Tuesday, November 29, 2016
Esok adalah hari terakhir untuk pengedar Shaklee untuk mengumpulkan point jualan pada bulan ini. Selalunya pada hari-hari terakhir ni lah kami semua akan sibuk menguruskan bisnes untuk mencukupkan target point jualan kami. Memang setiap bulan memang akan target untuk diri sendiri supaya kami dapat capai apa yang kami mahukan.

bonus shaklee, bonus shaklee Malaysia unik

Point jualan pada bulan ini akan diberi ganjarannya pada tengah bulan hadapan. Jadi, setiap tengah bulan, pihak Shaklee setakat ni memang tak pernah miss lagi untuk berikan bonus kepada pengedar Shaklee yang berjaya capai point yang diperlukan. Memang setiap bulan sebelum 14 hb memang bonus dalam bentuk wang tunai akan dimasukkan ke dalam akaun bank masing-masing. 

Itu yang bestnya sistem bisnes ni, di kala orang lain yang bergaji hujung bulan tu dah tinggal sikit, tapi kami pulak dapat gaji di tengah bulan. Dapatlah menampung perbelanjaan di kala wang tengah sikit tu kan. Tapi ramai yang tak tahu shaklee ni boleh buat bisnes dan boleh jana pendapatan sehingga berpuluh-puluh ribu sebulan. Yea, sebulan tau, bukan setahun...

Ramai yang Mia tengok bisnes Shaklee ni dah dipelopori oleh golongan pelajar universiti. Maklumlah sekarang ni nak dapatkan biasiswa bukannya senang, ptptn pun belum cukup untuk menampung perbelanjaan hidup, yuran pengajian kan mahal sekarang. Jadi, ada yang ambil kesempatan untuk mereka buat bisnes Shaklee. Dan yang paling best bonus diorang ni dah 4 angka. Tak ganggu pun pelajaran diorang sebab buat online je pun. Bukan kena pergi sana-sini untuk menjual.

Ramai yang tengok pengedar Shaklee ni selekeh je kan, tu sebab ramai yang tak percaya income kami setiap bulan adalah 4-5 angka. Sebab passion kami adalah untuk membantu orang lain untuk lebih sihat. Disamping membantu orang, kami diberikan bonus sebagai ganjaran kepada kami. 

Apa yang uniknya bonus Shaklee ni?

Semua tahu kan bisnes MLM mempunyai pelan pembayaran bonus mereka sendiri. Tapi syarikat MLM Shaklee akan membayar bonus kepada pengedarnya sehingga ke infinity. Maksudnya tak terhingga kerana Shaklee tidak meletakkan had terhadap pendapatan yang pengedar Shaklee boleh perolehi. Bukan setahun, tapi setiap bulan. Jadi, siapa yang berusaha keras, memang akan dapat hasil bonus yang banyak.

Dan, lagi satu, sistem pembayaran bonus Shaklee kepada para pengedarnya juga telah di patentkan oleh Shaklee. Di patent ni maksudnya tiada syarikat MLM lain yang boleh meniru cara pembayaran bonus Shaklee. 

bonus shaklee, bonus shaklee Malaysia unik

Ada pernah terjadi satu kes dahulu pada tahu 80an, Shaklee Malaysia disuruh untuk memberhentikan operasinya selama sebulan atas sebab-sebab tertentu. Tetapi pengedar Shaklee tetap juga diberi bonus pada bulan tersebut berdasarkan pencapaian bulan sebelumnya. Lihat lah betapa kukuhnya syarikat Shaklee ni sehinggakan boleh buat macam tu. Shaklee ni dah lama berada di Malaysia sejak 50 lebih tahun dahulu. Tak kan korang tak percaya lagi dengan keberkesanan produk Shaklee ni. Kalau tak ok, dah lama gulung tikar kan. 

Ini adalah antara bonus-bonus yang ditawarkan dalam Shaklee. Bukan sahaja kita boleh dapat untung retail, tetapi kita boleh juga dapat wang tunai dari bonus bulanan. Selain tu ada bonus kereta dan boleh dapat trip percuma ke dalam dan luar negara. 

Haa, bestkan jadi ahli Shaklee ni. Lagi best bila kita dapat tolong orang lain untuk jadi lebih sihat. Jadi, sekiranya korang berminat untuk tambah pendapatan disamping dapat membantu orang lain, bolehla mendaftar ahli dan menjadi bisnes partner Mia. Mia tak dapat apa-apa pun kalau korang daftar dengan Mia, tapi Mia boleh berikan tunjuk ajar untuk melakukan bisnes dengan cara yang betul dan berkesan. 

Kumpulan yang Mia daftar sekarang ni adalah antara yang paling popular dikalangan kumpulan yang lain, iaitu dibawah kumpulan iReach yang dinaungi oleh Master Lyna dan Master Zainul. Jadi, sangat lah rugi kalau tidak berada dalam group ini kerana group ini adalah salah satu group yang mempunyai jumlah pembelian yang tertinggi setakat ini. Banyak sangat ilmu yang Mia dapat bila berada didalam kumpulan ini. 

Sekiranya anda berminat, boleh hubungi Mia sekarang. Mia akan guide anda dari A-Z, yang Mia perlukan adalah komitmen dan kerajinan anda. Itu sahaja. Dah ramai yang berjaya dalam Shaklee, jadi inilah masanya anda mengikut jejak langkah mereka yang telah berjaya. 

MiaZain
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS/Whatsapp012 - 928 3726
COD | USM Pulau Pinang dan kawasan berdekatan

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...