Produk Review

Produk daripada JD.com dan Mogujie kini berada di ezbuy

Hii semua!!! Sekarang ni pembelian secara online dah menjadi pilihan semua orang untuk membeli belah, termasuklah Mia. Bukan sahaja mudah, tapi lebih menjimatkan. Menjimatkan wang dan masa juga kan. Tak perlu nak pergi ke kedai untuk mencari barang yang kita nak tu. Tambah-tambah lagi kalau kita nak cari barang dari luar negara. Banyak produk dari… Continue reading Produk daripada JD.com dan Mogujie kini berada di ezbuy

Produk Review

Kempen Hari Gaji Shopee (26-28 Februari): Nikmati 18% Pulangan Wang Tunai

Shopee buat hal lagi, nie yang seronok ni. Kali ni Shopee buat Kempen Hari Gaji Shopee pula. Kempen ini berlangsung dari 26 hingga 28 Februari sahaja. Memang kena tanda dalam kalender tu yea, takut terlepas, nanti gigit jari je la. Memang dah jadi rutin kita kan, bila dapat gaji je, tak salah kita menggunakan sedikit… Continue reading Kempen Hari Gaji Shopee (26-28 Februari): Nikmati 18% Pulangan Wang Tunai

Produk Review

Potongan Harga Dan Promosi Hebat Sempena Kempen Wang Bersama Shopee Sekarang!!!

Sudah menjadi trend sekarang rakyat Malaysia memilih untuk membeli barang secara online kerana lebih mudah dan pantas. Lebih-lebih lagi platform belian secara online ini selalu membuat potongan harga dan promosi hebat sampai tak capai dek akal. Apabila tiba musim perayaan, makin bertambah aktiviti carian dan belian secara online ini.Hal ini telah disahkan sendiri oleh platform carian… Continue reading Potongan Harga Dan Promosi Hebat Sempena Kempen Wang Bersama Shopee Sekarang!!!

Produk Review

Manfaat Sabun Aura & Sabun Bidara Keluaran SUZY HONEY HERBS

Sekarang ni makin banyak produk sabun yang terdapat di pasaran kan. Tetapi kadang-kadang kita tak tahu apa kandungannya, adakah ia selamat digunakan? Tak ramai yang ambil tahu kandungan produk yang mereka ambil. Bila dah guna, banyak pulak kesan sampingan negatif pada kulit kita kan. Tapi sekarang, korang tak perlu risau lagi. Sebab Mia dah jumpa produk… Continue reading Manfaat Sabun Aura & Sabun Bidara Keluaran SUZY HONEY HERBS