Sunday, November 27, 2016
Assalamualaikum semua...

Sebelum ni ada yang bertanya Mia kenapa produk Shaklee tidak dijual di pasar raya mahupun di farmasi. Korang ada perasan tak produk Shaklee yang dijual di toko-toko jamu atau pun di farmasi tu? Tak de kan, kalau ada pun, itu salah sebenarnya tu. Boleh dibuat aduan kepada pihak Shaklee tau. 
mana nak cari shaklee, shaklee gelugor, shaklee pulau pinang

Sebenarnya banyak sebab kenapa produk Shaklee tidak dijual di pasar raya mahupun di farmasi. Salah satu sebabnya adalah supaya pelanggan akan mendapat penerangan yang betul mengenai produk shaklee daripada pengedar Shaklee yang sah sahaja. Mereka wajib mendapatkan konsultansi dan penerangan cara pengambilan vitamin dengan betul supaya penggunaannya lebih berkesan. 

Sebab tu korang kena beli Shaklee dengan pengedar yang sah je. Carilah pengedar yang berilmu skit, barulah dia boleh guide korang cara pengambilan yang betul. Lagi satu, sangat penting kalau pengedar tu akan follow up korang selepas seminggu atau dua minggu pengambilan produk shaklee ni. Korang jangan terasa rimas pulak kalau pengedar shaklee tu asyik follow up korang je kan. Itu bagus sebenarnya tau, supaya kami boleh tahu samada ok ke tak cara pengambilan sebegitu. Sebab, badan setiap orang tak sama, jadi tak semestinya cara kita ambil vitamin, sama macam orang lain.  

Mana nak cari Shaklee
Ok, Di mana nak cari shaklee kalau korang berada di Gelugor, Pulau Pinang atau dikawasan sekitarnya, seperti USM, Bukit jambul, Bukit Gambir, dan lain-lain lagi?

Kalau nak pergi beli di Branch Shaklee, jauh pula kan. Jadi, salah satu caranya adalah dengan menghubungi Mia. Whatsapp je no ni 012.928.3726

Mia akan membantu anda untuk mendapatkan produk Shaklee. Mia akan cadangkan produk shaklee yang sesuai dengan masalah anda dan mengikut bajet anda. Mia akan berikan penerangan cara pengambilan vitamin yang betul beserta tip-tips yang penting apabila mengambil vitamin. Khidmat COD (Cash on Delivery) juga disediakan dikawasan sekitar mengikut kesesuaian masa dan tempat.

Kalau nak tahu apa itu produk Shaklee pon, boleh je Whatsapp Mia. Mia akan terangkan satu-satu k.

Kalau nak tambah pendapatan melalui bisnes Shaklee pun, Mia boleh tolong ajarkan. Yang penting kena rajin je. 

Ok, itu je pesanan dari Mia. 

Pastikan korang mendapatkan produk Shaklee daripada pengedar yang sah sahaja k. 


mana nak cari shaklee, shaklee gelugor, shaklee pulau pinang
Mia
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS/Whatsapp| 012 - 928 3726
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...