Tuesday, September 13, 2016
3
Zaman sekarang ni ramai yang nak buat bisnes untuk menampung keperluan hidup yang sangat mencabar sekarang. Mana tak nya, hari ni masuk gaji, hari ni jugak habis bayar itu bayar ini. Tak sempat nak menyimpan bagai. 

Bagi mereka yang nak TAMBAH PENDAPATAN, tak kiralah yang berkerja atau surirumah, mia nak ajak korang grab peluang yang Shaklee tawarkan ni. Korang tau tak, Shaklee adalah company yang paling tinggi bayar bonus tau. Tapi, bukan bonus je yang kita nak pandang, tapi untuk TINGKATKAN KESIHATAN juga.

Ramai yang selalu bagi alasan:
Saya tak pandai buat bisnes la..
Malu la nak jual-jual ni...
Modal pun takde... 

Haa, mia dulu pun camtu jugak, tak pandai apa-apa pun, tapi dengan adanya group support yang akan bantu kita lebih mahir dan keinginan untuk kita keluar dari comfort zone, semua tu tak akan jadi halangan. Dari zero kita akan bentukkan jadi hero. 

KENAPA BISNES SHAKLEE, bukan bisnes produk lain?
- disamping jana pendapatan kita dapat sihat jugak dengan amalkan produk shaklee
- sebuah company yang bertahan lama
- merupakan suplemen yang SEMULAJADI, BERKESAN & SELAMAT
-Syarikat yang mempunyai landmark study dan suplemennya terbukti berkesan melalui kajian ini
- suplemen yang dihasilkan telah melalui pelbagai ujian klinikal dah disahkan selamat
- semestinya HALAL

Pendaftaran pun murah je, nak dapat free membership pun boleh. Daripada duk habiskan masa scroll FB baca status orang, lebih baik kita jana pendapatan dengan FB. Dengan blog pun masih boleh jana pendapatan juga. Sambil-sambil kita membaca entry blog lain, apa kata kita tulis entry untuk jana pendapatan. Mudah kan.

Banyak bonus yang shaklee tawarkan, termasuklah bonus bulanan, bonus kepimpinan, bonus kereta, berpeluang bercuti ke luar dan dalam negara secara percuma, dan lain-lain lagi. 

Mula-mula dulu mia takde pun nak cek samada bisnes shaklee ni jenis MLM atau tak. Bila dah buat bisnes ni, baru tahu shaklee ni adalah sejenis MLM. Tapi mia nampak banyak sangat perbezaannya. 

Bisnes Shaklee ni, kalau kita rajin, kita akan dapat. Pangkat kita boleh jadi lagi tinggi daripada upline kita sekiranya kita lagi rajin berusaha. Bisnes ni juga tak perlukan modal yang banyak pun, hanya RM70 jr. Tak perlu buat pinjaman pun untuk sertainya.

Sekarang ni dengan bisnes Shaklee ni mia dah boleh makan shaklee dengan free, dapat kumpul wang bonus, dan sekarang nak kumpul bonus untuk dapatkan trip percutian percuma. hihi. Tapi bukan lah itu yang penting, sebenarnya dengan mengamalkan suplemen Shaklee, kita jadi lebih sihat dan dapat membantu orang lain supaya jadi lebih sihat. Bila kita sihat, ahli keluarga juga sihat, orang sekeliling kita juga sihat, itulah perkara yang paling menggembirakan. 

Nak tahu lebih lanjut tentang bisnes shaklee? Whatsapp mia k. 

MiaZain
012-928 3726
Your Health & Beauty Consultant

3 comments:

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...