Friday, September 04, 2015
10
Assalamualaikum...

Alhamdulillah, masih diberikan rezeki untuk bernafas sehingga ke hari ini. Hari yang ke-empat dalam bulan September. Sekejap je masa berlalu. Sekarang dah masuk bulan yang ke-sembilan. Ada lagi tiga bulan sahaja untuk menghabiskan tahun 2015 ini. Kadang-kadang terfikir, apa hasil yang kita dah dapat atau perkara yang membanggakan kita yang kita dah lakukan untuk 9 bulan yang lalu. huhu. Susah nak jawab. Banyak lagi angan-angan yang belum tercapai.

Walaubagaimanapun, kehidupan harus diteruskan dan sentiasa berusaha untuk menuju kearah kebaikan. Dan berita gembira buat penggemar produk shaklee, atau yang mahu mencuba produk yang semulajadi lagi terbaik ni, sekarang mereka tengah membuat promosi produk ESP. Siapa yang tak tahu mengenai ESP boleh baca di SINI.

ESP Beli 6 canister PERCUMA 1 canister. Boleh kongsi beramai-ramai
Ataupun kalau nak beli sikit je, ada yang promosi beli 2 canister dan dapat potongan sebanyak 5%. Sangat berbaloi.  


ESP, protein terbaik

Bulan ni mesti ramai yang borong ESP nie. Sebab apa? Banyak kelebihan ESP nie. Bukan sahaja bagus untuk ibu mengandung ataupun ibu yang baru lepas bersalin, tapi sangat bagus juga untuk mereka yang mengidap penyakit kencing manis dan siapa-siapa yang nak cantik tu.

ESP adalah sumber protein yang sangat bagus kerana dihasilkan daripada kacang soya yang non-GMO iaitu kacang soya yang tidak diubahsuai genetiknya ketika penanaman. Banyak lagi kelebihan ESP nie. Siapa yang nak tahu lebih lanjut, jom cepat-cepat hubungi Mia sebelum terlambat.

Jangan lepaskan peluang keemasan ni. Mia akan beritahu cara pengambilan yang betul dan tepat mengikut keperluan anda. 

With Love,
MiaZain
012-9283726 

10 comments:

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...