Tuesday, May 16, 2017
Baru-baru ni HQ Shaklee yang lama telah berpindah dari Sunway Pinancle ke tempat baru di Sunway Geo. Dan pada 29 April lepas mereka dah merasmikan tempat baru tersebut. Semuanya teruja tau dengan lokasi baru ni. Sebabnya banyak yang menarik perhatian kami semua.

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Di Sunway Geo, lokasinya lebih strategik dah lebih mudah nak cari. Cuma berhadapan dengan Sunway Medical Centre. 
Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Yang lagi best, tak perlu dah kita nak order vitamin dikaunter, tetapi boleh ambil dan bayar (pick 'n' pay). Haa, mudah kan. Ala, macam shopping kat mall. Kita boleh pilih mana yang kita perlukan, masukkan dalam bakul, dan bayar dikaunter. Kita ada lebih banyak peluang untuk mengetahui banyak lagi jenis vitamin yang shaklee ada.

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Di sini juga, anda boleh membuat pemeriksaan kesihatan. Di situ, anda boleh tahu tahap kesihatan anda, dan mereka akan mencadangkan vitamin yang sesuai dengan masalah anda. 

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Vitamin disusun rapi mengikut katogerinya di atas rak memudahkan kita untuk mengambil dan membayarnya. 

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Promosi bulanan juga dipamerkan untuk memudahkan kita melihat dengan lebih dekat. Nak pegang-pegang dulu pon boleh. hehe.

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway - Sunway Geo Tower

Sekiranya anda masih belum daftar ahli lagi dan nak beli terus di Shaklee HQ, takde masalah pon, boleh je beli. Anda boleh ambil mana-mana vitamin yang berkenan, letak dalam bakul dan bayar di kaunter.

Andai anda tiba-tiba rasa macam lebih baik daftar ahli Shaklee, sebab dengan mendaftar ahli, boleh terus dapat beli dengan harga ahli, kan lebih jimat tu. Anda boleh beli dan sekaligus daftar jadi ahli di kaunter terus. Ya, anda akan terus dapat beli dengan harga ahli dengan ID anda sendiri.

Ooops, tapi sebelum tu, untuk mendaftar ahli, nanti cashier tu mesti akan minta no ID upline atau sponser. Jangan panik yea. Setiap ahli yang berdaftar memang kena ada yang menjadi sponser atau upline nya.

Mudah je, bagitahu je yang anda nak daftar dibawah upline/sponser ID 1081104, Salmiah Md Zain.

Lepas dah daftar, dah beli semua produk tu, anda boleh whatsapp Mia di 012-928 3726, supaya Mia boleh guide anda cara pengambilan vitamin dengan cara yang betul. Kalau nak tanya apa-apa tentang vitamin Shaklee pon boleh juga.


Alamat dan Waktu Operasi HQ Shaklee di Sunway Geo

Home Office
Level 2, Sunwey Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan, Sunway South Quay, 
Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Waktu Operasi:
Isnin - Jumaat: 10.00 am - 07.00 pm
Sabtu: 10.00 am - 07.00 pm



Jom kita jenguk kesana...


-------------------------------------------------------------------------------

Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif 
☑️ Konsultasi percuma berterusan 
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp atau Facebook

COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
PENGHANTARAN | ke seluruh Malaysia

---------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...