Thursday, December 01, 2016
Assalamualaikum...

Sekarang ni ramai yang buat bisnes secara separuh masa untuk menambah pendapatan kan. Walaupun telah berkerja dan mendapat gaji setiap hujung bulan, tetapi itu bukan bererti kita sudah mempunyai cukup wang untuk digunakan pada masa sekarang. Ditambah pula dengan keadaan ekonomi sekarang yang tidak menentu, banyak pula harga barang yang naik, dan keperluan kehidupan kita sendiri yang meningkat menyebabkan ramai yang ingin mencari bisnes yang menguntungkan. 

bisnes yang menguntungkan

Dan hari ni Mia nak kongsikan satu bisnes yang menguntungkan dan boleh dibuat dimana-mana sahaja. Sehinggakan telah ramai yang sudah berhenti kerja makan gaji kerana dia boleh dapat keuntungan yang berlipat kali ganda berbanding gaji yang dia dapat sewaktu berkerja dengan hanya melakukan bisnes ini sahaja. Dan inilah juga bisnes kesayangan Mia. 

5 fakta kenapa Shaklee adalah Bisnes yang Menguntungkan

1. Produk yang bagus, berkualiti dan menambah baik kesihatan penggunanya.
Sebagai peniaga semestinya kita akan menitik beratkan apa yang kita jual. Produk haruslah selamat, yang tidak memudaratkan, yang patuh syariah. Baru lah ada keberkatan. Kalau kita jual produk yang kita sendiri pun tidak tahu keberkesanannya, ini akan membuatkan kita susah untuk berniaga dan membuatkan pembeli akan tertipu dengan produk yang dijual.

2. Sistem yang adil dan saksama
Ramai yang berfikiran MLM adalah sesuatu sistem yang tidak adil. Tetapi dalam bisnes Shaklee, berbeza sama sekali. Konsepnya mudah, Siapa Usaha Dia Dapat. Bukan sewenang-wenangnya kita dapat bonus dari downline kalau kita sendiri goyang kaki tanpa buat apa.

3. Patuh Syariah
Bonus yang diberi berdasarkan jualan dan kepimpinan. Tiada bonus 'headhunting'. Kami bukan bisnes 'headhunting', orang yang datang kepada kami kerana produk yang bagus.

4. Bonus dan Insentif yang menarik
Dalam sistem bonus Shaklee, ia akan dibayar sehingga ke infinity. Macam yang Mia cerita dalam entry Bonus Shaklee Malaysia Yang Lumayan dan Unik. 
Jadi, mereka boleh dapatkan seberapa banyak bonus yang mereka mahukan. Sebab ini ramai yang pengedar Shaklee kini sudah mula hidup selesa dan ramai yang kini buat full time bisnes Shaklee sehinggakan ada yang berhenti kerja. 

5. Bisnes di mana-mana
Bisnes yang Mia buat ni boleh dijalankan dimana-mana sahaja. Walaupun pergi melancong sekalipun tetap masih boleh ambil order dari pelanggan. Best kan. Tak perlu buka kedai dari pagi hingga ke petang, tetapi kedai Mia dibuka 24 jam tanpa perlu pengawasan. Semuanya dijalankan secara online atau secara atas talian. Jadi, tak perlu susah-susah untuk ambil cuti dan boleh buat kerja sambil bermain bersama anak-anak

Jadi, melalui bisnes ini Mia boleh dapat TIME FREEDOM dan MONEY FREEDOM yang Mia memang nak dari dulu lagi. Siapa yang berusaha dia pasti akan dapat. Tiada kerja yang hanya dapat untung banyak dengan hanya goyang kaki kan. Berminat untuk join group Mia? Boleh hubungi Mia untuk maklumat lanjut. Mia akan guide anda untuk buat bisnes dengan cara yang betul sehingga anda berjaya. 

MiaZain
012.928.3726

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...