Thursday, March 06, 2014
Makin hari makin ramai yang menjadi ahli Shaklee. Bertambah-tambah iklan di facebook-facebook. Makin ramai yang offer diri untuk jadi ahli Shaklee. Tak kurang jugak, ramai yang bertanya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee. Ini semua dek kerana perbezaan sistem Shaklee dengan sistem MLM yang lain. 

kelebihan ahli shaklee

Macammana saya boleh terjebak dengan Shaklee ni bila saya melahirkan emil (anak pertama saya). Apabila telah menyedari kepentingan menyusukan anak dengan susu ibu, saya mengambil inisiatif untuk mencari suplemen yang boleh membantu saya menyusukan anak saya sehingga 2 tahun. Memang ibu menyusu tidak memerlukan suplemen untuk menghasilkan susu, akan tetapi kesihatan ibu menjamin penyusuan anak berjalan lancar dan eksklusif. Bacaan lanjut mengenai vitamin ibu menyusu boleh lihat disini

Shaklee adalah suplemen yang semulajadi, selamat, dan berkesan. Jadi saya terus bercadang untuk berkongsi kebaikan Shaklee ini dengan kawan-kawan. Lepas tu, buat bisnes Shaklee online je. Tak susah pun, sebab kami ada Group Rahsia kami. Group ini akan guide cara nak berniaga online yang betul dan cepat mendapat pulangan. Inilah salah satu kelebihan yang takde pada Group lain. 

'Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?'


Boleh membeli produk dengan harga ahli & mengumpul point dlm bentuk uv

Jika rajin berkongsi kebaikan vitamin Shaklee, boleh meningkatkan uv tanpa ada downline.


Jika mencapai minimum 150 uv (lebih kurang belian RM450 sebulan) boleh menukarkan uv kepada cash (lebih kurang RM22.50. Siapa nak bagi kita RM22.50 tu kan?)


Jika berminat untuk serius berbiz, ada kelas khas disediakan. Juga blog dan group exclusive di FB.


Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local & international /Umrah yg ditaja sepenuhnya oleh Shaklee jika cukup syarat.


'Apa kelebihan mendaftar dengan jurnalsihatcantik.blogspot.com?'

Sekiranya anda serius berbisnes Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group exclusive tutorial kami untuk mendalami ilmu perniagaan, produk & konsultasi kepada pelanggan.

Kami menawarkan training & guidance berterusan kepada anda, tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia. Tidak perlu menghadiri kursus setiap minggu, tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk maju dalam bisnes Shaklee. Semuanya di hujung jari anda. 

Dengan ilmu, disiplin dan kerajinan, kami pasti anda juga boleh berjaya seperti yg lain. Insya Allah.



Keluarlah dari zon selesa. Bangun pagi, tempuh jem, sampai pejabat, habis kerja, balik rumah tempuh jem lagi, dan berehat sampai tertidur depan TV. Berapa lama lagi nak ulang rutin yang begini. Keluar dari kepompong, ambil cabaran. Tinggalkan perkara yang kita suka, tapi tak mendatangkan manfaat seperti tengok TV atau membaca novel.

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee??? Boleh lihat bagaimana nak jadi ahli Shaklee. Sangat mudah untuk berjaya. Kenapa kita perlu hidup biasa-biasa sedangkan kita mampu untuk hidup luar biasa??? Tepuk dada, tanya diri sendiri...

Tak perlu fikir panjang. Realisasikan impian anda sekarang...

Mia
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS| 012 - 928 3726
EMAIL |salmiahmz@gmail.com
 FB Fanpage : Jurnal Sihat Cantik

¶ JOM BERUBAH!!! SIHAT BERSAMA SHAKLEE
¶ JADIKAN SAYA PERUNDING VITAMIN TERBAIK ANDA
¶ TERIMA KASIH KERANA MEMBACA ENTRY INI. JIKA ANDA RASA IA BERGUNA, SILA KLIK BUTANG SHARE. "SHARING IS CARING".

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...