Thursday, November 02, 2017
Makin ramai yang suka dengan vivix ni, sebab tu pihak shaklee berbesar hati untuk membuat promosi pembelian vivix pada bulan November 2017 ni.

Jadi, mana-mana yang dari dulu asyik duk survey harga vivix tu, sekarang lah masanya untuk membeli vivix ni. Kerana banyak sangat penjimatan yang kita boleh dapat.

TAPI...

Promosi ini hanya dibuka pada mereka yang belum lagi mendaftar keahlian seperti anda yang tengah baca post ni. hihi... 


Promosi Vivix November 2017 Untuk Ahli Baru


Untuk promosi pada kali ini, pihak shaklee menawarkan dengan pembelian 2 botol Vivix anda layak untuk mendapat:


  • Diskaun harga vivix sebanyak 5% (Jimat RM40.28)
  • Percuma keahlian (Bernilai RM68.90)
  • Pembelian dengan harga ahli (Jimat 10-15% dari harga asal)
  • Percuma kos penghantaran (Bernilai RM10.60)
  • Cash back bonus (Bernilai RM36.10)
vivix murah

Haa, banyak kan anda boleh jimat tu. Memang rugi kalau anda tak membeli vivix pada bulan ni. Kerana harga asalnya adalah bernilai RM1007 untuk dua botol, tetapi pada bulan November 2017 ini sahaja anda boleh membeli 2 botol vivix pada harga RM765.32

KENAPA RAMAI SANGAT YANG CARI VIVIX NI?

VIVIX adalah supplement yang mengandungi kadar ANTIOKSIDAN yang tinggi yang terdapat didalam POLIFENOL + RESVERATROL

Dalam kajian klinikal ada buktikan yang 2 bahan aktif ni dapat perbaharui sel-sel dalam badan kita hingga ke tahap DNA dan mampu untuk melambatkan proses penuaan

Siapa yang tak nak kan kalau boleh muda 25 tahun dari usia sebenar. Kalau sekarang umur dah 55 tahun, tapi nampak macam 30 tahun. Awet muda gitukan... Maksud Mia kat sini bukanlah kita tak tua-tua sampai ke sudah kalau togok Vivix ni, tapi maksud penuaan kat sini adalah dari segi kesihatan badan kita

Orang sekarang ni muda-muda pon dah ada macam-macam penyakit. Tapi dengan pengambilan Vivix secara konsisten, kesihatan badan kita akan terjaga sebab vivix ni mampu untuk hapuskan radikal bebas yang jahat tu kan. Radikal bebas yang kita dapat dari makanan, pencemaran dll ni la yang sebabkan kita mudah dapat penyakit tau. 

Sebab tu lah Vivix ni jadi hot item dan kegilaan ramai kepada mereka yang mempunyai masalah ni:


  • masalah penuaan/kulit
  • kanser
  • susah berhenti merokok
  • penyakit jantung
  • sukar membuang
  • masalah kegemukan
  • masalah kesuburan
  • masalah gout kronik
  • kencing manis
  • darah tinggi
dll

Kita tengok satu-satu bagaimana Vivix ni dapat membantu setiap golongan ini:


1. Bagaimana Vivix bantu mengurangkan risiko sakit jantung?


  • Kandungan antioksidan dalam Vivix dapat mengurangkan kolesterol jahat (LDL) dan dapat mencairkan darah, jadi tiada pembentukan darah akan berlaku


2, Bagaimana Vivix  mengurangkan inflammasi (keradangan) yang menyebabkan penyakit arthritis, exzema, asmtha, dll?


  • Kandungan antioksidan dalam Vivix akan menghalang penghasilan enzim cyclooxygenase-1 dan cyclooxegenase-2  yang menyebabkan inflammasi


3. Bagaimana Vivix dapat menghalang pertumbuhan sel kanser?


  • Ellagic asid dalam Vivix mampu menghalang pembentukan sel-sel kanser, menghalang permulaan dan perkembangan sel-sel kanser


4. Bagaimana Vivix bantu elak Diabetes?


  • Resveratrol menghalang kerintangan insulin dengan meningkatkan sensitiviti sel-sel terhadap insulin supaya lebih banyak glukosa ditukarkan kepada tenaga


5. Bagaimana Vivix bantu menurunkan berat badan?


  • Antioksidan dalam Vivix akan aktifkan gene SIRT1. Gene ini akan menghalang obesiti. Ia juga akan merangsang adinopectin, hormon yang bersifat anti-obesity dan menghalang kerintangan insulin. Insulin mengawal gula dalm badan, gula berlebihan akan merangsang enzim lipoprotein lipase yang mana ia akan menyebabkan lemak berkumpul di tisu


6. Bagaimana Vivix bantu mengurangkan gout dan sakit sendi?


  • Resveratrol dalam vivix akan mengaktifkan SIRT1 (berfungsi sebagai anti-radang), menghalang proses acetylation RelA/p65 dan merendahkan asid urik dalam badan. Ia juga akan melindungi tulang rawan (cartilage)


Banyak lagi manfaat Vivix  ni. Penat nak cerita satu-satu. Kalau nak tahu Vivix ni sesuai ke tak dengan masalah anda, boleh terus je Whatsapp Mia

Mia akan guide cara pemakanan yang betul dan berkesan dan Mia akan beri tahu jugak macam mana nak dapatkan Vivix ni pada harga yang jauh lebih rendah yea. 

Untuk order, boleh whatsapp mia di:
012-928 3726
012-928 3726
012-928 3726

atau terus klik link dibawah ini:

www.wasap.my/60129283726

-------------------------------------------------------------------------------
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif 
☑️ Konsultasi percuma berterusan 
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp


COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran ke seluruh Malaysia
----------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...