Wednesday, January 22, 2014
Pada yang berkaca mata, ber'contact' lens, yang rabun malam, silau, yang nak cantik, berita baik untuk anda untuk menyelasaikan masalah anda. Inilah produk yang akan membuatkan anda tak tidur malam memikirkannya...

Memperkenalkan satu lagi produk Shaklee yang mendapat sambutan ramai, dan ramai yang telah mencubanya.

CAROTOMAX SHAKLEE

CarotoMax Shaklee

CarotoMax mengandungi 6 variasi karotena, yang diekstrak daripadai rangkaian sayur-sayuran dan buah-buahan yang kaya dengan sifat anti-oksidan seperti rumpai laut, tomato, biji anggur, brokoli, marigold, epal, kentang, minyak sawit, dan lain-lain. 
CarotoMax membekalkan lebih dari 13 mg (21, 500 IU) karotenoid berfaedah ini. Berbanding dengan pengambilan purata karotenoid lutein, likopena, dan beta korena yang hanya mengandungi 8 mg.

Jenis-jenis nutrisi yang terdapat di dalam CarotoMax dan khasiatnya: 

Kebaikan CaratoMax
Carotomax memberikan anda perlindungan antioksida yang sangat tinggi. Ini kerana, ianya mengandungi 6 jenis karotenoid yang sangat diperlukan oleh badan, yang TIDAK terdapat dalam produk-produk kesihatan yang lain, dalam hanya 1 kapsul sahaja. 
Kesemua karotenoid  ini adalah diekstrak dari rangkaian sayuran dan buahan yang memang terkenal kaya dengan antioksida seperti rumpai laut, non-GMO tomato, biji anggur, brokoli, pot marigold, epal, kentang, minyak sawit, strawberi, karot dan sebagainya. Setiap buahan mahupun sayuran ini diekstrak khasiat anti-oksidanya melalui cara pengasingan dan disalurkan dalam bentuk flavanoiddan karotenoid yang semulajadi.
Secara puratanya, manusia hanya mampu memperolehi sebanyak 8mg karotenoid lutein, likopenadan beta karotena dari sumber makanan. sebaliknya badan kita memerlukan lebih dari nilai tersebut. Akan tetapi, dengan adanya CarotoMax, badan kita mampu mendapatkan sehingga 15 mg karotenoid dengan hanya memakan sebiji kapsul sahaja. 
Tahukah anda setiap hidangan carotomax menyamai dengan: 

Manfaat Utama CarotoMax:

  1. Lebih selamat dari vitamin A : pengambilan vitamin A yang berlebihan boleh menyebabkan toksisiti, seperti yang ditemui oleh saintis pada tahun 1912.
  2. Mempertingkatkan penglihatan : ia menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap. mempertingkatn masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, mata kering, gegelung hitam di bawah mata dan sebagainya.
  3. Meredakan penyakit kulit : pengambilan yang berterusan akan melegakan masalah kulit seperti kulit kering, jerawat, acne dan lain-lain.
  4. Melawan kanser dan oksidasi : pengambilan kerap beta karotena membantu mengukuhkan sistem imunisasi, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser serta menghalang pembentukan sel-sel kanser yang baru.
  5. Menghalang infeksi : merangsang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit sistem respiratori paru-paru seperti batuk, hepatitis, asma dan selsema.


Dan baca kebaikan CarotoMax??? nak dapatkan sebotol??? Hubungi saya untuk dapatkan harga yang istimewa.

Mia
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1081104 
SMS| 012 - 928 3726
EMAIL |salmiahmz@gmail.com
 FB Fanpage : Jurnal Sihat Cantik

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda di ruangan komen...