Wednesday, May 03, 2017
1
Macam ramai je lagi yang tak tahu kan.

Jadi, hari ini Mia nak bagitahu kepada semua bahawa Mia adalah salah seorang Pengedar Sah Shaklee di USM, Pulau Pinang.

Asalnya Mia ambil shaklee ni untuk makan sendiri je. Mula-mula dulu ambil ESP je, sebab waktu tu tengah menyusukan Emil, anak pertama. Lepas amalkan ESP ni memang nampak perbezaannya. memang badan rasa lebih bertenaga, susu pun makin pekat, dan yang paling best memang dapat kawal berat badan. Maintain semula macam sebelum mengandung. Hihi. Best tau makan Shaklee ni, memang rugi tak cuba.

Dan bila dah rasa kesan yang best tu, rasa bersalah plak kalau tak share dengan kawan-kawan. Kan best kalau kawan-kawan yang lain-lain pun dapat rasa apa yang Mia rasa jugak.

Lagi satu, bila dah tahu shaklee ni produk semulajadi, dan memang banyak buat ujian klinikal yang dibuat oleh pihak mereka, memang rasa terjamin la dari segi keselamatannya. Jadi, rasa dua tiga kali ganda plak bersalahnya kalau tak share dengan korang tentang suplemen yang bagus dan selamat ni. 

Mana la tahu kalau Mia tak share tentang kebaikan produk ni,  korang akan terambik produk yang tak selamat diamalkan tu plak kan. Sekarang ni kan banyak produk yang bagi keuntungan pada pengeluar je, tapi tak jamin keselamatannya. Bahaya tu tau.

Jadi, sekiranya anda-anda semua menetap disekitar USM induk Pulau Pinang ni atau dikawasan berhampiran (eg: Sungai Dua, Sungai Nibong, Bayan Baru, Bukit Jambul, Gelugor), dan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee atau saja nak tahu tentang Shaklee, boleh terus contact Mia:

No Hp: 012-928 3726 

atau terus je klik link dibawah ni untuk terus whatsapp Mia: 

Lokasi penghantaran boleh dibuat di sekitar USM sekiranya anda berada di USM. RM 10 akan dikenakan sekiranya COD dilakukan di luar kawasan USM. Kos penghantaran di dalam kampus USM adalah percuma

Waktu untuk COD - Samada pagi (8.30am) atau tengah hari (12.00pm)

Untuk COD vitamin disekitar kawasan USM, boleh terus contact Mia. Kalau nak saya pos pun boleh. Available satu Malaysia.
-------------------------------------------------------------------------------

Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif 
☑️ Konsultasi percuma berterusan 
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran ke seluruh Malaysia

---------------------------------------------------------------------------------

1 comments:

  1. Tahniah... (h) dah jadi ahli keluarga shaklee la ni ye??semoga berjaya..

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...