Thursday, April 20, 2017


Dah makan macam-macam produk, tapi tak kurus-kurus jugak!!! 


Dah kurus, tapi bila stop makan produk tu, badan naik 2 kali ganda!!! 

Nafsu makan kuat sangat. Pantang jumpa makanan, asyik nak mengunyah je

Masih tercari-cari suplemen untuk kurus yang paling selamat? 

Set Kurus Shaklee Yang Paling Berkesan

Inilah masalah yang selalu customer Mia hadapi. Memang susah nak turunkan berat badan kalau diri sendiri tak nak berubah. 

Tapi sejak Mia dah cadangkan Set Kurus Shaklee ni, terus ada perubahan pada mereka.

  • Dalam seminggu dah ada perubahan berat badan turun
  • Kadang-kadang berat maintain je, tapi ukir lilit badan berkurang, sampaikan seluar yang lama boleh pakai semula
  • Dah kurang rasa lapar
  • Proses membuang air besar pon jadi makin lancar
  • Badan rasa lebih ringan dan bertenaga
  • Bukan berat je yang turun, kulit pon bertambah berseri...
Itulah antara feedback positif yang Mia dapat daripada mereka yang telah mencuba Set Kurus Shaklee ni. 

Set Kurus Shaklee Yang Paling Berkesan

Apa yang hebatnya Set Kurus Shaklee ni?

Dalam set ini, terdapat 3 mekanisme yang perlu dilalui supaya kita dapat kurus dengan cara yang sihat dan kesannya ia tidak akan membuatkan berat badan kita naik semula apabila berhenti mengambil set ini. 

Mekanisme yang terlibat adalah: BAKAR, BUANG, dan BINA


1. BAKAR
Makanan berlemak memang kita suka sangat ambil kan, jadi banyak la lemak-lemak terkumpul dalam badan kalau kita tak bersenam. Rajin ke kita nak bersenam? Jadi, daripada lemak tu tersimpan dalam badan, baik kita bakor je lemak tu. Bukan bagus pun lemak tu, banyak bawak penyakit je. Jadi, inilah fungsinya kita ambil OMEGA GUARD atau LECITHIN untuk menguraikan lemak tersebut menjadi molekul yang lebih kecil supaya ia mudah disingkirkan.

2. BUANG
Bahan yang kita tak perlukan dalam usus atau badan haruslah disingkirkan supaya nutrien yang kita ambik mudah diserap. Jadi inilah fungsinya HERB-LAX atau ALFALFA untuk singkirkan toksin dan mencuci usus. Ia juga menyingkirkan lemak-lemak yang telah diuraikan.

3. BINA
Untuk kurus, penting untuk kita membina semula otot-otot supaya metabolisma badan meningkat dan tiada masalah gemuk semula lepas kurus nanti. ESP atau CINCH SHAKE adalah sumber protein terbaik untuk membina sel-sel otot kita. Nanti takdelah menggeleber je otot kita bila lemak dah disingkirkan nanti.


Set Kurus Shaklee Yang Paling Berkesan


Bonus: ESP juga memberi rasa kenyang yang lama & mampu mengawal nafsu makan kita.

Ini adalah antara beberapa testimoni mereka yang berjaya turunkan berat badan dengan menggunakan set kurus shaklee. 

Pengalaman #1: Seluar dah longgar, berat tak naik-naik dah
"Set kurus yang saya makan dan turun berat adalah Alfalfa, Lecithin, Omega Guard, Cinch Shake perisa vanilla, dan tambah lagi satu cinch tea. Selepas 1 bulan lebih, seluar dah longgar dan hingga kini berat badan tak naik"


Set Kurus Shaklee Yang Paling Berkesan

Pengalaman #2: Berjaya kurangkan 17 kg selepas bersalin dengan menggunakan set kurus shaklee
Set Kurus Shaklee Yang Paling Berkesan

Cara untuk dapatkan Set Kurus Shaklee

Untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee ini, anda boleh mengghubungi Mia melalui whatsapp di 012-928 3726 atau boleh terus je tekan link ni: www.wasap.my/60129283726/SetKurusShaklee

Mia akan berikan konsultansi secara percuma dan akan cadangkan produk yang terbaik mengikut masalah anda. Tips tentang kesihatan dan cara kurus yang sihat juga turut akan diberikan. 

JOM KURUS DENGAN SELAMAT & BERKESAN
-------------------------------------------------------------------------------
Saya MiaZain
(ID Shaklee : 1081104)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 012 928 3726 [Mia]

Setiap pembelian di laman web ini, anda layak menerima :
☑️ Jadual pengambilan vitamin
☑️ Tips ekslusif 
☑️ Konsultasi percuma berterusan 
☑️ Layak dijemput ke group eksklusif di Whatsapp

COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan
Penghantaran ke seluruh Malaysia

---------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...