Monday, February 03, 2014
Anda berminat untuk berbisnes??? Ingin membantu suami mencari pendapatan sampingan??? Almaklumlah semua benda naik harga sekarang… Pergi mana2 semuanya perlukan duit…

Apa kata kita berbisnes pulak. Takde bisnes minded pun takpe, asalkan rajin berusaha…


"Kalau kita boleh hidup luar biasa, kenapa kita nak hidup biasa-biasa…"

ü Modal yang rendah
ü Pulangan yang lumayan
ü Hanya bekerja di rumah
ü Freedom time, Freedom style
ü Produk berkualiti, berkesan, halal
ü Bimbingan daripada ahli yang dah berjaya  

Soalan-soalan yang sering ditanya…
Q1: saya cuma nak makan sendiri je…perlu ke nak daftar jadi ahli?
A: Takde masalah pon kalau nak makan atau guna sendiri. Tiada paksaan untuk menjual sekiranya telah mendaftar jadi ahli. Bila dah jadi ahli, kalau kita duk membeli untuk diri kita atau mak ayah atau adik beradik ke,  boleh jugak la kumpul point dan dapat bonus dari SHAKLEE.

Q2: Kena buat pembelian setiap bulan ke untuk maintain keahlian?
A: Ouhh tidak. Pendaftaran untuk jadi menjadi ahli ini cuma sekali sahaja. Jadi tidak perlu maintain pembelian setiap bulan.

Q3: Apa kelebihan menjadi ahli?
A: Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. Dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk tunai tanpa perlu ada downline.

Q4: Perlu ke maintain point dalam Shaklee?
A: Sekiranya anda cuma nak makan untuk diri sendiri, tak perlu maintain point. Tetapi jika anda bercadang mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan point tertentu dan maintain point tertentu untuk mendapat bonus. 

Q5: Saya minat nak jadi ahli untuk bisnes, tapi saya tak tahu/ tak pandai/ takde basic…macam mana?
A: Jika anda membuat keputusan untuk berbisnes bersama saya, anda tidak perlu risau kerana kami ada menyediakan group coaching khas, secara dalam talian sahaja untuk membantu anda untuk berbisnes. Berada di bawah kumpulan yang betul amat membantu anda untuk berjaya. Bayangkan kita tidak tahu apa-apa tentang bisnes apatah lagi tentang shaklee, maka bimbingan ataupun coaching adalah sangat diperlukan. Saya sendiri akan memberikan COACHING/BIMBINGAN dengan PERCUMA!

Q6: Kalau nak bisnes ni perlu modal ke, perlu buat pinjaman ke?
A: Tidak perlu modal yang besar ataupun membuat pinjaman semata-mata mahu memulakan perniagaan. Ye memang betul tiada modal yang diperlukan. MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.

Q7: Kena cari downline ke bile dah jadi ahli?

A: Inilah keistimewaan Shaklee. Anda tak perlu bersusah payah ke sana ke sini nak cari orang untuk jadi downline anda. Tak wajib pon cari downline..Bagi yang nak buat bisnes pon, anda tak terikat dengan syarat perlu cari downline. Kerana tanpa downline pon anda boleh berjaya! Tapi kalau ada downline pon takde salahnya… 

Q8: Bagaimana untuk jadi ahli
A: Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-

  • Membayar yuran RM75, ATAU
  • Membuat pembelian RM660 untuk keahlian percuma, ATAU
  • Pembelian 2 botol Vivix, ATAU
  • Pembelian 3 kotak Collagen Powder.
Ingin menjadi ahli Shaklee bersama saya???
Berminat @ mungkin berminat??? Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Mia

Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS| 012 - 928 3726
EMAIL |salmiahmz@gmail.com
 FB Fanpage : Jurnal Sihat Cantik

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...