Monday, November 28, 2016
2
Mengapa pentingnya landmark study???


Shaklee salah satu company yang menjalankan landmark study keatas produk mereka. Kajian ini dijalankan oleh pihak ketiga yang takde kena mengena pun dengan shaklee.

Melalui keputusan landmark study ni, menunjukkan bahawa tahap kualiti bagi sesetengah penyakit menjadi penanda terbaik untuk kesihatan masa depan di mana 8 daripada 10 pengguna shaklee yang diuji menunjukkan kesihatan mereka meningkat daripada `amat baik' ke `cemerlang'.

Kajian ni dilakukan selama 20 tahun lebih. Sebab apa lama sangat. Sebab sesuatu penyakit bukannya kita boleh dapat serta merta kan, bukannya kita tiba-tiba je terus sakit. Sebab tu kalau nak cari suplemen yang terbaik, pilih la suplemen yang dah digunakan lama oleh orang ramai. 


Tak boleh la kita nak claim baru sebulan ambil shaklee, tiba2 je jatuh sakit kan... Padahal penyakit ni akan ambil masa untuk develop...

Itulah pentingnya landmark study ni. Bukan nya dilakukan dalam masa 2,3 hari. Tapi berpuluh-puluh tahun lamanya. Barulah kita akan nmpak kesan positif atau negatifnya...

Mia
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS/Whatsapp012 - 928 3726
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan

2 comments:

  1. bijak strategi pemasaran dari Shaklee ni ye.. kalau tak silap Shaklee ni pernah terkenal juga satu masa dahulu sbb husna masih igt abah mama pernah jd agen.. antara produk yg husna masih igt ada dlm rumah masa tu ialah water filter diorang.. tak taw laa masih sama ke tidak dgn syarikat dulu..

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...