Saturday, March 17, 2018
Dah menjadi fenomena pula sekarang ni dengan set penjagaan muka Youth ni. Baru 3 hari dilancarkan pada awal bulan Mac baru-baru ni, terus habis stok. Bukan sebab stok yang dibawa masuk tu sikit, tetapi sebab mereka tak sabar-sabar nak dapatkan perubahan kulit muka macam dalam review pengguna set penjagaan muka Youth ni. 

Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Untuk pengetahuan semua, pada awal tahun lagi semua master-master dalam Shaklee telah diberi keutamaan untuk mencuba set Youth ni. Jadi, ini adalah testimoni daripada mereka. Memang dengan penggunaan set Youth ini boleh memberi kesan yang sangat luar biasa dalam masa yang singkat. Memang susah nak cari produk yang semulajadi, selamat digunakan, dan memberi kesan yang sangat cepat. 

Kebanyakkan produk diluar sana, ada yang boleh memberi kesan yang cepat, tetapi kandungan dalam produk tersebut mengandungi bahan yang terlarang dan merbahaya. Ada sesetengah produk pula yang dihasilkan daripada bahan semulajadi dan selamat digunakan, akan tetapi mengambil masa yang lama untuk nampak keberkesanannya. Akan tetapi Set Youth ini menjanjikan produk yang selamat digunakan dan dalam masa yang sama memberikan kesan yang cepat. 

Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Haa, bestkan produk ni... Teruskan pembacaan untuk tahu lebih lanjut tentang produk Youth ini k. 

Keistimewaan Set Penjagaan Kulit Muka Youth 

Set penjagaan kulit Muka Youth ini telah mengambil  masa selama 8 tahun penyelidikan. Dan ianya mempunyai 8 paten dan paten-diproses. Haa, lama kan pihak shaklee ambil masa untuk keluarkan produk ini. Ini adalah kerana pihak shaklee ingin memastikan produk ini betul-betul selamat dan juga berkesan. CEO Shaklee, Mr Roger Bennet, sangat mementingkan kualiti dan keberkesanan produk ini.

Selain itu, produk Youth ini juga adalah salah satu produk yang telah menjalani kajian klinikal yang dikendalikan oleh pakar kulit bertaraf dunia. Haa, bukan mudah-mudah nak buat kajian klinikal ni tau. Melalui kajian klinikal ini, mereka akan mengukur berdasarkan indeks usia kulit (Skin Age Index). 

Dari indeks ini, data yang dikeluarkan adalah berdasarkan tanda-tanda penuaan yang sering berlaku kepada kulit kita seperti kedutan, garis-garis halus, saiz pori, kelembutan kulit, pigmentasi, kekenduran kulit dan sebagainya. Dari data ini, kita boleh tahu tahap kesihatan dan penuaan yang berlaku pada kulit kita.

Daripada hasil kajian tersebut, telah membuktikan bahawa produk Youth ini sangat berkesan terhadap anti penuaan kerana:
  • 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda
  • 2/3 daripada wanita ini telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. 
Wow, sangat teruja kan kalau kita boleh kelihatan muda 10 tahun dari usia sebenar. Mesti bila berjalan dengan anak, orang ingatkan kita ni adalah adik beradik. hihi

Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Selain itu, produk Youth ini juga:
  • 100% vegan, tiada campuran sumber haiwan langsung
  • Bebas kekejaman, tidak diuji keatas haiwan langsung
  • Hipoalergenik, jaminan bahawa produk ini tidak memberi alahan kepada kulit
  • Non Comedogenic, tidak menyumbatkan liang-liang pori
  • Diuji oleh ahli dermatologi, pakar kulit
  • Diuji oleh ahli oftalmologi, pakar mata
  • dan bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoal.

Ternyata pihak shaklee sangat menitikberatkan keselamatan dan keberkesanan produk Youth ini.

Testimoni Pengguna Set Penjagaan Kulit Muka Youth

Berikut adalah testimoni atau review mereka yang telah menggunakan set Youth ini. 

1. Master Norsyaheera, umur 20an
Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Selepas 30 hari dan 60 hari penggunaan set Youth, kulit mukanya kelihatan lebih segar, tidak kusam dan semakin berseri

2. Ng Hooi Hooi, umur 50an
Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Sebelum menggunakan produk Youth, kelihatan garis-garis halus penuaan di bahagian dahi, mata dan mulut. 

Selepas 30 ke 60 hari penggunaan produk Youth, kulit kelihatan lebih tegang tanpa garis-garis halus. Eyebag juga telah hilang. Dan kelihatan tompok hitam akibat pigmentasi semakin pudar.

3. Master Rozyta, umur 50an
Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Sebelum menggunakan Youth, Master Rozyta mengalami masalah jeragat dan kedutan pada bahagian tepi mata. Selain itu, tona kulit muka tidak sekata dan kulit kelihatan kusam.

Tetapi setelah menggunakan produk Youth, selepas 30 ke 60 hari penggunaan, terdapat banyak perubahan pada kulit beliau. Tona kulit lebih sekata, kulit muka semakin berseri tanpa kusam, kedutan disekitar mata berkurang dan jeragat juga semakin berkurang. 

4. Master Nur Adilah, umur 30an
Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Sebelum ini, Master Nur Adilah mengalami masalah kulit berjerawat sehinggakan meninggalkan kesan parut berlubang. Parut berlubang ini memang sangat sukar untuk dipulihkan.

Akan tetapi selepas menggunakan produk Youth ini, parut semakin pudar dan berkurang. Tekstur kulit juga bertambah baik. Tona kulit juga semakin sekata

5. Nurul Idayu Kambali
Review Pengguna Youth Shaklee | Testimoni Bergambar

Sebelum ini puan nurul mengalami masalah kulit berkawah akibat daripada kesan jerawat.

Selepas hanya 13 hari menggunakan produk Youth, kelihatan parut berkawah akibat jerawat telah mula berkurang. Dan tona kulit lebih cerah dan sekata. 

Jadi, kepada sesiapa yang ada masalah parut berkawah tu, anda tak perlu risau lagi. Parut berkawah ini bukanlah penamat kepada kulit wajah kita, kerana sekarang ni dengan menggunakan produk Youth ini juga boleh mengurangkan parut berkawah tersebut. #YouthIsHope

...

Ada banyak lagi testimoni yang Mia nak tunjukkan. Tapi rasa macam dah panjang pula entry ni. Nanti Mia sambung dalam entry lain k. 

Jadi, kepada mereka yang nak rasa 10 tahun lebih muda tu, Mia sangat sarankan anda perlu dapatkan produk Youth ini dengan segera. 

Bagaimana Nak Dapatkan Set Youth Ini?

Untuk memudahkan kalian semua, anda hanya perlu klik sahaja icon pembelian dibawah untuk membuat pembelian produk set Youth ini. 


Akan tetapi, sekiranya anda inginkan penjimatan yang lebih baik, cepat whatsapp Mia dengan menekan icon dibawah. Mudah kan. Nanti Mia akan terangkan bagaimana nak dapatkan produk Youth ini yang 15-20% lebih murah. 


-------------------------------------------------------------------------------

Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif 
☑️ Konsultasi percuma berterusan 
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia

---------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...