Friday, September 16, 2016
2

Assalamualaikum semua...

Hari ni mia nak kongsikan produk Shaklee yang paling laris. Iaitu SET BUDGET KECANTIKAN KULIT yang terdiri daripada Energizing Soy Protein (ESP) dan Vitamin C. Semua orang nak cantik kan, sebab tu gabungan ESP & Vitamin C laku keras.


Muka berjerawat, berparut, berminyak, berjeragat, tona tak sekata, sunburn, jeragat semuanya boleh diselesaikan dengan pengambilan 2 produk ni secara konsisten.

Mia bukan janjikan produk ni bila sekali makan, terus boleh nampak kesan tau, sebab kita merawat dari dalam, akan baiki dulu masalah dari dalam, barulah akan nampak cantik diluar.

Mia sendiri pun consume 2 produk ni, memang best kesannya. Kalau dulu bangun tidur je muka mesti penuh dengan minyak terutamanya di kawasan T zone. Sekarang bukan je dah tak berminyak, malah makin lembut je kulit muka. Eh eh, ni bukan perasan tau tapi realiti. Selain tu parut jerawat dan jeragat pun dah makin pudar. Jerawat pun dah segan nak keluar tau. Raya hari tu ada pulak yang cakap muka dah nampak lagi cerah. Hihi. Suka tau.

Tapi kan, bila konsisten ESP & Vitamin C ni bukan je dapat cantikkan kulit, tapi boleh kurus jugak & yang paling penting dapat tingkatkan kesihatan kita jugak sebab vitamin C tu akan tingkatkan imun badan kita, jadi susahla nak dapat demam/selsema/penyakit berjangkit.

Memang ramai yang ambil 2 produk ni. Memang rugi pada yang tak cuba. Kita tengok testimoni yang telah berjaya...


Korang nak cantik jugak? Memang patut ambil ESP & Vitamin C ni tau... Nak order, boleh whatsapp mia yee...

Whatsapp mia di:
012-928 3726


2 comments:

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...