Monday, June 15, 2015
1
Assalamualaikum...

Kalau di tanya siapa yang nak kulit putih melepak, cantik gebu, mulus, licin bagai tu pada orang-orang perempuan, mestilah semua orang nak cantik kan. Malu la kalau kulit muka orang laki lagi cantik, licin, mulus dari kulit muka kita kan. Mesti rasa tercabar kan kalau kulit muka laki kita, atau orang lelaki yang dekat dengan kita lagi cerah, cantik, licin, mulus dari muka kita. 

Wanita mana yang tak nak muka dia kelihatan kemerah-merahan, putih mulus, takde noda-noda hitam, tak payah pakai make-up tebal-tebal macam nora danish tu. Kalau kulit muka yang penuh jerawat menggerutu tu lagi la orang akan pandang kita macam alien je kan. 

Ok, sebelum tu Mia kongsikan pengalaman akak Farizan nie, dia dah 7 tahun menderita disebabkan jerawat kat muka dia. Dah 7 tahun dia mencari produk yang sesuai untuk mendapatkan kulit muka yang cantik, gebu dan mulus. Bila dia tersalah guna produk kecantikan, habis teruk kulit muka dia keluar jerawat batu, lepas tu kesan jerawat tu jadi berlubang sampai berkawah. Tapi selepas 7 tahun menderita, akhirnya akak nie jumpa produk yang sesuai dengan mukanya. 




Kalau tengok video kat atas dengan gambar kat bawah nie, perasan tak ini adalah orang yang sama. 
Kulit licin mulus, kulit bebas jerawat, kulit tona sekata, cara rawat jerawat, set kecantikan kulit shaklee
Haa, inilah kak Farizan, yang kat dalam video kat atas tu. Sangat ketara perubahannya. 7 tahun menderita kulit berjerawat sebab tak jumpa produk yang sesuai dengan kulit muka yang berjerawat. Sekarang dah cun melecun lagi. Apa yang kak Farizan ni buat dengan muka dia sampai dah berubah camtu sekali? Kalau anda dah tengok video tu mesti dah tahu kan.

Dalam Set kecantikan Premium ini terdiri daripada:
  1. Sustained Release Vitamin C (180 biji)
  2. Vitamin E Complex (120 biji)
  3. B-Complex (120 biji)
  4. ESP (850g)
  5. GLA (60 biji)
Set ini boleh bertahan sehingga 4 bulan untuk dihabiskan. Jadi sebenarnya untuk sesuatu yang semulajadi dan selamat, supplement ini bukanlah sesuatu yang mahal. Tambahan pula bila dah jadi ahli, memang sangat menjimatkan.

Fungsi Setiap Vitamin:

Sustained Release Vitamin C 
  1. Sebagai antioksidan yang kuat dalam melindungi kulit dari pencemaran udara
  2. Membantu menyekat bakteria yang boleh menyebabkan jerawat
  3. Mencerahkan kulit
  4. Melindungi kulit dan meningkatkan pemulihan
  5. Ia sangat penting untuk merangsang pembentukan dan pemulihan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit kita
Vitamin E Complex
  1. Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  2. Melindungi kulit dari sinaran UV
  3. Menjaga kelembapan kulit
  4. Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit
  5. Menghilangkan parut akibat jerawat
  6. Mengurangkan bintik penuaan
B-Complex
  1. Memperbaiki peredaran darah dan meratakan tona warna kulit pada wajah.
  2. Tiada lagi masalah kulit bertompok-tompok
  3. Mencegah pigmentasi
  4. Melambatkan penuaan kulit
ESP (Energizing Soy Protein)
  1. Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
  2. Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada luka
  3. Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka, menggantikan sel-sel kulit yang dah mati kepada sel kulit yang baru
GLA
  1. Menstabilkan hormon yang menjadi penyebab jerawat
  2. Membantu mencairkan sebum yang berminyak
  3. Mengurangkan rongga tersumbat
  4. Mengurangkan gatal dan inflamasi
  5. Menggalakkan kulit sihat
Kita tengok lagi apa kata mereka yang telah menggunakan set kecantikan premium nie. Dah ramai yang berpuas hati.

Testimoni #1
Kulit licin mulus, kulit bebas jerawat, kulit tona sekata, cara rawat jerawat, set kecantikan kulit shaklee, testimoni set kecantikan kulit shaklee

Testimoni #2

Kulit licin mulus, kulit bebas jerawat, kulit tona sekata, cara rawat jerawat, set kecantikan kulit shaklee, testimoni set kecantikan kulit shaklee

Testimoni #3

Kulit licin mulus, kulit bebas jerawat, kulit tona sekata, cara rawat jerawat, set kecantikan kulit shaklee, testimoni set kecantikan kulit shaklee

Testimoni #4

Kulit licin mulus, kulit bebas jerawat, kulit tona sekata, cara rawat jerawat, set kecantikan kulit shaklee, testimoni set kecantikan kulit shaklee


Ramai yang telah mengalami perubahannya. Anda bila lagi. Tak kan nak kekal dengan muka berjerawat, kusam semua tu kan. 

Harga untuk Set Kecantikan Kulit Premium ni adalah:

Sustained Release Vitamin C – 180 biji (RM92.50)
Vitamin E Complex – 120 biji (RM149)
B-Complex – 120 biji (RM 53.75)
ESP – 850 g (RM 150)
GLA – 60 biji (RM 91.25)

Semuanya berjumlah RM 568.70. 

TETAPI sekiranya anda mendaftar sebagai ahli, anda akan mendapat penjimatan sehingga 15-20% dengan harga ahli. 
*** Keistimewaan menjadi ahli Shaklee***
>>> Keahlian adalah seumur hidup, tidak perlu diperbaharui
>>> Penjimatan sehingga 15-20%
>>> Tidak perlu beli produk tiap-tiap bulan untuk maintain keahlian
>>> Nak jadi ahli sebab untuk makan sendiri pun boleh
>>> Wang pulangan setiap bulan *sekiranya mematuhi terma & syarat  

Bukan itu sahaja, malah anda akan menerima sebotol multivitamin Vitalea bernilai RM88.75 secara PERCUMA

Sangat berbaloi kan. Rugi tau kalau lambat, tawaran ini sekali je datang, sempena Shaklee menyambut ulang tahun ke-100 si Vitalea sebagai Multivitamin Pertama di Dunia.

Jadi apa tunggu lagi. Jangan biarkan muka anda kusam, tak bermaya je sampai hilang keyakinan untuk bersemuka dengan orang lain. Dan yang paling best, tak perlu nak pakai make-up tebal-tebal bila nak keluar berjalan. Nak solat pun senang. Suami bertambah sayang.

Jika anda kurang keyakinan diri, jerawat banyak, kulit muka kusam, berminyak, berjerawat, sudah tiba masanya anda hubungi Mia 012-9283 726. Mia akan bimbing anda cara makan yang tepat agar memberikan impak yang menakjubkan. Jika anda berada berdekatan dengan Mia, Mia boleh hantarkan set ini terus kepada anda. 


-With Love-
MiaZain
012 - 9283 726

1 comments:

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...