Food Review

Hidangan Makan Malam Mudah Menggunakan Cheezy Fish Fillet dari Pacific West

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Dah penghujung tahun ni, pasti ramai ahli keluarga yang duduk berkumpul menghabiskan masa cuti bersama kan. Hujung tahun ni juga la ramai yang menghabiskan cuti tahunan untuk bersama anak-anak dirumah. Yang peningnya adalah golongan mak-mak yang dah ketandusan idea untuk masak apa. Haa, inilah yang buatkan mak-mak pening kepala tau. Nak… Continue reading Hidangan Makan Malam Mudah Menggunakan Cheezy Fish Fillet dari Pacific West

Produk Review

Semakan Keputusan Peperiksaan Secara Online Anak-anak Melalui SAPS

Semakan Keputusan Peperiksaan Secara Online Anak-anak Melalui SAPS || Waktu  sekolah dulu-dulu, kalau ibu bapa nak buat semakan keputusan peperiksaan untuk melihat pencapaian atau markah peperiksaan anak-anak, mesti kena gi sekolah kan. Selalunya cikgu akan buat program satu hari disekolah bersama ibu bapa supaya ibu bapa boleh tahu keputusan peperiksaan anak-anak. Atau pun, ada juga… Continue reading Semakan Keputusan Peperiksaan Secara Online Anak-anak Melalui SAPS

Produk Review

LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah Trending Masa Kini

Assalamualaikum semua... Sekarang ni dah banyak sangat butik online muslimah yang ada kan. Dah jadi trend sekarang, kita lebih suka dan mudah nak beli barang secara online. Tak perlu dah nak keluar ke kedai-kedai. Cukup hanya lihat di skrin gadgets, pilih, kemudian bayar. Sangat mudah kan.  Tapi, bila dah banyak sangat butik online sekarang ni,… Continue reading LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah Trending Masa Kini

Produk Review

DIY bantal untuk dijadikan sebagai hadiah

Assalamualaikum semua... Terasa lama betul tak menulis. Nanti Mia kongsikan sebab apa lama benor tak menulis tu kan. Ok, kali ni Mia nak kongsikan surprise yang Mia dapat 2 minggu lepas. Punya la lama peram nya kan. Sekarang baru nak cerita. Ingat tak lagi entry yang Mia tulis tentang cadangan hadiah buat yang tersayang tu?… Continue reading DIY bantal untuk dijadikan sebagai hadiah

Produk Review

Cadangan Hadiah Menarik Buat Yang Tersayang

Kadang-kadang sampai satu masa kita jadi buntu tak tahu nak kasi hadiah apa pada orang tersayang kan? Betul tak?   Contohnya kalau kawan baik atau saudara mara kita baru melangsungkan perkahwinan, kalau nak bagi hadiah jam dinding, cadar, barangan elektrik, ini semua dah ramai yang bagi kan. Jadi, apa kata kita ubah sikit hadiah yang… Continue reading Cadangan Hadiah Menarik Buat Yang Tersayang