Saturday, November 26, 2016
1
Assalamualaikum semua...

Hari ni Mia nak kongsikan cara nak dapatkan produk shaklee pada harga yang murah dan bagaimana untuk dapatkan produk shaklee dengan mudah. Kebanyakkan yang Mia dengar, ramai yang berkatakan bahawa produk Shaklee ni mahal herganya. Betul ke? Bagi Mia, mahal tu sebab kita tak habiskan vitamin shaklee tu, tu yang rasa mahal sebab rasa membazir. Betul tak? hihi...
beli shaklee dengan harga murah, cara beli shaklee dengan mudah
Sebenarnya, harga vitamin ni tak lah semahal yang korang sangkakan. Ada je vitamin yang berharga bawah dari RM 35 ringgit, tetapi didalamnya ada 120 biji. Cuba kira berapa sen satu tablet tu, kan murah tu. Contoh lagi satu, produk lecithin, yang memang orang ambil untuk kuruskan badan sebotol berharga RM 52.50, dan sebotol mengandungi 180 capsule. Jadi, sebiji cuma 30 sen sahaja. Berapa sngat la kan harganya kalau nak dibandingkan dengan kesihatan kita. Kalau kita tak sihat, lagi banyak duit yang kita perlukan untuk bayar kos perubatan tu. Lebih baik kita mencegah daripada merawatnya.

Boleh baca juga entry  Harga Vitamin C Shaklee Lebih Murah Dari Vitamin C Jenama Lain untuk ketahui murah ke mahal vitamin Shaklee ni.


Cara Nak Beli Shaklee Dengan Murah

Tapi kan, Mia ada satu cara untuk korang dapatkan produk Shaklee dengan harga yang lebih Murah. Iaitu dengan mendaftar sebagai ahli. Eh, banyak tau kelebihan mendaftar jadi ahli ni. Bukan sahaja dapat harga lebih murah (harga 20-30% lebih murah dari harga biasa), tetapi banyak lagi manfaat lain yang korang boleh dapat. Antaranya adalah:

1. Dapat menjana pendapatan sampingan
Kalau tengok kisah-kisah ahli Shaklee yang dulu-dulu termasuklah Mia, semua yang buat bisnes Shaklee ni, dulunya pun memang dorang tak nak pun buat bisnes Shaklee ni. Buat pun cuma nak dapatkan harga yang lebih rendah. Ye la, sebab dah berpuas hati dengan produknya, mestilah kita akan berulang-ulang kali membelinya, tetapi rugi sangat la kan kalau tak beli dengan harga ahli, sebab dapat jimat lebih banyak. 

Bila dah suka dengan produk ni, mula la kita nak cadangkan pada orang lain. Ye la, sebab kita dah rasa keberkesannannya. Kita pun nak orang lain sihat juga kan. Bila dah kongsikan dengan orang lain tu, eh, rasa seronok pulak kan dapat berkongsi kebaikkan dengan orang lain. Bila dah banyak pembelian, eh, rasa lagi seronok sebab dapat jana pendapatan pulak. Jadi, ramai yang mula-mula join ahli shaklee ni sebab nak makan sendiri je, akhirnya terus buat bisnes. 

2. Berpeluang dapat harga promosi
Bukan sahaja dapat beli pada harga ahli, tetapi dapat pula beli dengan harga promosi. Kebiasaaannya setiap bulan Shaklee akan buat promosi yang berlainan. Contohnya bulan november ni promosi alfalfa dan lecithin (beli 6, percuma 1). Jadi, sebagai ahli, korang layak untuk buat pembelian promosi tersebut.

Haa, alfalfa dengan lecithin memang bagus la untuk siapa yang nak kurus tu. Memang korang kena grab la bulan ni. Kalau nak dapatkan vitamin PERCUMA, korang cari 6 orang kawan atau ahli keluarga atau jiran yang mempunyai masalah berat badan yang nak kurus untuk membeli lecithin dan alfalfa ni. Yang lebih tu dapat la free kat korang. haa, best kan. Ramai je orang yang nak kurus sekarang ni. 

Banyak lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee dan anda boleh mengetahui lebih lanjut setelah membaca entry ini .

Cara Nak Beli Shaklee Dengan Mudah

Apabila dah mendaftar menjadi ahli, lagi senang untuk kita membeli. Dan cara yang paling senang adalah membeli secara atas talian (online). Boleh layari www.shaklee2u.com.my dan masukkan id dan password yang telah diberikan selepas mendaftar keahlian. Boleh buat pembelian pada tab Shopping dan cas penghantaran yang dikenakan adalah tetap iaitu sebanyak RM 10.60 ke semenanjung dan RM 21.20 untuk ke sabah sarawak. Pembelian secara online ni boleh dibuat bila-bila masa sahaja. 

Dan pengeposan akan dilakukan pada hari tersebut juga sekiranya pembelian dibuat sebelum pukul tiga petang. Selalunya kalau Mia order hari ni sebelum pukul 3, esokknya dah sampai dah produk tu kat rumah (sekiranya hari berkerja, mengikut kawasan yang tertentu). Perkhidmatan Shaklee memang cepat dan efisyen. 

Jadi, memang sangat berbaloi sekiranya mendaftar ahli shaklee ni. Tak kisah lah samada korang cuma nak makan sendiri satu keluarga ataupun nak buat bisnes. Mia boleh tolong korang untuk daftarkan sebagai ahli. Banyak keistimewaan yang diberikan kepada ahli Shaklee dibawah Mia, terutamanya diberikan konsultansi dan cara makan vitamin dengan betul, info terkini tentang promosi produk, info khas tentang kesihatan dan yang ingin berbisnes juga Mia akan guide anda dari A-Z tentang marketing, tentang tips perniagaan, testimoni dan sebagainya. Rebutlah peluang sebelum terlambat. 

Untuk ketahui lebih lanjut tentang peluang dengan Shaklee, boleh hubungi Mia seperti didalam maklumat dibawah. 
Mia
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS/Whatsapp| 012 - 928 3726
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan

1 comments:

  1. makan sendiri sambil buat bisnes tu mmg seronok.. :)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...