia.
  10. Support Group yang Ohsem

    • Dan yang paling penting, support group yang istimewa especially sesiapa yang jadi ahli di bawah jaringan kami akan ada access kepada support group yang best yang mana ramai orang teringin nak masuk. Ini kerana support group ini memainkan peranan penting kerana dalam jaringan kami banyak tips-tips menarik, rahsia kejayaan untuk mengembangkan lagi bisnes Shaklee dikongsikan bersama. Dan tips ini adalah eksklusif yang mungkin tiada dalam jaringan yang lain.

Nie cuma 10 jek sebabnya, sebenarnya ada banyak lagi.

 

Anda Berminat Untuk Tambah Pendapatan Dengan Bisnes Shaklee

Bagi mereka yang masih ragu-ragu untuk menambah pendapatan melalui bisnes Shaklee, anda boleh lanjutkan pembacaan anda ke artikel Cara Tambah Pendapatan Sampingan Dari Rumah Dengan Mudah dan artikel ini 6 Sebab Kenapa Perlu Buat Bisnes Shaklee.

Sudah tiba masanya untuk kita berubah menjadi lebih berjaya dan mempunyai kebebasan harta dan masa. Dengan bisnes Shaklee, kedua-duanya kitaboleh dapat. Dah ramai yang berjaya dalam bisnes ini. Sekiranya anda betul-betul berminat, Mia akan guide anda dari A-Z.

Kami cuma menggunakan teknik USB sahaja. Haa, nak tahu apa teknik USB tu apa, jom join kami dengan segera supaya masalah kewangan dan kekangan masa kita bersama keluarga dapat diatasi. Whatsapp Mia sekarang untuk mulakan kejayaan anda.

——————————————————————————-
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah #GreatLeaderTeam, #MummyPrenuer, #TeamMia

Jika anda berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee,
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

FB : Salmiah Md Zain

“Bantu Orang Lain Untuk Membantu Diri Sendiri”

———————————————————————————

4 thoughts on “10 Sebab Kenapa Ramai Orang Berminat Nak Jadi Ahli Shaklee!!!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge