Thursday, December 01, 2016
Jual vitamin je pun!!!

Eh, entry ni bukan nak kondem sape-sape. Cuma nak cerita pasal diri sendiri jek. Aah, kita jual vitamin je pun. Dulu-dulu memang ingat bila jadi SID (shaklii independent distributor) ni, tugasnya hanya jual vitamin je, tapi sebenarnya lebih dari tu tau.


Bila dah join geng shaklii yang super awesome ni, tak sangka pulak boleh bawa macam-macam benda best dalam hidup ni. Biasa lah kalau surirumah tu memang kurang bersosial, tapi bila ada group shaklii ni macam-macam ilmu & pengisian yang boleh dapat tiap-tiap hari, secara tak langsung makin bertambah kawan-kawan yang positif.

Bukan setakat keuntungan je dapat, malah banyak ilmu tentang kesihatan yang boleh dapat. Secara tak langsung kehidupan kita pun berubah jadi lebih sihat...

Bila dah dikelilingi dengan customer yang ada pelbagai jenis penyakit, kita jadi lebih bersyukur dengan kesihatan yang kita ada sekarang...

Sebab tu kita kena jaga kesihatan sekarang dengan mengambil suplemen yang betul2 berkualiti, selamat & berkesan. Makanan sekarang belum tentu boleh menampung keperluan badan kita.

Nak join bisnes Shaklee bersama Mia? Whatsapp je Mia. Mia akan guide anda sehingga anda berjaya. 

MiaZain
012.928.3726

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...