Tips Berguna

Renting an apartment? Consider breaking these rules

Often, the atmosphere in the apartment affects one's spirits and moods. A well-decorated house will always warm your heart every time you get home. On contrary, a poorly done house may only serve to give you feelings of loneliness. As a homeowner, it is easy to pimp in money to get the house decorated to… Continue reading Renting an apartment? Consider breaking these rules

Masalah Ibu Hamil · Testimoni Vitamin Ibu Hamil

Hukum wanita hamil berpuasa di bulan Ramadhan

Assalamualaikum   Alhamdulillah, beberapa hari je lagi kita akan menjalani ibadah puasa. Bagi wanita hamil, tentu ada sikit cabaran untuk mereka berpuasa kan. Pada ibu hamil yang kena morning sickness masa awal-awal kehamilan tu mesti tak tahan nak berpuasa sebab asyik muntah dan pening jek. Ini boleh membahayakan kandungan sebab kita terdehidrasi kerana tak cukup… Continue reading Hukum wanita hamil berpuasa di bulan Ramadhan

Info Shaklee

Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway – Sunway Geo Tower

Baru-baru ni HQ Shaklee yang lama telah berpindah dari Sunway Pinancle ke tempat baru di Sunway Geo. Dan pada 29 April lepas mereka dah merasmikan tempat baru tersebut. Semuanya teruja tau dengan lokasi baru ni. Sebabnya banyak yang menarik perhatian kami semua.   Di Sunway Geo, lokasinya lebih strategik dah lebih mudah nak cari. Cuma… Continue reading Lokasi HQ Shaklee Baru Bandar Sunway – Sunway Geo Tower