Wednesday, April 12, 2017
2
Assalamualaikum semua...


DAH PENAT BERKERJA DENGAN BOS, inilah masanya KITA PULA YANG JADI BOS

Mia dah dengar ramai yang merungut mereka dah penat nak kerja dengan orang lain. Dah penat nak mengadap bos tiap-tiap hari. Dah penat nak kena marah dengan bos tiap-tiap hari. Sekarang ni makin ramai yang nak jadi surirumah sepenuh masa kan, nak jaga anak-anak sendiri, nak masak untuk keluarga sendiri, nak duduk 24 jam dengan keluarga sendiri. 

Tapi, ramai sangat yang masih dilema untuk buat keputusan drastik untuk berhenti kerja ni kan. Semuanya sebab taraf hidup kita dah meningkat, harga barang dah meningkat, barang keperluan makin banyak perlu disediakan. Semua tu perlukan duit. Dan kalau kita berhenti kerja, macam mana nak bantu suami yang tak banyak pon pendapatannya tu kan. 

Cara Jana Pendapatan Dengan Mudah Hanya Dari Rumah

Sekarang ni, korang dah tak perlu nak fikir tu semua dah. Kita ubah cara hidup kita. Apa kata kita pulak yang jadi bos, tapi dalam masa yang sama setiap bulan kita dapat jana 4-5 angka pendapatan setiap bulan. Haa, kan best tu

Kita sendiri boleh plan masa kita, boleh spend masa dengan keluarga, anak-anak, TIME FREEDOM dan yang penting MONEY FREEDOM

Macam mana nak dapatkan semua ni???

Semua ni Mia boleh dapat setelah menjalankan bisnes Shaklee. 

Percaya tak kalau Mia cakap sambil consume Shaklee, korang boleh jana income? Bestkan bila boleh dapat dua benda dalam satu masa? 

Ni Mia nak kongsikan kenapa Mia masih kekal dalam bisnes Shaklee ni sampai la sekarang

Waktu awal-awal dulu Mia ambil shaklee lepas lahirkan anak yang pertama. Bila dah rasa kesan produk nya yang best, terus Mia rasa nak kongsikan dengan orang lain. Ye la, tak baik la kan simpan sorang-sorang kan. Benda yang baik, elok kita war-war kan

Lepas tu bila dah merasa keseronokan sharing tu, nak bantu lebih ramai lagi orang kat luar sana yang ada masalah macam Mia, barulah Mia nampak bisnes ni boleh pergi jauh. Ye la, suplemen ni bila-bila pon high demand kan. Saham naik ke jatuh ke tetap orang perlukan suplemen ni untuk kekal sihat. Siapa yang tak nak sihat je memang tak kan ambil suplemen, betul tak? hihi

Bila dah nampak bisnes ni boleh pergi jauh, dan produknya yang sangat tip top, dijamin berkesan, ditambah pulak upline yang sangat membantu,  Mia rasa memang inilah bisnes online yang paling bagus. Dapat jana income dan dalam masa yang sama dapat sihat jugak.🏻

Kenapa Perlu Pilih Bisnes Shaklee untuk Jana Pendapatan?

✔️Bisnes yang sangat mudah sebab tak perlu simpan stok banyak-banyak. Kalau ada orang nak, kita klik-klik je order, esok lusa dah sampai barang. Biar pihak mereka je yang setelkan

 ✔️Tak perlu keluarkan modal beribu-ribu, cuma bayar rm79.80(ss) je haa untuk keahlian. Sangat murah. Semua orang pon mampu

✔️Ada GROUP SUPPORT yang AWESOME, AKTIF & KUAT! Memang kelas untuk marketing, tentang produk sentiasa je ada. Kadang-kadang tu 3 kelas dalam satu malam. Dalam group Mia sendiri pon, Mia akan guide 1 by 1 dari basic supaya setiap orang faham dengan bisnes ni. Selagi tak faham, selagi tu Mia akan ajar korang tau. Dan sekarang dah ramai yang dari 0 dah jadi HERO tau

✔️BONUS setiap tengah bulan, memang tak pernah lewat. Lagi awal shaklee bayar adalah. Best sangat bisnes ni, dah la dapat tolong orang untuk sihat, dapat pulak bonus tiap-tiap bulan. Memang seronok sangat lah, walaupun dulu Mia cuma suri rumah je, tapi sekarang dah jadi #surirumahbergaji. Bayangkan duk kat rumah sambil jaga anak-anak, setiap bulan dapat 4-5 angka kan
Cara Jana Pendapatan Dengan Mudah Hanya Dari Rumah

✔️Banyak bonus yang ditawarkan, antaranya adalah CAR BONUS, LEADER BONUS dan PERCUTIAN FREE ditaja sepenuhnya oleh Shaklee bagi siapa yang layak! Haa ini satu lagi yang best! Shaklee suka bawa kami jalan-jalan tapi yang bestnya tak perlu keluarkan duit langsung, siap diberi duit poket lagi tau! Bertaraf 5-6 bintang plak tu. Siap boleh bawak mak, ayah, pasangan, anak-anak lagi tau. Memang rugi kalau terlepas peluang ni. Dan Mia akan ajarkan macam mana nak fight FREE TRIP ni yea ✈️

Haa, apa tunggu lagi. Lagi lama anda tunggu, lagi lambat la nak berjaya. 

Kenapa korang perlu buat bisnes Shaklee dibawah Fitrah Empire?


  • dapat online/offline coaching secara percuma
  • dapat belajar tentang teknik pemasaran secara percuma
  • bahan pemasaran (poster produk, testimoni) diberi secara percuma
  • tunjuk ajar mengenai cara menjana sales melalui blog, Fb dan instagram secara percuma. 
  • dan macam-macam lagi.


Jadi, kepada yang masih berkira-kira untuk jana pendapatan melalui bisnes Shaklee ni, inilah masa yang sesuai. Tak perlu tangguh-tangguh lagi. Banyak keistimewaan apabila korang dah buat bisnes ni tau. Bukan semua leader boleh guide 1 by 1 tau.

Pesanan terakhir Mia, buat lah bisnes dibawah mereka yang betul-betul ada pengetahuan tentang produk shaklee dan mahir dalam segala hal pemasaran.

Berminat? Let's be a part of us! Whatsapp Mia sekarang. 

MiaZain
Founder Fitrah Empire
Your Great Business Leader

Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS/Whatsapp012 - 928 3726
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan

2 comments:

  1. Wah mcm best, nak try lah nnt hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, jom... taraf kehidupan makin meningkat, kena cari side income untuk tampung kehidupan sekarang dan masa depan...

      Delete

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...