Saturday, April 04, 2015
1
Assalamualaikum semua...

Hari nie nak kongsi lagi satu cerita tentang produk shaklee yang hebat nie. Iaitu Get Clean Water Pitcher Shaklee ataupun penapis air Shaklee. Kalau kita survey di pasaran, memang banyak jenis penapis air nie. Bezanya cuma dari segi harga, kualiti dan keberkesanan dalam menapis air tersebut. 

Antara ciri-ciri penapis air yang patut anda ada adalah:

  1. Mudah dibawa kemana-mana
  2. Menapis air dengan betul-betul bersih tanpa keraguan dan sedap ala-ala ada rasa manis-manis gitew
  3. Mesra Alam
  4. Design kenalah cantik kan
  5. Boleh letak air dengan banyak
  6. Replacemnet cartridge yang murah dan mudah didapati
  7. Mudah nak pasang dan bukak


Jom kita tengok rupa Get Clean Water Pitcher nie.

Haa, comel je kan penapis air nie. Macam jug air jek kan. Rugi kalau tak dapatkan....

Kenapa anda perlu dapatkan Get Clean Water Pitcher shaklee?

  1. Automatik pitcher meter yang menunjukkan masa bila filter perlu ditukar, tanpa kena bukak dan manual check. Mudah untuk nak bajet bila kita nak tukar filter.
  2. Bentuk yang kecik dan mudah dibawa. Bentuk yang mudah alih
  3. Bebas dari BPA dimana get clean water pitcher ini amat mementingkan kesihatan dan keselamatan pengguna
  4. Mampu menampung sehingga 80 galen air yang bersih
  5. Kebersihan air ini telah diiktiraf oleh Water Quality Association
Ramai yang telah mendapatkan penapis air dari Shaklee dan mereka berpuas hati dengan rasa air yang ditapis. Ramai yang berkata rasa air yang ditapis berbeza dengan air yang ditapis menggunakan penapis air yang lain. Mereka berkata bahawa air yang ditapis menggunakan Get Clean Water Pitcher Shaklee ini lebih halus rasanya. 

Kalau anda nak tahu macam mane rasa halus tu, jom dapatkan sekarang...
Sebelum tu kita layan testimoni Get Clean Water Pitcher Shaklee dulu. 



Untuk tempahan atau info lanjut, boleh hubungi saya:

Mia
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS| 012 - 928 3726
EMAIL |salmiahmz@gmail.com

¶ JOM BERUBAH!!! SIHAT BERSAMA SHAKLEE
¶ JADIKAN SAYA PERUNDING VITAMIN TERBAIK ANDA
¶ TERIMA KASIH KERANA MEMBACA ENTRY INI. JIKA ANDA RASA IA BERGUNA, SILA KLIK BUTANG SHARE. "SHARING IS CARING".

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

1 comments:

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...