Sunday, April 23, 2017
Disebabkan dengan keadaan persekitaran kita sekarang, memang ramai yang mempunyai masalah kulit muka. Panas yang melampau membuatkan kulit kita menjadi cepat kusam dan berminyak. Duduk berkerja sepanjang hari dalam bilik berhawa dingin juga membuatkan kulit kita cepat kering dan mudah berkedut.

kulit kusam, parut jerawat,

Ditambah pula dengan tabiat pemakanan kita yang tidak berkhasiat, kurang mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran, kebanyakkan nya penuh dengan makanan berminyak dan berlemak membuatkan kulit muka kita bertambah teruk. Makin senang jerawat nak tumbuh, makin senang muka jadi kusam dan berkedut. 

Penggunaan pencuci muka sahaja tidak mencukupi untuk menyelesaikan masalah kulit muka kita. Kerana masalah ini mempunyai kaitan dari sistem dalaman kita.Jadi, hari ni Mia nak kongsikan set vitamin yang boleh merawat masalah kulit muka kita dari dalam. Set ini juga menjadi pilihan ramai kerana keberkesanannya. 

Set Vitamin untuk Kulit Berseri Tanpa Jerawat, Parut Hitam dan Kulit Kusam 

Tiga produk ni memang perfect combination untuk KULIT BERSERI. Sekiranya anda mempunyai masalah seperti JERAWAT, PARUT HITAM, MUKA BERMINYAK, TONA KULIT TAK SEKATA, KULIT KUSAM TAK BERMAYA, mia sangat-sangat cadangkan korang ambil set vitamin ini yang terdiri daripada ESP, VITAMIN C dan VITAMIN E.

vitamin cantik berseri, kulit kusam
Ini adalah 3 kombinasi vitamin yang menjadi kesukaan ramai untuk mendapatkan kulit yang cantik & berseri-seri tanpa sebarang cela

ESP + VITAMIN C + VITAMIN E

1. ESP
✏️membantu menganjalkan & menegangkan kulit muka.

✏️nak KULIT LICIN, HALUS, MULUS, memang wajib ambik ESP.

✏️kandungan PROTEIN yang tinggi dalam ESP dapat memperbaharui & melindungi sel-sel kulit


2. SUSTAINED RELEASE VITAMIN C
✏️melambatkan proses kerosakan oleh radikel bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen, kulit kering, kedut serta garis penuaan.


✏️memberi kesan kulit yang sekata, cerah & lembab.

✏️mengurangkan penghasilan minyak di muka


3. VITAMIN E
✏️bertindak sebagai antioksidan yang melindungi & mencegah kerosakan sel, menghaluskan & mencerahkan kulit.

✏️mengurangkan kesan jeragat, menghilangkan parut, & mengecilkan pori-pori.

✏️sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas & bersisik


Yang lagi best, boleh kurus juga kalau ambil set vitamin ini, kerana ESP akan buatkan kita rasa kurang nak makan. Jadi senanglah nak kurus. Pakej CANTIK & KURUS sekali dapat.

Dah ramai yang mencubanya dan berpuas hati dengan kesan perubahan yang berlaku. Yang penting perlu konsisten dan minum cukup air. Untuk pengetahuan kita semua, sel kulit kita akan mati dan akan diperbaharui kembali dalam masa 28-30 hari. Jadi, pengambilan secara konsisten sangatlah penting untuk dapatkan kesan yang berganda. 


Pengalaman mereka yang sudah berjaya:

Testimoni #1:

kulit berseri, kulit kusam

Testimoni #2:
kulit berseri, kulit kusam


Tak kan kita nak tengok je orang lain cantik kan, jom dapatkan sekarang

HASILNYA TIDAK MENGECEWAKAN ANDA & yang penting SANGAT JIMAT


Cara untuk dapatkan set vitamin ini

Boleh hubungi Mia seperti dalam maklumat dibawah. Atau untuk whatsapp, boleh terus je klik pada icon berikut.


Mia akan cadangkan vitamin yang sesuai dengan anda dan akan berikan konsultansi secara percuma. 
-------------------------------------------------------------------------------
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif 
☑️ Konsultasi percuma berterusan 
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran ke seluruh Malaysia

---------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...