Thursday, March 02, 2017
Assalamualaikum dan selamat pagi...

Welcome march... (walaupun dah 2 mac, hihi)



Cepat sungguh masa berlalu. Dah masuk bulan ketiga pada tahun 2017 ni. Tapi kalau ikut kalender shaklee ( shaklee pon ada kalender tau), ini adalah bulan terakhir pada cycle 2016/2017. Maksudnya bulan depan dah masuk cycle baru. Dalam setiap cycle tu la yang akan menentukan berapa point yang dah kita kumpul untuk melayakkan dapat apa-apa incentive yang shaklee tawarkan. 

Kalau siapa yang nak join ahli untuk berbisnes tu, jangan duk tangguh-tangguh lagi, memang elok sangat la kalau join bulan march  ni kan. Sebab nanti bila dah masuk cycle baru, terus boleh kumpul point kan.  

Cycle yang lepas, makin ramai kawan-kawan dalam group iReach yang naik rank. Tu maksudnya bisnes shaklee ni makin berkembang. Makin ramai yang dah ambil kisah tentang kesihatan masing-masing dan keluarga dengan mengamalkan suplemen Shaklee. Semuanya dah tahu yang suplemen Shaklee ni SELAMAT, TERBUKTI & BERKESAN. Ni semua gara-gara landmark study tu kan. Haa, siapa yang tak tahu lagi tentang landmark study Shaklee tu boleh baca kat SINI yea.  

Tanpa usaha yang bersungguh-sungguh, memang susah nak berjaya. Sebab kita sendiri tahu yang kejayaan akan kita dapat adalah setimpal dengan usaha kita. Kalau usaha lebih, lagi cepat la kita berjaya kan. 

Insyaallah, cycle yang baru ni akan lebih banyak kenangan manis yang akan dilakar. Semangat makin membara untuk menuju kejayaan. Cycle yang baru ni adalah masanya untuk bantu lebih ramai orang untuk tambah pendapatan. Tahu-tahu je la kan zaman sekarang ni memang perlukan sangat side income. Jadi, tak perlu tangguh-tangguh lagi pada anda yang nak tambah side income tu. Sistem bisnes shaklee yang mudah, follow mereka yang dah berjaya akan mudahkan lagi kita untuk  berjaya. 


peluang jana pendapatan dengan shaklee

InsyaAllah cycle ni Mia akan lahirkan lebih 10 orang yang akan mempunyai pendapatan tetap 4-5 angka. Itu semua tak mustahil kalau kita berusaha. Pelbagai strategi yang dah disusun untuk cycle ni supaya lebih ramai yang berjaya. 

Doakan cycle 17/18 ni akan memberi seribu makna kepada Mia sekeluarga. 

MiaZain
012-928 3726

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...