Friday, February 14, 2014
Sejak kebelakangan nie ramai yang bertanya pada saya kenapa ramai sangat yang jadi ahli Shaklee sekarang nie. Kalau bukak je facebook, ramai jek yang post tentang kebaikan Shaklee nie. Klu cari pasal suplemen jek, mesti ramai yang promote suplemen Shaklee. Padahal banyak lagi suplemen jenama lain yang dijual kan. Boleh dikatakan Shaklee dah jadi fenomena skarang nie, mane2 jek mesti terbaca pasal Shaklee... Best sangat ke Shaklee nie??? 

Jom kita tengok, kenapa ramai orang berminat nak jadi ahli Shaklee nie. 

10 sebab kenapa ramai orang suka sangat dengan SHAKLEE adalah :


  1. Nak daftar ahli sangat mudah dan murah iaitu RM 65 sahaja (tidak termasuk kos pos untuk member kit). Keahlian pula seumur hidup. Tak perlu modal besar, tak perlu nak buat loan bank, tak perlu nak beli stok bagai.
  2. Bila jadi ahli, kita dapat diskaun untuk produk-produk dia dalam 15-20%. Lepas tu, setiap bulan ada promosi produk yang kita boleh dapatkan dengan harga yang sangat murah dan berbaloi. Kalau dah jadi ahli terpulang kepada kita, samaada nak jadi ahli untuk makan sendiri atau nak buat bisnes sambil-sambil tambah kewangan keluarga pun boleh.
  3. Shaklee pulak ada banyak killer product dan pelbagai set kesihatan untuk semua golongan umur dari kecik sampai la besar. Contohnya Shaklee ada set kecantikan, set mengandung, set kurus, set berpantang, set kanak-kanak, set kesuburan dan macam-macam set lagi yang ada.
  4. Shaklee pulak sentiasa ada jaminan untuk produknya kerana Shaklee ada pusat research dia sendiri. Sebelum nak hasilkan produk, team R&D Shaklee akan study betul-betul, dapatkan paten, dapatkan sijil halal bagi menjamin kualiti produknya.
  5. Shaklee yang dah 50 tahun bertapak sangat mementingkan penggunanya terutama sensitiviti orang Islam. Sijil HALAL akan dikeluarkan oleh ISA (Islamic Services of America http://www.isaiowa.org/) yang mana sudah diiktiraf oleh pihak JAKIM.Jadi gunakan Shaklee tanpa was-was
  6. Bagi yang ingin serius berbisnes dalam SHAKLEE, sistem marketingnya sangat adil dimana semua orang mempunyai peluang sama rata untuk berjaya dalam Shaklee. Semua ada peluang untuk menjana kewangan 2 angka, 3 angka, 4 angka, 5 angka malah 6 angka pun ada. Dalam sistem Shaklee tiada istilah dowline mengkayakan upline ini kerana downline pun boleh mencapai pangkat yang lebih tinggi daripada upline-nya.
  7. Shaklee menawarkan 3C kepada ahlinya yang layak iaitu CASH BONUS, CAR BONUS, CONVENTION atau percutian dalam negara atau luar negara. Bagi yang layak, cash & car bonus akan diperolehi setiap bulan manakala Convention atau percutian diadakan setahun sekali. Bagi yang beragama Islam, percutian Umrah juga ditawarkan kepada yang layak.
  8. Selain itu juga, banyak jugak insentif lain yang ditawarkan kepada pengedar Shaklee yang sah dan layak. Insentif selalunya berbentuk cash bonus, product voucher dan lain.
  9. Shaklee juga menyediakan latihan, bengkel, kelas-kelas nutrisi kepada pengedarnya yang sah. Setiap bulan Shaklee akan mengadakan latihan di negeri-negeri berlainan di Malaysia.
  10. Dan yang paling penting, support group yang istimewa especially sesiapa yang jadi ahli di bawah jaringan kami akan ada access kepada support group yang best yang mana ramai orang teringin nak masuk. Ini kerana support group ini memainkan peranan penting kerana dalam jaringan kami banyak tips-tips menarik, rahsia kejayaan untuk mengembangkan lagi bisnes Shaklee dikongsikan bersama. Dan tips ini adalah eksklusif yang mungkin tiada dalam jaringan yang lain.
Nie cuma 10 jek sebabnya, sebenarnya ada banyak lagi. Siapa yang nak buat bisnes, nak dapat banyak duit, nak tolong orang ramai, hubungi saya cepat. Saya akan guide anda untuk buat bisnes nie sehingga berjaya. Saya sudah, Anda bila lagi....


Mia
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS| 012 - 928 3726
EMAIL |salmiahmz@gmail.com
 FB Fanpage : Jurnal Sihat Cantik

¶ JOM BERUBAH!!! SIHAT BERSAMA SHAKLEE
¶ JADIKAN SAYA PERUNDING VITAMIN TERBAIK ANDA
¶ TERIMA KASIH KERANA MEMBACA ENTRY INI. JIKA ANDA RASA IA BERGUNA, SILA KLIK BUTANG SHARE. "SHARING IS CARING".

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...