Saturday, February 08, 2014
Nutriferon merupakan salah satu "immune booster" yang sangat digalakkan diambil oleh mereka yang mempunyai masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT, sakit yang LAMBAT SEMBUH, SELSEMA, BATUK,RESDUNG dan banyak lagi.


Ia dihasilkan daripada ekstrak 4 tumbuhan (Biji Labu, Bunga Safflower, Bunga Japanese Honey Suckle dan Biji plantago) yang mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh.

Kenapa perlu menggunakan NutriFeron Shaklee??

 • Nutriferon menggalakkan penghasilan interferon. Saintis mendapati interferon sangat kritikal dalam kesihatan daya tahan tubuh. Dan Nutriferon adalah SATU-SATUNYA SUPLEMEN yang dihasilkan oleh pakar imunologi yang meningkatkan penghasilkan interferon secara semulajadi.
 • Nutriferon dihasilkan oleh pakar yang menemui interferon. Dr. Yasuhiko Kojima adalah pakar imunologi yang menjumpai interferon selepas kajian selama 40 tahun untuk mencari apakah bahan semulajadi dalam tubuh yang memberi perlindungan. Itulah dia interferon yang ditemui pada tahun 1954. dan Dr. Yasuhiko Kojima menghasilkan produk yang membantu meningkatkan interferon.
 • Kajian selama 40 tahun oleh Dr. Yasuhiko Kojima, bukan sehari dua beliau mengkaji untuk hasilkan produk ni.
 • Ramuan yang dipatenkan. Ia mengandungi pumpkin seed extract, safflower flower extract, Asian Plantain seed extract, and Japanese Honeysuckle flower extract.
 • Disokong oleh 4 ujian klinikal:
Ushiroyama T., Yoshida S., Tadaki K., Ikeda A., Ueki M. “Clinical efficacy of EH0202, a Kampo formula, on the health of middle-aged women.” Am J Chin Med. 2004;32(5):755-70.
Ushiroyama T,Yoshida S,Tadaki K, Ikeda A, Ueki M.A pilot study of a Kampo formula, EH0202, with intriguing results for menopausal symptoms. J Altern Complement Med. 2004 Apr;10 (2):397-9. 
Kaji K,Yoshida S, Nagata N,Yamashita T, Mizukoshi E, Honda M, Kojima Y, Kaneko S. An open-label study of administration of EH0202, a health-food additive, to patients with chronic hepatitis C. J Gastroenterol. 2004 Sep;39(9):873-8.Kubo M, Hashimoto Y,Yoshida S.
The effect of health food containing EH0202 on physical and mental symptoms accompanying menstruation in women with premenstrual syndrome (PMS).Clin Pharm Ther. 2004;14(2):129-142. 
 • Formula Eksklusif dilindungi oleh 3 Patents. NutriFeron disokong dengan TIGA patents hanya boleh didapati daripada distributor Shaklee.
 • Rasanya sedap. Rasanya unik dan sedap, sesuai diambil oleh sesiapa saja (untuk kanak-kanak sila refer kepada ejen anda terlebih dahulu!)
 • Mudah dibawa ke mana-mana. Menjadi teman tatkala travelling, Nutriferon boleh jadi all-in-one suplemen semasa melancong atau outstation.

Siapakah yang perlukan Nutriferon?
 1. Mereka yang ingin kekal sihat
 2. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan
 3. Individu yang selalu stress
 4. Ibu yang menyusukan anaknya
 5. Individu yang mengamalkan makan makanan secara tidak seimbang dan kehidupan yang aktif
 6. Mereka yang banyak travelling & sentiasa bergerak
 7. Sesiapa yang mempunyai sistem imunisasi yang rendah (biasanya, mereka ini mudah akan terjangkit, apabila orang sekeliling mereka tidak sihat)
 8. Sesiapa yang mengidap selesema, demam, kanser / asma
Berminat untuk dapatkan NutriFeron sekarang? Hubungi saya untuk maklumat lanjut dan dapatkan harga istimewa. 
 Mia
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS| 012 - 928 3726
EMAIL |salmiahmz@gmail.com
 FB Fanpage : Jurnal Sihat Cantik

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...