Wednesday, August 16, 2017
4
Kadang-kadang sampai satu masa kita jadi buntu tak tahu nak kasi hadiah apa pada orang tersayang kan? Betul tak?

Contohnya kalau kawan baik atau saudara mara kita baru melangsungkan perkahwinan, kalau nak bagi hadiah jam dinding, cadar, barangan elektrik, ini semua dah ramai yang bagi kan. Jadi, apa kata kita ubah sikit hadiah yang kita bagi tu. 

Tentulah kita nak lain dari yang lain kan. Jadi, Mia cadangkan pada korang untuk membuat sendiri hadiah tersebut. Barulah ada sentimental value sikit kan. Kalau kita sendiri yang reka dan buat tentulah hadiah tersebut lebih berharga kepada mereka. 

Tapi, kadang-kadang kita ni tidak mempunyai masa dan kreativiti untuk buat sendiri hadiah tu kan. Jadi, sekali lagi Mia nak cadangkan kat korang. Korang boleh serahkan saja kerja tu pada PRINTCIOUS ni.  

printcious, cadangan hadiah, hadiah kahwin, hadiah untuk orang tersayang

Sesuai dengan tagline nya "Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart" akan menjadikan hadiah yang kita nak bagi tu lebih bermakna kerana melalui website ini kita boleh reka design sendiri mengikut kreativiti kita. Terlalu banyak sangat pilihan hadiah yang ada, bukan terhad untuk hadiah kahwin je, tetapi untuk hadiah ulang tahun kelahiran, ulang tahun perkahwinan, hari-hari special, dan boleh juga dihadiahkan untuk diri sendiri juga. hihi

Produk yang ditawarkan di Printcious

Di Printcious, mereka menyediakan perkhidmatan percetakan diatas 200 lebih jenis barangan antaranya adalah t-Shirt, beg, bantal, mug, rantai kunci, casing telefon, topi dan sebagainya.

printcious, cadangan hadiah, hadiah kahwin, hadiah untuk orang tersayang


Ini adalah antara barangan yang memikat hati Mia. Terasa nak beli semua pon ada. hihi

printcious, cadangan hadiah, hadiah kahwin, hadiah untuk orang tersayang
Tote Beg - Ringkas tapi menarik

printcious, cadangan hadiah, hadiah kahwin, hadiah untuk orang tersayang
Bantal - Boleh letak gambar sendiri
printcious, cadangan hadiah, hadiah kahwin, hadiah untuk orang tersayang
Mug - Boleh letak nama juga

Haa, bestkan hadiah-hadiah tu. banyak lagi hadiah menarik tau. Yang lagi best, korang boleh reka sendiri design ikut kreativiti korang. Bergantung kepada siapa penerima hadiah tersebut. Bila dah direka khas untuk mereka, tentulah hadiah yang diterima tu sangat bermakna kan. 

Cara membuat design sendiri di Printcious

Macam kat bawah ni, korang boleh design sendiri baju tshirt tu. Samada nak letak gambar sendiri ke atau nak letak ayat sendiri ke, terpulang pada kreativiti korang. Jadi, tak perlu nak susah-susah dah sekarang ni nak cari tukang cetak semua tu, biar Printcious je yang buatkan untuk anda semua. 

Cuma perlu "Choose Your Product" > "Upload Photo or Design" > "Add & Edit Text" > "Place Order"

Mudah kan!!!

printcious, cadangan hadiah, hadiah kahwin, hadiah untuk orang tersayang


Jadi, jangan tunggu-tunggu lagi. Daftar dulu diSINI untuk membuka akaun, percuma sahaja. Kemudian anda boleh mencurahkan idea anda di laman ini untuk dijadikan hadiah buat yang tersayang. Kalau nak hadiahkan untuk diri sendiri pon boleh. 


untuk maklumat lanjut :

WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:
Next
This is the most recent post.
Older Post

4 comments:

  1. menarik ni mia !!! atiep un ade bukak page Printcious ni nak cari hadiah harijadi untuk suami.. tapi masih dok pilih2 lagi ha.. hee~

    ReplyDelete
  2. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...